Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Ide senkin nem küldenék érdeklődni, mert elvakultak a tanácsadók.
Szerk.: Swift jó választás lehet szerintem is, bár én amatőr vagyok a témában. Pusztán onnan gondolom, hogy lépcsőházban havernak van egy első generációs, ápolgatja rndszeresen és semmi baja. Igaz túl sok km sincs benne, szülőket viszi kb. csak bevásárolni vele.
-
Andris837
senior tag
válasz
Napfénysüti #15595 üzenetére
Jössz a meccsre?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
superTibcsi #15593 üzenetére
Fiat Punto esetleg. De amúgy a Swift mindig egy jolly joker választás.
-
Lecs@
addikt
Megveszem papi !
-
mtade
aktív tag
válasz
superTibcsi #15591 üzenetére
Én a szaktopicban érdeklődnék hogy legalább nagyjából belődd, milyen autó kell.
Nekem van egy autószerelő ismerősöm, aki kombi td mondeot akar eladni, mert megvette az egyel újabbat, külsején minimális javítások lennének, ezzel együtt beleférnél az öccába.... -
sandor906
tag
válasz
superTibcsi #15589 üzenetére
Van egy 1500-ös bordó LADA kombim 50k ért, ráköltesz 100k-t és a maradék 350k-ból évekig fenn tudod tartani.
(csak vicc, de tényleg van egy az udvaromon)
-
superTibcsi
aktív tag
Keresek! Valami megbízható használt autót max. 500k-ig ennyi sajnos a keret. Szóval aki tud ismerőst, megbízható eladót, az dobjon nekem egy privit.
Nem vagyok egy autóguru, ezért tippeket is várok hogy milyen típust érdemes nézni.
-
sandor906
tag
válasz
Napfénysüti #15587 üzenetére
Így igaz ahogy írod. Az előírásoknak kell megfelelni. A minőség nagyban meglátszik az árban ugyan olyan paraméterek mellet. Csak az eltérő anyagokk miatt lehet lényeges, hogy a kocsi motorját távolkeleti, Amerikaival, vagy Európai technologiával készítik és ezért az olajba kevert adalékok sokat számítanak.
-
Tom5
addikt
Szakonyin kívűl hol lehet motorolajat vanni? Ahol nagy a választék és nem átbaszós a téma.
-
justflash
aktív tag
Amúgy a yardnak is sok esze van, 5 évesen tudtam hogy égő dologra nem fújunk hajtógázas cuccot.
-
D.Orion
veterán
Paprika spray + görögtűz = Ki ijedt meg jobban? A rendőr vagy a szurkoló?
-
D.Orion
veterán
válasz
freemanone #15563 üzenetére
Anyum múlt hónapban vett félhavi helyi járatos bérletet.
A Volános pénztárosok és ügyfélszolgálatosok semmivel sem értelmesebbek, mint a biztonsági őrök 90%-a.
-
sandor906
tag
válasz
justflash #15573 üzenetére
Keresek kipróbálásra egy Razer Nostromo, vagy hasonló konzolt. Ha valakinek van és kölcsön tudná adni, esetleg megfizethető áron megválna tőle, az keressen bátran. A próbát se gondolom ingyen, mondjuk csoki vagy sör játszik, ki mit szeret. ( esetleg kostoló a saját pálinkámból, 3dl-s üvegben.)
-
justflash
aktív tag
válasz
freemanone #15572 üzenetére
Nem vettem basztatásnak.
Egyébként meg inkább megyek kocsival, aztán basszák meg a buszukat, tele lett velük a tököm egy időre.
-
freemanone
addikt
válasz
justflash #15568 üzenetére
Nemtudom mit suttyóznak vele... mondjuk a volános felvilágosult pénztárosoknak azt se hiszem el amit kérdeznek, olyan okostojás mindegyik az üveg túloldalán és igazi mutass a másikra politika megy.
Azt se tudják sokszor, hogy a saját szabályzatuk mit ír elő....
Na mindegy, nem téged akarlak basztatni, csak tudd Te is, hogy VAN ilyen és még a weboldalukon is megtalálható: [link]
Úgyhogy ha legközelebb kell félhavi el kell küldeni a náthásba, meg lehívni a felettesét, meg annak a felettesét is és nem tágítani onnan. Retek egy banda... -
justflash
aktív tag
válasz
Napfénysüti #15569 üzenetére
Jaja, de több épületben vannak ha minden igaz, majd a portás megmondja hogy mi hol van.
-
Napfénysüti
nagyúr
A városháza az a fehér épület a lovas szobornál ugye?
-
justflash
aktív tag
válasz
Nekem bent a pályaudvaron mondta a volános pénztáros hogy nincs, nem is egyszer.
(#15567) Komi28:Bíróságnál, a Barátság háza mögött.
-
Komi28
senior tag
válasz
juliabrilke #15566 üzenetére
Most melózok nem tudok elmenni
Holnap délután elugorhatnék érte már ha időben végzem? Holvan a III. Béla tér? Temető környékén? Írsz priviben egy címet? -
freemanone
addikt
válasz
Napfénysüti #15564 üzenetére
igen tudom photohshop!
de azért valljuk be, hogy elég jó munka!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
6 éve tudatlanságban éltek. Vagy hamis.
Egyébként fura, én is úgy tudtam hogy van félhavi bérlet.
-
Komi28
senior tag
Digisektől kérdezem: nektek nem kockásodik akad a tv adás?
-
válasz
madarasz92 #15556 üzenetére
Megy pm
-
Tényleg nincs félhavi helyi járatos bérlet? Vagy csak nekem nem akart adni a postás néni?
Még más: 512MB-os DDR2 ramja van valakinek asztali PC-be?
-
Komi28
senior tag
válasz
juliabrilke #15553 üzenetére
Upsz ez jó lenne
Megoldható pár napra kölcsönbe?
-
juliabrilke
veterán
válasz
Komi28 #15546 üzenetére
Busszal utazni kicsit meredek volt, bár rosszabbra számítottam.
Stadion szép, csak nincs nagy meccs hangulat. Legtöbben nem tudtak helyet foglalni egymás mellé, ezért jó sokan átültek/vagy felálltak.
Felcsútnak meg nagy mázlija van, hogy ott kicsit felpezsdítették az életet, mert teljesen átlagos falu. -
bim
veterán
válasz
cellpeti #15548 üzenetére
Pont a cirkusz kell a népnek hogy elvonják a figyelmét milyen gyengén mennek itthon a dolgaik. Egész jól sikerül nekik ez a dolog...
Amúgy ha jártál már Felcsúton egy semmivel nem szebb falu mint egy átlagos falu és ott bizony olyan hatása van ennek az egész fociakadémia+hozzá tartozó étterem (ezt sajnos én is építettem)+ aréna, mint mikor leparkolnak egy Aston Martint egy putritelep mellé. Egyszerűen nem illik oda. Legalább a falutól 2km-el odébb építették volna az 1-es út felé. -
cellpeti
nagyúr
-
Komi28
senior tag
válasz
juliabrilke #15545 üzenetére
Ide --> sata kellene 3 vinyót kellene átnéznem és ami kell azt átmásolni ami nem azt majd a formázás megoldja
Milyen volt Felcsuton? Szép a stadion? Vidi majd ott játszik hazaiban ha megkezdődik a felújítás.
Mondjuk nem sokat tudni mikor kezdődik, meddíg tart, milyen lesz. -
Tom5
addikt
Satás notivinyót keresek!
-
Laca73
csendes tag
Sziasztok.egyik böngésző sem tölti be nekem a hardveraprót. Sem linkről sem a főoldalt beírva. Kikapcsoltam már a tűzfalat,defendert mégsem. Nincs valami tippetek?
-
Komi28
senior tag
Esetleg nincs valakinek kölcsönbe 2-3 napra ide sata átalakítója? Amit külön rácsatlakoztatok a gépre, akár usb-vel és így kellene átmásolni adatokat. Köszi.
-
juliabrilke
veterán
Mindenki Felcsútra!
Na jó, max. 3900 fő, mert utána tele vagyunk.
-
zolee1988
tag
Laptopba keresek IDE-s HDD vagy SSD-t, mai átvétellel Fehérváron! Esetleg komplett laptopot is, amiben az van és nem túl drága
-
justflash
aktív tag
E46 320D-je van valakinek?
-
bim
veterán
válasz
juliabrilke #15519 üzenetére
Van pár alkatrész amit megtartanék belőle.
-
Laca73
csendes tag
Hali!
Nem megy a hardverapró? Vagy csak nálam van valami gebasz? Több böngészővel is próbáltam. -
San398
őstag
Sziasztok!
Tudvalaki eladó 1000L-es tartályt barátságos áron? Leeresztő csapos kellene.Ilyesmi lenne -
mtade
aktív tag
Vízvezetékszerelő "lakik" a topicban? Készülök egy fürdőfelújításra, és kellene B terv, ha a burkolómnak nincsen...
-
Komi28
senior tag
Új hírek Gomesról GO HOME
-
juliabrilke
veterán
-
bim
veterán
Valaki tud okosságot autó végleg kivonására a forgalomból úgy hogy megmaradjon a verda?
Priviben jöhet. -
cellpeti
nagyúr
displayport - HDMI kábelt hol tudnék venni itt Fehérváron? T410eshez kellene
-
Tom5
addikt
MunezXBK! (mint Samu TV tulaj) Samsung F6500. Wifivel a TV a hálózaton. Gépem látja is, TV is lát mindent. A gondom annyi, hogy a C- meghajtón lévő video, képek ,music mappát látja csak. Meg van osztva az egész D meghajtó azt mégsem látja. Az a bajom ezzel, hogy a C az SSD- és nem szeretném mindig odamásolni a HD tartalmat egyszeri filmezéshez. ötlet? (jah mobilrackem és nagyobb pendriveom nincs h arról nyomassam az áldást)
-
deicide
veterán
válasz
freemanone #15503 üzenetére
Hát, a normál árához képest olcsón, legyen mondjuk 38k
-
deicide
veterán
MSI Z87 MPOWER MAX alaplap valakinek?Óccsón adom.
-
Motaba78
addikt
válasz
JohnnyX #15499 üzenetére
Excom, gyümölcs utca (elérhetőség)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest