Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
Andris837
senior tag
válasz Viper26 #18800 üzenetére
Na annyit tudtam meg a rendőrtől, hogy egy dohányboltot akart kirabolni egy ipse és valami vegyi anyag vagy robbanószer volt/van nála. Többet nem tudok, elvileg elkapták, de azt is hallottam, hogy valamelyik házba szaladt be ott az utcába...
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
freemanone
addikt
válasz Napfénysüti #18803 üzenetére
dettó.... nyitott ablaknál ülök a 2/b-ben és dolgozok egész délután. Hugom nemrég hívott hogy jól vagyok-e, mert állítólag robbantás volt.... kórházban dolgozik és nemrég kértek ide mentőket.
-
Viper26
nagyúr
válasz freemanone #18806 üzenetére
Aztaqrva...
Amúgy azt mondják volt valami nagy robbanás-szerű hang korábban.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
freemanone
addikt
válasz Viper26 #18807 üzenetére
Hát akkor baromi süket vagyok, mert nyitva az ablak, pont arrafelé néz, ahol az események zajlanak és du 3óta csak a szirénázás volt ami felkeltette volna az érdeklődésemet!
Mondjuk fura helyen zárták le az utat..... mert ott pont nincs dohánybolt, vagy csak én vagyok tudatlan.
-
honda23
aktív tag
Az nagyon durva.
Milyen sok lett a bűnözés itt Fehérváron, de jobban élünk elméletileg...
Gyakorlatilag meg egyre rosszabbul.nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
nagyúr
Nálam is nyitva volt az ablak de én meg épp görgőn edzettem és ilyenkor arra koncentrálok. Volt robbanás is?
Az előbb néztem hogy pont itt a lépcsőházunk előtt állnak a rendőrök és fordítják vissza az Ősz utca felől érkezőket.honda23: a szegényebb emberek lassan rá lesznek kényszerülve a csodálatos kormánynak köszönhetően.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Viper26
nagyúr
válasz Napfénysüti #18812 üzenetére
Itt meg a Budai felől is le van zárva, és végig van szalagozva a parkoló.
Közben megvan:
[ Szerkesztve ]
-
cannibal
senior tag
Én ismerek nem egy olyan szegény embert aki inkább próbál tisztességesen boldogulni mint, hogy bűnözzön. Szóval a szegénység nem lehet mentség. (szerintem)
-
nagyúr
Itt azt írják 250m-res körzetben telepítettek ki és a 12-tes szám alatt kapták el én meg a 6-osban vagyok de ide még nem jöttek hogy menjek el.
cannibal: igen de vannak akik elkeseredettségükben rossz dolgokhoz nyúlnak. És egyre több ilyen van.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Andris837
senior tag
Hazafele a taxis meg mondta az infót, hogy a kórházba megvertek egy orvost a kisebbségek, mert meghalt egy 8 hónapos csecsemő... MI VAN ITT SRÁCOK?!
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
freemanone
addikt
Nem tudom biztosan, hogy volt-e robbantás. Állítólag volt, de én nem hallottam, pedig még zenét se hallgattam.
-
honda23
aktív tag
Sajnos évről évre egyre rosszabb, tapasztalat.
Hiába a két gyerek, az adókedvezmény, cafeteria egyre rosszabb, minden csak drágul, ahhoz képest a kereset egyáltalán nem úgy nő, csodálatos kormányról meg inkább ne beszéljünk, főleg amit csináltak az elmúlt egy hónapban, az egy kabaré...nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
nagyúr
-
freemanone
addikt
válasz Napfénysüti #18819 üzenetére
ha adsz valamit, azt fedezni is kell valamivel.... mindig így volt csak sokan elfelejtik...
-
nagyúr
válasz freemanone #18820 üzenetére
Én ezt tudtam, nem is írtam alá a petíciójukat amikor kampányoltak mellette a plázánál. A mi országunk gazdasága nem olyan mint egy norvég ahol ez simán bele is férhetne. Itt valahol azt úgyis visszaszedik akár többszörösen is.
De hazánkban egyébként az emberek gazdasági, pénzügyi ismerete a béka segge alatt van így könnyebb is őket megvezetni sajnos.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
makro
senior tag
-
honda23
aktív tag
válasz Napfénysüti #18821 üzenetére
Magánnyugdíjak elvétele, a rettenetesen sok adónem, az eus pénzek érdekes felosztása, sok sikkasztás évek óta stb stb.
De 86e Ft-ért csináld azt meg, amit ugyanezért a munkáért a külföldi cég 300-400-500-at fizet...Na de itt a hétvége, ne siránkozzunk.
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
freemanone
addikt
Nem tudja valaki hogy mit mondanak be a hangosba jozsef utcanal? Nem erteni belole semmit.
-
nagyúr
válasz freemanone #18824 üzenetére
Lehet a kitelepítés miatt vagy mert próbálják hatástalanítani a bombát és hogy ne menjenek arra az emberek.
Frissült a cikk is: [link]Més que un club!
-
Viper26
nagyúr
válasz freemanone #18824 üzenetére
Pont kinyitottam az ablakot, azt mondták hangos detonáció várható.
-
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
-
nagyúr
-
D.Orion
veterán
válasz Napfénysüti #18829 üzenetére
Puhányok!
Nincs is jobb annál mikor 10 percig nem hallasz mást, csak csengést a füledben és 2-3 percig csak homályosan látsz.[ Szerkesztve ]
-
hzsolee
őstag
válasz Andris837 #18816 üzenetére
Ezen semmi kivetni való nincs, a "kultúrájuk" része (mint ahogy sok egyéb). Nem is fognak érte semmit kapni az tuti...()
[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Laca73
csendes tag
Hi All!
10 méteres usb hosszabítót keresek jóárasítva. Ha tud valaki ilyet vagy esetleg van is eladó,priviben keressen meg legyen szíves! Előre is köszi minden infót! (nyomtatóhoz kellene.)[ Szerkesztve ]
-
ferensz
senior tag
válasz freemanone #18835 üzenetére
Akkor jól gondoltam. A létezik ilyen alatt a sima passzív kábelre gondoltam
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
-
ferensz
senior tag
válasz freemanone #18837 üzenetére
Nekem most a Raspberry Pi megy egy háromméteres AliExpresses USB-MicroUSB kábelről, ami gyakorlatilag 10 centi távolságot hidal át, de hát nem találtam rövidebbet itthon, ami ne lett volna használatban
-
ferensz
senior tag
válasz freemanone #18839 üzenetére
Igen, de nem is mondtam, hogy ne működne
-
Viper26
nagyúr
Ilyen meccset basszus..reálisan úgy 4:0 kellett volna legyen...
-
nagyúr
-
zsotesz81
senior tag
válasz Napfénysüti #18843 üzenetére
Hát ja, én is kinnt voltam barátommal, mondjuk ő szegedi, és fradi szimpatizáns . Azt az egy-két ziccert be kellett volna vágni.
-
Sub-S
senior tag
Nem utazik valaki mostanában Mosonmagyaróvárra?
-
Fecogame
veterán
Frissen vásárolt, garanciás, Lenovo A536 DUAL sim-es okostelefon eladó. Érdeklődés privátban.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest