- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Amiga A500 - A régi barátnő
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszat
senior tag
válasz
snowmen #2134 üzenetére
Jó kis lista. Én is ilyennek kézpeltem el.
Érdekes, hogy míg a prog1 dobogós, addig az elvileg nehezebb előfeltételt (szar) igénylő prog2 igencsak szerény eredményeket tudhat magáénak.
Egyáltalán nem érdekes. Telejesen nyilvánvaló, miért: Egyiket Ferenc Rudi tartja, a másikat meg Alexin papa. Ennyi.
Szerintem a tavalyi statisztika rosszabb arányokat mutatna. Mondogatják többen is, hogy a mostani elsősök nem olyan jók, mint előtte való bagázsok voltak. (Negatív tendencia). Persze ez több minden miatt is van. Például:
- Alacsonyak a ponthatárok, így gyakorlatilag csak azt nem veszik fel, aki nem is jelentkezik ide
- Az igazán jók nem az SZTE-TTIK-t jelölik meg első helyen, így ide inkább a kisebb pontszámúak kerülnek be.
- Az infó nem igazi slágerszak. Kommunikáció és egyéb "hasznos" szakra megy a nép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest