Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz snowmen #1344 üzenetére
Bár a piros-fekete fáknál a Torol-Javit 3. és 4. esete kicsit zavaros.
Hát ezt mostmár én is látom, azt hiszem az egyik ZH után Farkas Ricsi is erre gondolt mikor mondta hogy örülne ha nem más gyakvezérek anyagából készülnénk fel a ZHkra.Nagyon kíváncsi leszek hogyan gyűrök ma még le 5 tételt.
#1353: hát most már ha marad időm fogom csak átfutni. Azért köszi!
[ Szerkesztve ]
-
-
snowmen
csendes tag
válasz DarkByte #1355 üzenetére
Szerencse is kell a vizsgához.
Hátha olyan tételt kap az ember, amit nagyon tud és olyat nem, amit nagyon nem tud.
Amúgy nem olyan könnyű ez az alga2, sőt sztem a vizsga nehezebb, mint alga1-ből. Ott legalább voltak kiskérdések is, azoknak a felét elég volt tudni, hogy valaki átmenjen. Itt meg azért vagy tudod a tételt, amit kapsz, vagy nem. Ráadásul az anyag maga sem egyszerű. -
ALI_G
veterán
válasz snowmen #1359 üzenetére
sokkal könnyebb az alga 2. Csak akkor van szívás ha ismeretlen tételt kapsz.
next: ugyan, ki lopná el egyébként én csak olyan témát fogok választani ami igazán érdekel, ez az egész szakdolgozat lényege, hogy talán életedben egyetlen egyszer azzal foglalkozhass ami igazán érdekel. Melóban ez csak szerencséseknek adatik meg.
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Na most melyikőtöknek higgyek.
-
snowmen
csendes tag
Na jólvan, ismét belevetem magam alga rejtelmeibe...
Sok sikert a keddieknek! -
DarkByte
addikt
válasz snowmen #1370 üzenetére
Ha már Te is ennyire benne vagy a dologban, lehet privátban/emailben rád írok majd ha van valami kérdésem, természetesen ha ez nem zavar téged. Csak mert nem biztos jó dolog ha itt szemetelem tele a topikot az Alga kérdéseimmel. Bár az igaz hogy akkor legalább többen tudnánk okoskodni, legalább is ALI_G -re számíthatnék az eddigiek alapján.
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
válasz DarkByte #1371 üzenetére
nem erre való a topic?
bármi ami szte infó jöhet, ebben az alga 2 is benne vanMost nézem az AVL.pdf-et, marha jó
de egy megjegyzés: a Krisztián egyensúlyi faktornak hívja, HGY viszont magasság EGYensúlynak.
-1 <= Egy(P) <= 1
Egy(P) = h (Jobb (P) ) - h (Bal (P) )[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Igen, az avl.pdf az még okés, illetve snowman küldött nekem egy emailt az előadás jegyzet magyarázatához (nagy respect érte, így már érthetőbb ) viszont a Piros-Fekete fáknál a Veress Krisztián féle jegyzetben tényleg rossz a 3-mas típusú beszúrás, mert nagybátyról beszél és az ábrákon alatta nincs is olyan csak apa. Ezeket nem tudná valaki pontosítani? (párhuzamosan persze keresem a könyvben is, de hátha gyorsabb lesz valaki )
Mod: Apropó, pl. a PF fáknál a magasságra vonatkozó állítás O(2*lg(n+1)) annak a bizonyítását ti megtanuljátok?
Mod2: igen, ezt én is észrevettem, de ilyen különbségekbe már majdcsak nem köt bele gondolom.#1374: Péntekig? Huh, azt hittem csak Kedden van vizsga. Ez jó hír, megpróbálom Kedden és lehet még Pénteken is el tudok menni megint (mondjuk akkor meg a logika fogja bánni megint.. de jó hogy egyszerre maradtak. )
[ Szerkesztve ]
-
-
snowmen
csendes tag
válasz DarkByte #1373 üzenetére
Bizonyítást én egy darabot meg nem tanulok, az biztos.
Fonyából is csak a kényszer vitt rá...Ha mész kedden, nem tudsz menni pénteken. Min 3 nap különbségnek kell lenni, hogy fel tud venni ETR-ben. Várjunk csak... Hoppá, rájöttem valamire.
A pénteki vizsga azért van 10:10-től, hogy azt is fel lehessen venni a keddi után. Mert a 3 nap pénteken 10:00-kor jár le. Akkor lehet, hogy én is bepróbálkozok kedden is, hátha olyan tételt kapok, amit tudok. (Igaz, még csak a felét tudom kb.)[ Szerkesztve ]
-
snowmen
csendes tag
OFF:
Nektek a firefox 3 nem szarakodik az etr tanúsítványával? Én meg sem tudom nyitni az oldalt...
ETR-ezhetek IE alatt. -
DarkByte
addikt
válasz snowmen #1377 üzenetére
Jó neked hogy már a felét tudod.. én örülnék ha ma eljutnék addig. Egyébként köszi a könyv tippet, megtaláltam, most már csak fel kellene fogni.
#1378: bejelentkező képernyőig ha egyszer eljutsz (ezt a Kivétel hozzáadása gombnál tudod megcsinálni csak valamiért ott nem jegyzi meg) próbáld meg hogy leszeded a tanusítványt (.cer fájl azt hiszem), aztán elmész oda hogy Eszközök -> Beállítások -> Haladó -> Titkosítás -> Tanusítvány kezelő és beimportálod. Aztán persze lehet hogy itt sem fog megmaradni, de otthon mintha működött volna. Sajna nem mostanság voltam otthon, a nálam lévő notin meg Opera-t használok, mivel az FF az kicsit sok neki.
#1380: beelőztelek... bibííí (na ilyet se szoktam, most muszály volt) Egyébként azt sem tudnám megmondani hogy ez FF bug, vagy maga a tanusítvány olyan hogy FF nem akarja elfogadni.
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
válasz snowmen #1378 üzenetére
de, csak hozzá kell adni egy kivételt, mármint a tanúsítványt. Akkor beenged.
Egyébként még a vizsga napján feltudod venni a vizsgát. Legalább is logikából én feltudtam vagy tévedek?
De ha felkerül a jegy, onnantól már biztos enged jelentkezni az ETR, HGY pedig ált. másnap kiküldi e-mailben az eredményt, másnap meg felrakja legkésőbb ETR-re.[ Szerkesztve ]
-
snowmen
csendes tag
-
snowmen
csendes tag
válasz DarkByte #1379 üzenetére
Nekem Help Desk ezt írta nemrég:
"Ettől függetlenül természetesen igyekszünk ezt a kellemetlenséget kiküszöbölni, a böngészők által is ismert szolgáltató által kiadott bizonyítványok beszerzése hosszú ideje napirenden van, azonban az egyetemi beszerzések kötöttsége miatt ez még csak folyamatban van."
-
snowmen
csendes tag
Na, ma is hasznos, "kemény munkával és tanulással" teli napon vagyok túl.
Ezt folytatom is: megyek meccset nézni. Csak tovább jutnak a spanyolok... -
ALI_G
veterán
hmm, most elvesztem.
A 8-as alga2 tételhez kell a sarokpont szerinti rendezés relációja.
Na de ez most a SarokRendez vagy a SarokRend eljárás amit le kell írni? Esetleg mind2? -
Protezis
őstag
Komolyan mondom, ezentul ejfel utan nem nezem meg, mikor lesz vizsgam. Megint az jott le, hogy ma reggel volt a vizsga, kozben ma reggel lesz... nagyon rossz erzes.
-
Protezis
őstag
válasz snowmen #1392 üzenetére
Valoban? 5 ev alatt nem jottem ra, jo hogy szolsz.
Arra celoztam, hogy - bar szamon tartom - az utolso pillanatban is leellenorzom, es ez altalaban nem tul szerencses, mivel a faradtsag illetve stressz hatasara konnyen felreolvasom, amitol meg idegesebb leszek. Orulok, hogy veled ilyen nem szokott tortenni. -
DarkByte
addikt
válasz Protezis #1394 üzenetére
Velem is elő szokott fordulni. A nélkül a pár mp adrenalin nélkül meg nem volna érdekes az éjfél utáni tanulás.
Másnál is ilyen marha meleg van? Notimban a ventillátor meg sem áll, de én is izzadok mint állat, pedig félmesztelen fekve tanulok az ágyon. Boltba lefelé menet valahogyan az alagsorban meg a liftben hűvösebb volt. Lehet be kellene költöznöm a liftbe.
[ Szerkesztve ]
-
snowmen
csendes tag
Protezis: Nyugi, csak poén volt. Elfelejtettem smiley-t tenni.
DarkByte: Ja, az egész országban gatyarohasztó meleg van. Ráadásul mi meg tanulhatunk, ahelyett, hogy a strandon zabálnánk a lángost, innánk a hideg sört, stb.
Elég nehéz nemet mondani, mikor hívnak, hogy gyere már, sz*rd le a vizsgákat, de sajnos muszáj...ALI_G: Ott még nem tartok.
Én végül nem megyek kedden, nem kockáztatok. Ti holnap mentek?
-
DarkByte
addikt
I'm too far from that. Hogyan a fenébe haladsz Te ennyire, én még a 4.-e tuszkolom le, igaz az elmúlt 2-3 órában megint minden mással foglalkoztam csak nem tanultam (pl. Dávid-al azt néztük hogy nem kicsit lehet fura aki ilyen pólót vesz a babájának. De nézzétek meg a többi pólót is vannak ott igen betegek.)
snowmen: épp mondtam itt is Dávidnak hogy igazán szerezhetnénk egy jakuzit (épp most nézegeti valamelyik cég jakuzi kínálatát csaj nevei vannak a típusoknak.. "gyere haver, üljünk be a Júliámba" ). Egyébként nem gáz hóembernek lenni 35 fokban? Ja és én megyek holnap.. remélem a Péntekit is fel tudja majd nekem venni lakótárs. De ebben a melegben valami hihetetlen gáz tanulni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest