- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peltár
aktív tag
Sziasztok!
Megköszönném ha kaphatnék valakitől a ZTE 931 VII. 2.0 AC-adapteréről egy képet, amin látszanak a gyári adatok? Gyártó, Volt, Fesz érdekelne. Magyarországi persze, nem külföldi.
Köszi!
-
djculture
félisten
válasz
Vyndree #36696 üzenetére
Olyankor jön az mint a star trekeknél hogy a kivágott rész beleidőzít más forrásból és felirattal ellát... Mikor először olvastam hogy jön a walking dead ide is örültem neki, de mondom a hazai média törvények nem teszik lehetővé hogy még 18 as karikával leadják hogy hogy embert eszik a zombi premier plánba vagy leharap ezt azt. Garantált megint a vágdosás.
-
Vyndree
őstag
válasz
djculture #36695 üzenetére
Az RTL Klub már a Mentalistát is megvágja, a legutóbbiból egy fontos rész is kimaradt. Még jó hogy feliratosan is nézem. Emlékszem az Ezel-ből szappanoperát csináltak, a 45 perces részekből 35-38-percesek lettek és egy nézhetetlen akármit, pedig nem lett volna az olyan rossz.
-
-
Gedeon31
addikt
Kódolatlan FilmBox az ünnepekre [link]
-
Kiskutya
veterán
Új csatorna! FOX
-
djculture
félisten
Szerintem mindenhol megfog jelenni mert január 7 ingyenes de utána biztos átrakják a felsőbb fizetős csomagokba.
Na utána kerestem kábelen az alapcsomagban lesz: Magyar Telekom kábelszolgáltató január 7-étől az alapcsomagjában továbbítja a csatornát, nem kábelen meg a Digitális Alap-ban lesz. -
törölt tag
válasz
nylontacsko #36687 üzenetére
Nem hivatalosan, meg megjelenhet 20.-án a kínálatban.
-
nylontacsko
senior tag
Köszönöm.
Utóbbi nem jó hír -
törölt tag
válasz
nylontacsko #36684 üzenetére
Hivatalosan csak Január 15.-től van a Telekom kínálatába.
Automatikusan megjelenik. -
wmati
addikt
válasz
nylontacsko #36684 üzenetére
Elméletileg automatikusan megjelenik valahol szerintem ott 120 as csatorna környékén ha nem akkor újra kell indítani.
-
nylontacsko
senior tag
Az új M3 csatorna egyszerűen csak belekerül valahová a csatornakiosztásba december 20-án?
Vagy újra kell indítani a stb-ot, vagy most mi is lesz?(IPTV)
-
törölt tag
A szerelőnél lévő okostelefon alkalmazással egy pillanat alatt megtudja mondani, milyen távolságban vagy. Amikor hozzám jött két elektronikus cucc volt nála, mind a kettő kézi. Az egyikkel rámért a vonalra, és látta, hogy ADSL-nél 15xxx kbps a vége. Aztán elővette az okostelefont, felhívta a központot, ott a menüben kiválasztotta a megfelelőt, bepötyögte a telefonszámunkat, és egyből írta is ki, hogy 1200 méter. Miskolc azért nagyobbacska város, és megyeszékhely is ugye, több alközpont is lehet. Szóval a helyedben a biztonság kedvéért, ezt megnézetném, aztán vagy igen vagy nem. Persze az igaz, hogy 20-on túl már automatikusan HGW jár, ami az esetedben a riasztó miatt kizáró tényező lehet. Másoknál még a FAX is. Az én esetemben csak arról kellett gondoskodnom, hogy a HGW mindig áram alatt legyen, ezt meg is léptem.
-
aicon
senior tag
Átrakják IP alapúra. Nem érdekli őket, hogy onnan te mint magán személy többet a riasztódat cseszheted, rákötheted, csak nem megy. Lehet reklamálni, tesznek rá.
Innen kezdve én is átraktam a trét nem kérem akkor a telefont opcióba.
A 4-5 szolgáltatásból lassan már csak egy marad náluk, az is addig amíg nincs alternatíva. -
AtHoS
nagyúr
válasz
#41133696 #36657 üzenetére
Ma melóba jöttek T-től szerződést kötni. Kicsit beszélgettem a sráccal és mondta, hogy nagy a valószínűsége nem is tudják ezen a területen (Miskolc külvárosi része) biztosítani a 30Mb-t. Szóval melóba is 20Mb lett igényelve. Üzleti ügyfeleknél nem változtatnak a telefon analóg/digitális mivoltán mindaddig, míg valamely szolgáltatás ezt nem igényli.
Mivel a risztó analóg vonalon jelentkezik ellenőrzéskor, így a 30Mb amúgy is ki lett lőve.
Sajna nem kérdeztem meg, hogy magánszemély esetén is ugyanúgy él a "nem nyúlunk a vonalhoz" dolog vagy csak kizárólag üzleti előfizunál. Ha úgyis max 20Mb-t tud az itteni háló, akkor inkább kihagynám a HGW-t. A jó kis RT-N16 had működjön úgy ahogy eddig
Jól megvoltam a wifijével...
TV az Digisport miatt tányéros szal az nem fog rákavarni a netsávszélre, no valamikor meg is rendelem már, mert jövő hónra jó lenne a UPC-t lemondani
-
DEJVID
őstag
A tv távirányítójával vezérelhető valahogy az stb? Hdmi-n keresztül esetleg? Nagyon utálom az stb-hez kapott irányítót.
-
Szpisti
addikt
Sziasztok!
Egy kérdés: lehetséges még egy HD streamet igényelni?
Az ok a következő: IPTV előfizetés, két set-top-box, az egyik nálam HD tévére, a másik képcsöves tévére kötve. De rövidesen oda is HD tévé lesz vásárolva és fognak a két tévén egyszerre HD csatornák menni... (vagyis igény lenne rá...) -
Franky2Ster
senior tag
Kérem aki tud műholdas Sat TV ügyben segíteni ( Pest megye ) az írjon egy PM-et,köszönöm!
-
Narxis
nagyúr
modem újraindítás után
-
Sharkweb
aktív tag
NetMánia XXL
-
Narxis
nagyúr
válasz
#41133696 #36661 üzenetére
Hát jah de speedtest-ben annyira nem bízom mert volt már, hogy sokkal többet mért mint amire elő voltam fizetve. Lehet újra mérem.
Egyébként Netmánia M-re fogják váltani a napokban mert kértem a hűség megújításakor, de lehet akkor már át is állították. Nem töltögetek annyira viszont a jó ping nagyon kéne.
-
Narxis
nagyúr
Kb. pár napja laggolok mindenféle online játékban, L4D2-től CS:GO-n át Battlefield-ig, pedig azért ez nem olyan rossz nem?
Csak internet előfizetésem van, se TV, se telefon. Netmánia L van előfizetve.
-
€uro
őstag
Működik a TCP port átirányítás a Speedport W 724V routeremen!
Először leírom röviden - amennyire a téma engedi - az ide vezető utat.
1. ADSL-ről VDSL-re álltak át nálam, ezért cserélték a korábbi HGW-met Speedport-ra. Az 1412-n jeleztem, hogy a portátirányítás nem működik. Kapcsolták a Szuperszervizet, ahol monták, hogy ennél a modemnél az átirányítással gondok szoktak lenni, ezért elrendeltek egy készülékcserét.
2. Kijött egy szerelő, aki meg sem nézte a HGW-t. Kérdezte, hogy fel van-e oldva a vonalamon a NAT-olás. Mondtam, hogy nem tudom, hogy mi az. Mondta, hogy valószínűleg azért nem megy az átirányítás, ezért kérjem, hogy oldják fel. (Ezt amúgy le sem ellenőrizte. Mint mondtam még meg sem nézte a modemet.)
3. Az 1412-n kértem a NAT-olás feloldását. Megtették. Ezt követően sem működött az átirányítás.
4. Hívtam újra az 1412-t. Kapcsolták a Szuperszervizt. Egy hölggyel beszéltem, aki azt mondta, hogy 8.000 forintért kijönnek hozzám házhoz. Mondta, hogy ebben az árban fél óra munkadíj van benne, minden további fél óra plusz 3.000 forint. (Arra már nem emlékszem, hogy az áfa benne van-e.)
Kérdeztem a nőt, hogy nem tudnának ránézni bentről a HGW kezelőfelületére, mert lehet, hogy csak figyelmetlenségből valamit nem jól állítottam be rajta - felesleges lenne kijönniük. Mondta, hogy ez így nem működik, mert mi van akkor, ha az állítgatások közben megszakad a net kapcsolat, aztán egyes felhasználók ilyenkor nem tudnák, hogy mit kell csinálni és ott marad az ügyfél lógva segítség nélkül.A nyolcezer forintos kiszállási díj egy kicsit elgondolkodtatott. Ezért úgy döntöttem, hogy próbálkozom még tovább magam az átirányítással. Aztán ha végképp nem megy, akkor még mindig kérhetem a Szuperszerviz segítségét. Nem titkoltan bíztam abban is, hogy ha legközelebb beszélek velük, akkor nem azonnal megint helyszíni hibaelhárítókat szeretnének kiküldeni hozzám, hanem lesz egyéb ötletük, megoldási javaslatuk. Szóval nem kértem a segítséget.
5. Nem jártam eredménnyel továbbra sem, ezért újra az 1412-t hívtam. Ezúttal ők azonnal készülékcserét javasoltak, kirendeltek egy újabb szerelőt.
6. A szerelő feltett egy ZTE készüléket. Nem működött rajta az átirányítás. Mivel ezzel a sebességem kb. a kétharmadára csökkent, mondtam neki, hogy tegyen vissza egy Speedport-ot. Volt nála egy másik, azt tette vissza. Az átirányítás ezzel sem ment.
7. Már kezdtem lélekben feladni. De ma újra tárcsáztam az 1412-t. Most már jöhet a Szuperszerviz. Gondoltam - mindegy, csak oldják már meg nekem ezzel a modemmel az átirányítást. Még a nyolcezer forintos kiszállási díjba is beletörődtem.
Az 1412 kapcsolta is a Szuperszervizt, ahol nagy szerencsémre egy hozzáértő szakemberrel beszélhetem. Felvázoltam neki az előzményeket. Mondta, hogy van olyan lehetőség is, hogy ő távsegítségen keresztül belép a gépemre és úgy segít. Ilyenkor ha sikerrel jár, akkor csak 4.800 forintot számláznak ki.
Először még nem kértem a távsegítséget, mert adott olyan ötleteket, amiket magam szerettem volna kipróbálni. Aztán végül a beszélgetés alatt oda jutottunk, hogy azt mondtam neki, hogy lépjen be a gépemre, próbálja meg megoldani az átirányítást. Így is tett.Az én számítógépemen távsegítségen keresztül állította a HGW kezelőfelületét. A TCP port már át volt irányítva. Ő annyit tett, hogy - biztos, ami biztos alapon - bekapcsolta még az UDP port átirányítását is. Kipróbálta, erre azt mondja, hogy:
"Uram! Az átirányítás működik."
Kiderült, hogy az átirányítás a NAT-olás feloldását követően valószínűleg már mindig is működött. De az átirányítás csak úgy működik, ha a külső átriányított IP címemet nem ugyanarról az Internet kapcsolatról hívják meg, mint amit át kell irányítani. Tehát az átirányítást én a saját Internet kapcsolatommal nem tudtam tesztelni - ezzel nem is működhet.
Kipróbáltam azonnal a mobil Internetemmel. És azzal már én is tapasztaltam, hogy valóban megy az átirányítás.
A szuperszervizes szakember korrekt volt. Azt mondta, hogy csak egy tanácsadói - hétszáz forint körüli - díjat fog számláztatni nekem. Itt is köszönöm szépen neki a segítségét és a korrektségét!
(A átirányításhoz egyébként az UDP port átirányítására nincs szükség. Azt kikapcsoltam.)
-
Aeroglobus
tag
Sziasztok!
Nekem is egy speedport W724 HGW-m van. Az itt leírtak szerint állítottam be, működött is a port átirányítás, ugyanakkor ha a HWG internet csatlakozás beállításainál kitöröltem a felhasználót, azaz tényleg modemként használtam, a vezetékes telefon nem működött. Ha megadtam a HWG-n is akár a gyárit, akár a T-Home-sat, akkor pedig volt telefon, de a letöltési sebesség a 20-ról 5 Mb/s-re csökkent. Hogy tudom megcsinálni, hogy a sebesség is megmaradjon, meg a telefon is működjön?
Köszi a segítséget.
-
törölt tag
Ja a másik dolog, hogy L-hez mindenképpen HGW kell ami ugye nem "csak" egy modem, és csak VDSL-en keresztül nyújtják, továbbá ha picit visszaolvasol itt a topicban, látható, hogy nem kiváltható az otthoni ADSL modemmel. Az analóg vonaltól pedig örök búcsú árán kötik be az L-es csomagot. A honlapon egyébként sok helyen ott szerepel az L-es csomag ahol nem is elérhető, bejelented az igényt, aztán a műszakisok ránéznek, hogy oké vagy sem.
-
-
AtHoS
nagyúr
Olvasgatom a topikot pár napja, mert megfordult a fejemben, hogy benevezek egy akciós Netmánia L-es csomagra, de a hozzászólásoknál elég problémásnak látom már a 20Mbit-es sebesség elérést is.
Ez csak IPTV megléte esetén szokott előfordulni vagy a telekom féle "csodamodem" képes ennyire?
Nálam jelenleg analóg telefon van csak és ehhez kapcsolódna majd az ADSL net. Központ 300..400 méter távolságban.
-
-
törölt tag
Mekkora volt a sebesség vesztés mértéke? Mennyit ment 321B illetve most Thompsonnal?
Más: Van hivatalos forrásból és friss adat, hogy Magyarországon:
Mennyi ADSL/ADSL2 illetve VDSL2 technológiájú előfizetés van? Nyilván előbbi lényegesen magasabb lett, de érdekelne az arány.
-
dchard
veterán
A probléma nem az, hogy nem ismertek a beállítások, ugyanis volt már itt olyan, aki nem szolgáltatói eszközzel meg tudta csinálni, hogy működjön az IPTV. A probléma az, hogy a FW fejelsztése során nekem nem volt lehetőségem arra, hogy teszteljem ezeket a beállításokat, mivel sosem volt IPTV előfizetésem.
Az IP telefon az más sztori, ott csak a gyári HGW-k hekkelésével vagy valamilyen sebezhetőséggel lehetne kinyerni a belépési adatokat, amivel már menne a szolgáltatás más eszközön is. Ez is milyen paraszt dolog, hogy előfizetek egy szolgáltatásra, de nem használhatom azt más eszközzel, mert nem mondják el a belépéshez szükséges adatokat, amiket a szerződés mellé adniuk kéne...
Egyébként valóban: ha a HGW-n letiltod a DHCP szervert, a routereden meggyőződsz arról, hogy annak IP-je azonos tartományban de más címen van, akkor a két eszköz LAN portjait egy kábellel összekötve használhatod az új routerben a Wi-Fi-t is meg az USB-s képességet is. Egyelőre ez tűnik az egyszerű megoldásnak. A HGW-n érdemes kikapcsolni a wifi-t ha nem használod.
Dchard
-
törölt tag
Gondolom azért váltottál a szolgáltatótól kapott cuccról, mert a 321B-n egyedi FW van, és így gyorsabb volt az ADSL-ed mint a Thomson SpeedTouch HGW használatával. Illetve úgy látom, ez eleve csak ADSL kompatbilis, tehát vagy messze vagy a központtól, vagy az alközpont nem nyújt VDSL2 szolgáltatást. Viszont ahogyan többen is írták, a HGW jelenleg nem váltható ki ha IPTV és/vagy VoIP szolgáltatás van rajta ADSL2 esetében sem hivatalosan.
-
nauro
aktív tag
válasz
dchard #36647 üzenetére
Hmm, hát akkor reménykedem, hogy azok a beállítások nyilvánosak lesznek.. Esetleg próbálok ismerőst szerezni szervizeseknél
Viszont ha saját modemes routert használok, de az emeleten bridge módban bekötöm az új routert, az nem akasztja meg a képet igaz? (2 dolog miatt is lett az új router, jelerősség és USB-s háttértár) -
dchard
veterán
Én azt mondom, hogy nincs kizárva. Az elmélet az, hogy létre kell hozni még egy PVC-t az ATM fölött, és azt a megfelelő VLAN-nal össze bridgelni. Így talán elérhető, hogy az IPTV belső hálós DHCP-vel kiosztott IP-je és a PPPoE is működik egyazon fizikai interfészen, vagyis a 321B LAN portján. De még így is kell egy LAN switch a modem és a routered közé, mivel az IPTV forgalom nem fog átlibbeni a router PPPoE-re állított WAN portján. Tehát a mostani, konfigurációdban plusz switch nélkül vagy net lesz, vagy IPTV. És akkor még kérdéses, hogy az IGMP menni fog-e.
AZ IP telefon na az teljesen felejtős, mert ott a belépési adatokhoz sem férünk hozzá.
Dchard
-
nauro
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #36644 üzenetére
Remek, akkor ez hatalmas user fail.. Nincs is rá semmilyen megoldás?
-
-
nauro
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap lecseréltem a gyári Speedtouch routert egy egy DSL-321B modemre és egy TL-WDR4300-as routerre.
Hálózati beállítás megvolt mindenhol elérhető a kapcsolat, sászélesség is megvan, viszont mióta ez megtörtént a t-home iptv úgy 5-6másodpercig megy, majd megfagy a kép. Csatornaváltáskor megint megy, majd megint megáll. Mi lehet a probléma?
Köszönöm a segítséget! -
Garold
senior tag
válasz
nylontacsko #36640 üzenetére
Ezt próbáltad?
-
nylontacsko
senior tag
Csodásan működik már megint az IPTV.
A csatornák fele 10 centi x 10 centis kockában nyomul -
Hammy
tag
A Magyar Telekom Csoport megvásárolt kilenc kisebb kábelhálózatot [link]
-
kisapa
senior tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Krystal_s
addikt
Nálatok bejön a Speedport beállítások oldala (http://speedport.ip/html/login/index.html vagy ip-vel), ha nem az alap, hanem valami más DNS-t használok? Próbáltam google, comodo dns-t, de olyankor nem jön be az oldal. Sorry, "speedport.ip" does not exist or could not be found...
-
paulo92
tag
Sziasztok!
Lehet nem ide kéne írnom, ez esetben elnézést, ha mégis valaki tudna segíteni, azt megköszönném!
Szóval a következő lenne a problémám:
T-home Netmánia M-es csomagunk van itthon. Kb. egy éve váltottunk erre a csomagra. ( Előtte 5 megás volt, még előtte inviteles még lassabb...) A T-től sosem kaptunk modemet, ezért egy éve vásároltunk tőlük egy ilyet: DSL-360R. Ez a modem viszont tegnap előtt megadta magát, dsl led hol villog, hol nem, internet led sosem villog. Routeren csatlakozás nem jön létre. A régi modemmel megtörténik a csatlakozás, megy is a net, de elég döcögősen (max 10 mega- gondolom azért mert az a modem még csak sima adsl-es). Telefonáltam ma a 1412-nek, ügyintéző hölgy utánanézett és azt mondta valószínűleg ingyenesen kicserélik (bár már több mint egy éve vásároltuk), elkérte az adatokat, s mondta a kolléga hamarosan hívni fog. A kolléga hívott is és közölte, hogy 3e Ft a kiszállás, illetve 6e egy új modem úgyhogy szerinte inkább vegyek egy informatikai boltban új modemet, úgy jobban járok (mivel szereld magad csomag van...). A kérdésem az lenne, hogy esetleg milyen modemet ajánlanátok? Igazából ezzel a d-linkkel nem volt eddig semmi bajom, dchard-fw volt rajta elég sokáig, speedtest szerint 17 mega körüli sebességgel töltött.
Előre is köszi a segítséget!
Zoli -
djculture
félisten
Az Európai Beruházási Bankkal irt alá megállapodást a Magyar Telekom a jövőbeni vezetékes és mobil szélessávú hálózatfejlesztési projektjeinek finanszírozására: [link]
-
kisapa
senior tag
válasz
SFAkos #36627 üzenetére
" Gondolom azt nincs is értelme megreklamálni, hogy a 20Mbit-ből még sose jött át 16-nál több, mert ugye a garantált megvan... Net,iptv,voip telefon van amúgy."
A tiéd egy tökéletes kapcsolat. Nekem amíg volt IPTV-m csak 10Mb volt jó esetben. Most, hogy lemondtam az iptv-t már van 17-18Mb is.
-
SFAkos
aktív tag
Lehet összefüggés az között, hogy mióta hozták ezt a speedport HGW-t többször is van olyan, hogy van net, de néhány honlap nem jön be. Pl a facebook, a motorsportal így hirtelen felindulásból, de voltak még mások. Sok viszont ez idő alatt is simán bejön. Próbáltam google dns-el is, de nemtudom az ér-e egyáltalán valamit, hogy a wifi kártyámnál megadom, de ugye a speedport-ba nem tudom beírni.
Más. Gondolom azt nincs is értelme megreklamálni, hogy a 20Mbit-ből még sose jött át 16-nál több, mert ugye a garantált megvan... Net,iptv,voip telefon van amúgy.
-
bopeti98
őstag
válasz
Gubek-Einste #36616 üzenetére
Köszi!
Akkor marad switch módban az Asus router.
-
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Meg lehet valahogy oldani hogy a Cisco EPC3925 csak egy sima mezei modemként üzemeljen?
Egy Asus RT-N56U routert szeretnék utána kötni amit sikerült is megoldani úgy hogy az ASUS switch módban van viszont így egy csomó beállítás ( mint például a Qos vagy a bandwidth ) nem érhető el.
Két alhálózatot meg nem szeretnék. -
whitezo88
nagyúr
másnak se lép be a t-home? én bejelentkezek, belép, tölt valamit és "hiba lépett fel". napok óta.
-
hzcs
senior tag
válasz
Peltár #36611 üzenetére
De, olcsóbb lenne. Nem magamat hívogatnám
Ugyanis az egyik portban vannak a vezetékes telefonok és a riasztó, a másik portban van az én DECT aljzatom, a telefonkészülék pedig nálam, 1 házzal arrébb. És arra vonatkozott a kérdés, hogy a "szomszédba" át tudok-e telefonálni, vagy át kell menni. És sajnos át kell menni
-
крокодил
tag
válasz
#78121280 #36608 üzenetére
Az lehet, hogy 9-én módosítottam, de engem nem érdekel a belső szabályzatuk. A netet bekötötték nov. 26-án, ezt 18-án rendeltem meg. Ha nem szállítják ki dec 18-ig, akkor számomra az a szerződés nem érvényes. Fogyasztóvédelem, fogyasztó megtévesztése miatt. Karácsonyra akartam adni, ezért őket választottam.
-
törölt tag
válasz
крокодил #36606 üzenetére
Ha 9.-én adtad le a megrendelést akkor még elég korán van ahhoz hogy megjöjjön az iPad Air.
Megrendeléseket beérkezési sorrendben teljesítik,ha nincs belőle készlet hiány, készletre az ügyintézők meg nem látnak rá,max ha elfogyott akkor kapnak egy körlevelet,hogy elfogyott újabb készlet várható és max előrendelést vehetnek fel, tehát naponta telefonálgatni felesleges,rá sürgetnek de érdemben nem nagyon fogsz előrébb jutni. Ha van belőle akkor 1-2 hét alatt megszokott jönni. Eddig ezeket vettem és mind megjött 1-2 hét alatt. Acer Aspire laptop,Windows 7, Asus Nexus,Samsung TV,iPad Retina.
Ha a rendelés rögzítve van akkor ahhoz kellene lennie egy azonosítónak is, kérd meg hogy kapcsoljanak a házhoz szállítási csoporthoz.
Tipikusan az Apple szokása ez,hogy ha valami újat hoznak be a piacra alig küldenek belőle készletet. -
крокодил
tag
Sziasztok!
Van egy folyamatban levő Telekom-os lakossági internet mellé rendelt iPad Air-em, amit még nem szállítottak ki. Tartok tőle, hogy karácsonyig nem fog kiérni. 9-én adtam le a rendelést mert az előtte rendelt iPad Retina készlethiányos volt és arra már november 25-óta vártam. 9-én ezt töröltettem és megrendeltem az Airt. Az ügyintéző azt mondta, hogy tekintettel ez előzményekre, ezt sürgetni fogja és kiér a héten...Minden nap érdeklődök a 1412-es számon, de a rendelés rögzítésén kívül nem látnap semmit. Rendelésszám és jegyazonosító még nincs és azt mondják folyton, hogy a webshop-osoknak továbbították és ott mennek körülményesen a olgok. Létezik olyan telefonszám amin a webshop-ot el lehet érni? Az internet telepítése megtörtén november 26-án, amit emiatt a kedvező részletfizetés miatt igényeltem. Amennyiben nem ér ki a csomag 23-ig, felbonthatom a szerzőésem?A T-Mobile topicban már vesézzük, nem tudtam, hogy van lakosságis...
-
dchard
veterán
Amit te szeretnél, ahhoz az kellene, hogy legyen egy mini telefonközpont funkcionalitás a HGW-ben, a két telefonnak meg két helyi melléke. Nem lehetetlen, de gyárilag biztosan nem tudja. Max úgy lehet megoldani, ha kérsz még egy telefon előfizut a másik vonalra aminek szintén lesz egy száma és akkor hívogathatod magadat
Dchard
-
azbest
félisten
válasz
PiEm-14B #36602 üzenetére
Úgy látom most is lehet regisztrálni ingyenes dyndns accountot, csak kicsit jobban eldugták.
http://free.domain.name/?domain=dyndns-home.comNálunk dyddns-home.com véggel működik szintén dcm-704-gyel, csak havonta meg kell hosszabbítani, különben törli a bejegyzést.
-
hzcs
senior tag
válasz
Gubek-Einste #36601 üzenetére
Itt mindkét aljzat ugyanahhoz a telefonszámhoz van, ezért nem tudom felhívni "magamat". Osztó azért nem jó, mert akkor ha egyik telefonon telefonálok, a másikon hallják. Ezért jó, ha a két készülék a két külön aljzatban van. Ezek szerint a speedport nem tud olyat, hogy az egyik port "felhívja" a másik portot?
-
PiEm-14B
csendes tag
A héten csomagot váltott a muter, felszereltek neki egy DCM-704-es Dlink modemet.
Két kérdésem lenne, hátha valaki ezekre már talált megoldást...DDNS szolgáltatóként csak a DynDNS.org van rajta, akik fizetősek lettek. Hogy tudnám megoldani a no-ip vagy egyéb ingyenes szolgáltató használatát. Tapasztalataim szerint a kliens gépen futtatott Windows-os NO-IP kliens nem ad túlságosan megbízható eredményt, néha nem frissül, giába van beállítva, hogy x óránként frissítsen.
Ez a cucc most egyben kábelmodem is, tehát nem tudom elcserélni egy másik routerre csak úgy, mint pl. TP-Link WDR3600?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari