Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz Lollita #1649 üzenetére
Hát igen, én is ettől félek hogy most nem fogok tudni felvenni jó pár tárgyat és lemaradok a jó kis időpontokról mert mások majd hamarabb észreveszik mint én.
Egyébként anyukámmal is nagyon egyet tudok érteni: miért éjfélkor kell ezt az egészet csinálni? Miért nem lehet este 8 kor, vagy 9kor? Nem mindenki akar éjszakázni, főleg ha dolgozik másnap. És akkor már olyan is volt hogy hajnali 1-ig győzködhettem a szervert hogy szeretném a tárgyakat felvenni.
[ Szerkesztve ]
-
Tottu
senior tag
Azt nem tudjátok véletlen, hogy azokat a kötelező kurzusokat mikor fogom látni az ETR-ben amik nem az aktuális félévemben vannak?
Szerk.:
snowmen: THX az infót! Pont gyakom lett volna az előadás időpontjában...[ Szerkesztve ]
"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
corinne
tag
Na igen, nemtudom mért szeretnek kapkodni... meg hogy mért kényszerítenek minket is rá...:S
A nem kötelező tárgyakat mért hirdetik meg most a kurzusfelvételnél, ha úgyse lehet majd őket felvenni? Hogy még átláthatatlanabb legyen?
:)
-
Tottu
senior tag
Igen, addig eljutottam... De pl.: a Kalkulus II.-t még nem látom, mert az eredetileg 3. féléves tárgy, de mivel csúsztam vele és most 5. félévem következik így még nem látom... Akkor szokott megjelenni amikor a tesiket is fellehet venni.
"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
snowmen
csendes tag
Elég érdekes, hogy a szakdoga1 15 kredites, mikor 5 kreditesnek kéne lennie...
Az még jó lesz, ha nem tudom felvenni az összes órám, mer ETR 45 kreditet enged max felvenni.
(Elnézést, csak hangosan gondolkozom...)ivjoe: és meglett így anal?
Komolyan, csak egyszer mondaná meg vki, h mit jelent az ETR bejelentkező oldalán a két szám per jellel elválasztva. Az biztos, h a szerver terheltségével összefüggésben van, mert minél nagyobbak a számok, annál lassabb az ETR...
[ Szerkesztve ]
-
corinne
tag
Ugye normálisan működik az ETR mozillában is, nem csak IE-ben?
-
Lenry
félisten
válasz corinne #1663 üzenetére
persze...
snowmen: ez a 31-és dolog... ez nemá... mi marad akkorra? mehetek hajnalba, meg késő este órára, meg tuti pont akkorra maradnak helyek, amikor nagyon nem érek rá
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
-
DarkByte
addikt
Arra rájöttem legutóbb hogy előre nem éri meg belépni mert nem lehet látni a pipákat amint elérkezik az idő és akkor ugye ki-be kell lépkedni.. stb-stb.
-
corinne
tag
Jó hogy mondjátok, mert én belépve vártam
Mindjárt kezdődik a móka, sok sikert mindenkinek
éjfélkor: éjjen behalt máris...
[ Szerkesztve ]
-
Gergello
addikt
Service Unavailable
-
Lenry
félisten
00:00:30-kor már nem volt elérhető
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
snowmen
csendes tag
Nájsz, megvan minden órám és még infoszabot is elcsíptem.
A web11-es vagy web12-es szerverrel próbálkozzatok! -
cizoe
őstag
Web3-mal megy, csak iszonyatlassan
-
Lollita
csendes tag
én meg most a felugró ablakért imádkozok, hogy sikerült-é felvenni valamit
-
Gergello
addikt
Kalkulus 1 gyakot csak én nem látok külön?
Felvettem ami kellett, de itt nem tudtam gyakot választani. -
cizoe
őstag
Web3-mal szárnyal esküszöm.
Felvett kurzusok (Összkredit szám: 30) Durva egy szerdai nap lesz waze....
-
Lenry
félisten
ez simán engedi felvenni az olyan kurzusokat, amiknek nincs meg az előfeltétele, vagy buktam belőle, ergo csak 31-én vehetném fel... most ilyenkor mi van?
-
ivjoe
tag
válasz snowmen #1662 üzenetére
Jah, amúgy a két szám perjellel elválasztva:
Az első, a szerver száma, 3-tól megy 12-ig, ezeknek mindnek külön IP-je van külön aldoménen. A második a szerverre bejelentkezett userek száma, ez max. 400.Szóval 6/42 az jelenti, hogy a 6-os szerver szolgál ki épp, és 42-en vannak bejelentkezve.
Ezt előbb elfelejtettem leírni, csak közben fel kellett vennem a tárgyaim.http://lorem.hu
-
corinne
tag
Nekem kellene még három kredit, de nem maradt semmi, ami egy elsőévesnek jó lenne:S:S
-
Lollita
csendes tag
nálam már 20 kredit (matek persze sehol...), úgyhogy megyek is csicsikálni!
Mindenkinek jó szerencsét!
-
cizoe
őstag
Hármas szerón 64-en vagyuk, gyertek segítsetet ezt is lehalasztani.
-
corinne
tag
válasz Gergello #1694 üzenetére
gazdasági infót (tudom-tudom, túlterhelem magam), de minden speciálkollégimnak vagy volt előfeltétele, vagy ütközött egy előadással... a szv infót és földrajzot, amit kinéztem, azokat meg persze elkapkodták
nekem már egész tűrhető, többször bejött
Amúgy Bánhelyi B.-ről mit tudtok? kiszúrtam magammal vagy nem?
[ Szerkesztve ]
-
snowmen
csendes tag
ivjoe: Kössz a felvilágosítást, én is vmi ilyesmire gondoltam, csak nem akartam hülyeséget mondani.
corinne: Gazdinfónak már nincs előfeltétele? Úgy látszik, ez is változott, mert eddig opkut volt. Bánhelyi amúgy nagyon jó arc, külön egyéniség. Sima ügy lesz a gyak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest