Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarkByte

addikt

válasz Frenky89 #1720 üzenetére

akkor a szabadon választható tárgyakból is kell még felvennem?
    A tantervedben van megszabva hogy mennyit kell teljesítened (Tanulmányok -> Hallgatói információk -> Hallgatói tantervi teljesítések (20 - 40 sec)). Ott meg kell keresned a Választható tárgyak részt, és mellette van felsorolva hogy mennyi a minimum, alatta ki van emelve vastag részben hogy mennyi kredited van már belőle (pl. nálam: Választható tárgyak; Teljesítendő: min. 19k max. 60k és alatta minden szakirányomhoz fel van sorolva hogy már van 5k; szakirányok már az új képzéseken nincsenek ha jól tudom, úgyhogy valahogyan máshogyan szerepel, gondolom csak egy dolgot sorol fel) Hogy mikor szeded össze az rád van bízva.

Tesiről pl azt hallottam, hogy csak 2 félév kötelező, de az nem is kredites
    Megint csak a képzési program leírásánál tudod megnézni. Ez valamivel lejjebb van az X -el kezdődő tárgykódoknál (Y113_N kategória de ez lehet nálad eltér). Nekem pl. az van kiírva hogy: Testnevelés (4x2, 0) és 4 félévet kell teljesíteni, gondolom a kettő mögötte azt jelenti hogy maximum két órás tesiórákkal. És a tesiórák tényleg nem kreditesek, ahogyan a nyelv órák sem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés