- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
Remélem itt legalább van a topikban 2-3 rendőr.
-
Clubforum2
tag
Jó a téma.Én éppen ma tettem fel a téli gummákat. Az idén február környékén vettem,ez lesz neki az első teljes tele.Majd meglátjuk,hogy hogyan muzsikál. Munkámból adódóan napi kb 200km-et vezetek.A cégnél nem sprórolnak a téi gumin 'hál Isten,mert sokszor csak nézelődnék pár faluban,hogy hogyan jutunk el a legapróbb utcába. Így is volt már küzdelem nagyobb hóban,pedig téli gumi volt.
-
Varoz
addikt
Baleset része meg nem igazán vagyok. Már sikerült párat kiküszöbölnöm. De a másik résztvevő nem igazán akart segíteni, nekem kellett megoldani, hogy ne legyen csatt.
Én elég hülye vagyok, tavaly többször is körbecsúsztam hóban az Auchanos nagy körforgalmat az autópálya felől érkezve és az Auchan felé távozva, a behajtani szándékozók arca ilyenkor érdekes szokott lenni
Most esik le. Hát az szembe van velük.
-
deicide
veterán
Én elég hülye vagyok, tavaly többször is körbecsúsztam hóban az Auchanos nagy körforgalmat az autópálya felől érkezve és az Auchan felé távozva, a behajtani szándékozók arca ilyenkor érdekes szokott lenni
Na pl ez sem ment volna nyárival. De amit Te kérdeztél, az valóban úgy van, itthon nem kötelező a téli, mint mondjuk Ausztriában a hegyekben. Csak ha baleset részese vagy, akkor van copó.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
válasz
juliabrilke #621 üzenetére
Ment egy válasz is, és éppen nincs netem
-
siti
őstag
haverom is mindig ezt mondja. meg én is ezt mondtam a kopott fékre, hogy jó az, majd figyelek. egyszer meg satu féket nyomott előttem egy VW tiguan, satut nyomtam én is és hogy hogy nem, kb 5 centi hiányzott, hogy ne törjem össze a lámpám, a lökhárítóm meg a motorháztetőt. utána cseréltünk féktárcsát is, de akkor már hátrébb voltam biztosításban, meg pénzben... és akkor még nem szaladt ki a kisgyerek, meg a primitív falusiak (haveromék és én) nem szánkóznak keresztbe a főúton
deicide
ez meg a másik, amikor nem is bírnak felmenni a sukorói "hegyekre" és ott csúszkálnak a nyárival. -
Napfénysüti
nagyúr
Az mondjuk még biztonságosabb lenne csak lassú.
De mondjuk én hóban sem nyári sportcipőben közlekedem.deicide: száraz úton jobb a nyári. Illetve nagyon hidegben már az sem feltétlen mivel a nyári gumi keveréke tök más mint a télié és hidegben nem érvényesül az amire tervezték hogy jól tapadjon.
-
deicide
veterán
Ööö, ezt azért vitatnám, nemcsak megállni, elindulni is jó a téli. Tavaly volt olyan hó, hogy majdnem a télivel is a Fehérvár-Sukoró közötti szakaszon ragadtam, ahogy sok nyárigumis, de a téli elment a 15cm hóban nagy nehezen, a nyárit meg pörgették a szegény tulajdonosok a nagy hóban, siker nélkül. Persze száraz körülmények között, városban elég lehet a nyári is, mert száraz úton a fékút lesz mindössze hosszabb, mint egy télivel.
-
Varoz
addikt
válasz
Clubforum2 #631 üzenetére
Mindig is irritált a szó.
deicideMajd ha lesz saját taligám, szépen kitesztelem magamnak, hogy megéri-e a pluszt.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Clubforum2 #630 üzenetére
Dehogynem...csak már van 13, ne a tavalyival játssz.
-
Varoz
addikt
válasz
Napfénysüti #628 üzenetére
Járjunk lánctalpon?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Clubforum2 #625 üzenetére
13-hoz vegyél.
-
Varoz
addikt
válasz
Clubforum2 #625 üzenetére
Jó az aláírásod.
-
Clubforum2
tag
Sziasztok!
Van olyan bolt Fehérváron,ahol Fifa 12-höz jó gamepadet lehet venni?Mondjuk ilyent? Speed-Link Xeox USB Gamepad Köszi -
Varoz
addikt
válasz
Napfénysüti #622 üzenetére
Én nem fogok variálni télivel. Nincs akkora előnye, mint ahogy beállítják. Normális minőségű és állapotú gumi mindenre elég. Normálisat kell venni és kész. Apámnak a Ladán is Yokohama van. Nem valami kínai sz.r. (Ezt azért írtam, mert pont ez az az autó amire letojják milyen gumit raknak, csak legyen
)
Akinek jelentene valamit a téli gumi az megtud állni. Aki meg nem, annak teljesen mindegy, az szöges gumival se fog megállni. Sokszor inkább túlságosan is biztonságérzetet ad.
-
Napfénysüti
nagyúr
Ha jól tudom igen. De ha balesetet okozol/szenvedsz télen és nem volt a kocsidon téli gumi akkor lehet a biztosító szétteszi a kezét. Valami ilyesmi rémlik.
Én mondjuk paranoiás vagyok gumi téren így van nyári/téli szettem és egyik sem kínai nankang meg mittomén milyen márka. 5-6 évente kibírom egy szett árát és tényleg sok múlik rajtuk.
Jövőre mondjuk lehet a nyárit eladom felnivel együtt. -
Varoz
addikt
válasz
Napfénysüti #619 üzenetére
Értem. Tehát teljesen saját döntés, hogy használok-e téli gumit?
-
Friss, ropogós irányított Wi-Fi antenna valakinek? Ha már fejhallgatót tesztelni nem jöttök el a médiába
Varoz_ Költözz a médiába, akkor meglátogatlak
-
Varoz
addikt
válasz
Napfénysüti #595 üzenetére
Miért? Kötelező?
-
Tom5
addikt
válasz
Napfénysüti #612 üzenetére
Térjen magához a vidi és ne legyen az NB1 mumus. Legyen küzdelem a bajnoki címért. Ha ez megvalósul fasza lesz minden.
-
Napfénysüti
nagyúr
Győrből az utóbbi időben tényéeg hiányzott a plusz. De idén eddig jók. Az egri lebőgést leszámítva mi sem állunk éppen rosszul. Mondjuk az Újpest saját magát verte meg ellenük... De szerintem ebben a szezonban leginkább e két csapat között dől el az arany.
Nemzetközi szinten meg sose leeht tudni ott annyira a pillanatnyi forma számít. Bár a magyar csapatok legtöbbször hamar kiesnek de néha van csoda, lásd most Vidi vagy 2 évvel ezelőtt Loki. -
Tom5
addikt
Téli pihenő után beállnak mint a gerely, Györben nem hiszek régóta, nincs meg bennük az a plusz. Europai szinten lebőgnének. A Loki...róluk meg elvből nem nyilatkozom. Ettől függetlenül nem kizárt, hogy idén valamelyikőjük lesz a bajnok. Valahogy a Diósgyőrben többet látok most mint az előbb említett két csapatban, szerintem ők még beérhetnek.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Napfénysüti #608 üzenetére
Bingo. + a Loki sem szokott elfáradni.
-
JohnnyX
őstag
A win7 betolteset szeretnem kicsit gyorsitani azzal, hogy a programok betoltesenek (skype, webkamera progija stb.) idejet szabalyoznam, kesleltetnem. Letezik ilyen program?
-
Tom5
addikt
Az nb1 többi csapata egy frronton sem tud helyt állni, nemhogy kettőn. Magyar kupa a mienk lesz és jövőre is indulhatunk az Europa Ligában. Amúgy meg hosszú még a bajnokság, bármi megtörténhet. HAJRÁ VIDI!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
juliabrilke #599 üzenetére
Szerintem lesz gól. Ha x akkor inkább 1:1.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mozilla Firefox
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Oakley topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Milyen autót vegyek?
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest