Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
justflash #13897 üzenetére
Érdekes, mert nekem kivan kapcsolva teljesen az sms szolgáltatás, és az utaláskori sms-ben kapott kódért nem vonnak le semmit. Én felveszek egyszerre egy nagyobb összeget, mert az albérletet amúgy is kp-ban fizetem. Utána a pénztárcámba, mindig úgy 4-5e Ft -t hordok, a maradék összeg az otthon van. Ha elfogy veszek fel még1x. Nekem elég szokott lenni így a havi 2 felvétel.
-
Olcsón eladó dolgok holnapi átadással:
D-Link DSL-2640R Modem Router, töltő nélkül - 1k
NetGear DG934G Modem Router, angol töltővel - 1k
PCI hangkártyák, régebbiek - 0,5k / db
LG KE970 topiklakóknak 4k
Asztali PC, netezős konfig, stabil szerkezet - szintén 4k topiklakóknak
Intel Celeron D 3,33GHz s775 - 1k
Dragon Age: Origins XBOX 360 játék - 2,5k
Seagate Microdrive 4GB, CF csatolós, új - 1k
Fekete nyomtatópatron Pixma nyomtatókhoz, ÚJ ( típust nézem, írj! ) - 1k
RCA kábelek, mindenféle van - megegyezés szerint
2,5mm-es fülhallgató - Ingyen, amennyiben veszel valamit a fenti listából -
justflash
aktív tag
válasz
kovsol #13893 üzenetére
Éves kártyadíj 3000ft, most emelték, de 4évre kaptam paypass-os kártyát. Mondjuk nem fogok paypassal fizetni de azért rendesek. Ingyen kpfelvét nem mozgat, az a 2 alkalom lóf*sz, nem szoktam tele zsebbel rohangálni, azt a 0,6% (vagy mennyi) jutalékot kibírom.
Átutalás talán 90ft/alkalom, számlavezetési díj van, asszem 3-4ezer környéke/év, de van devizaszámlám is, azzal együtt. Ami vicces hogy a netbankos beléptető és utalásaláíró smsre is vonnak 20ft-ot, és minden utaláshoz küldenek külön smst.Mondjuk igazából lesz*rom mennyit fizetek, nálam ez a "húú a másik bankban 200ft-al olcsóbb a számlavezetés" már a fillérb*szás kategória, évi 6E-8E-be nem halok bele,kb egyheti cigim ára.
Működjön normálisan a netbank, menjen el időben az utalás, aztán kész.
-
D.Orion
veterán
válasz
kovsol #13893 üzenetére
Ha nem lépsz be egy hónapban kétszer a webbankba, akkor 500Ft-ot levonnak abban a hónapban csak úgy ezen a jogcímen, hogy nem használod a szolgáltatást.
Szerk.: Saját tapasztalat sajna, mivel Decemberben nem léptem be és megjelent egy -500Ft-os, megérdeklődtem és ez volt a hivatalos válasz.
-
kovsol
titán
válasz
justflash #13892 üzenetére
Én OTP nél vagyok Jump zöld számla.
Bankkártya díjat levonják évente 1x, számlavezetési díj nincs. Átutalás már nem ingyenes, de régen az volt. Most fix 63Ft/átutalás. Pénzfelvétel meg most ugye mindenhol van ingyenes. Az hogy én havonta egyszer max kétszer felveszek pénzt, meg 1-2 átutalást megcsinálok webbankból, nekem így nem vonnak le világ pénzét. -
-
törölt tag
válasz
freemanone #13883 üzenetére
Mi a baj az otp-vel ?
Van ott több féle számlánk, semmi gond nem volt eddig a 15 év alatt. -
liquidmoon
aktív tag
válasz
Napfénysüti #13887 üzenetére
Persze, szerintem nagyon kényelmes használni. Ha fix helyre szeretnéd, akkor pedig beépítheted(marhatod) bútorba is, pl asztal, éjjeliszekrény, és akkor nem is látszik. Találhatsz róla pár videót, ezzel a töltővel működik is!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
liquidmoon #13885 üzenetére
Egyébként jó cucc, hasznos a telefonhoz? Nekem 920-hoz kellene valami Qi töltő.
-
liquidmoon
aktív tag
válasz
Napfénysüti #13884 üzenetére
8-9 körül
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
liquidmoon #13882 üzenetére
Értem. Egyébként egy 10-est kérnél a töltőért ha nem kellene a vevőnek?
-
freemanone
addikt
válasz
Napfénysüti #13881 üzenetére
egy nagy kalap semmit nem érnek..... egy szinten vannak az otp-vel az én szememben.
-
liquidmoon
aktív tag
válasz
Napfénysüti #13881 üzenetére
Nokia DT-900. Külön csak akkor, ha elviszik nélküle a telefont.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
liquidmoon #13875 üzenetére
Milyen vezetéknélküli töltőd van hozzá? Esetleg az külön nem eladó?
gyenge47: észre se vettem a hosszú szövegben.
Velük csak gépjármű biztosítás terén volt tapasztalatom kárrendezésben de ott korrektek voltak.
-
gyenge47
aktív tag
válasz
Napfénysüti #13879 üzenetére
"a bankom (K&H)"
-
-
kovsol
titán
válasz
liquidmoon #13877 üzenetére
Máshol is egyben szokták cserélni az alaplapot a telefonba, és nem állnak neki forrasztgatni.
-
justflash
aktív tag
válasz
liquidmoon #13875 üzenetére
Nokia+panelcsere? Hova jutott a világ.
-
sedo
tag
válasz
forras2 #13865 üzenetére
Jártunk így, ugyancsak cetelem. freemanone megadta a választ, kérj számlaszámot és befizető azonosítót, utald el a pénzt. Majd tégy ugyan így minden hónapban, csak ne felejtsd el a banknál visszavonni a megbízást, nehogy aztán véletlenül akkor meg ők is el tudják utalni
Én azóta is elég sokszor használtam a cetelemet, csekkes fizetést kell választani, aztán vagy fizeted azon, vagy simán utalgatod az azon szereplő adatok alapján. Úgy hibátlan. -
siti
őstag
válasz
forras2 #13865 üzenetére
válts bankot, de komolyan. amikor emberek panaszkodnak otp, k&h stb, akkor sose fogom megérteni, hogy miért szívatják magukat. rá kell szánni egy napot, átmenni oda ahol úgy működik ahogy neked kell és kész. (nálam pölö erste, netbank, csoportos megbízás vagy havi rendszeres utalás és még sose volt csekkes/beszedős gondom. másnak persze más bank szimpatikus)
-
kovsol
titán
Eladó Xbox360 játékok: [link]
Hátha valakit érdekel. -
freemanone
addikt
válasz
forras2 #13865 üzenetére
Amit csinálj meg mindenképp, hogy legalább szintre hozd a helyzetet! Hívd fel a cetelemet és kérj tőlük egy számlaszámot, valamint azt, hogy a közleménybe mit kell beírni és utald át a pénzt. Ha az elcseszett k&h-ra vársz nagyobb kakiban leszel mint gondolnád és nagyon gyorsan. Ugyanis a 60k-t +büntetés fogják kamatoztatni kiadják a behajtónak, az ráteszi a "hasznát" és lesz belőle egy szép kerek összeg, amiből vehetnél még egy-két TV-t.
Amit pedig javaslok, hogy ne szarakodj a csoportos beszedéssel... hanem utald át havonta, vagy fizesd be a csekket, azt is lehet utalással egyébként. Mellesleg 600huf havonta az kész rablás érte. Ezért sem szeretem az ilyen automata dolgokat pénzügyekben, mert szakmámból adódólag is tudom, hogy mennyi baj van ezekkel.
-
tzimash
őstag
Lehet fehérváron valahol venni bóraxot?
-
forras2
őstag
Nem tudom találkoztatok már ilyennel, ha esetleg valaki már igen, tanácsot adhatna, vagy a tapasztalatait megoszthatná velem.
Tavaly novemberben vásároltam 1 TV-t részletre. 8×20k magyar pénzért. Decemberben lett volna az első alkalom, amikor vonniuk kellett volna az összeget. Jelenleg február 17.-e van, és még 1 fillért nem vontak.
Úgy kötöttük meg a szerződést, hogy a bankkártyámról vonják minden hónapban a pénzt.
Először jött decemberben 1 levél, hogy a bankom (K&H) nem engedi vonni a pénzt, mert az aláírásom nem egyezik meg. Akkor itthon neten megcsináltam ezt a csoportos beszedési megbízást. Januárban küldtek 1 újabb levelet, hogy a bankom megtagadta a pénz levonást ismét, mert hogy hibás azonosító lett megadva.
Ekkor, januárban átmentem személyesen a bankba, és megcsináltattam velük ezt a beszedési megbízást. Ez havi 600 ft-mba kerül, amíg le nem jár a fizetendő összeg.
Január végén kaptam 1 újabb levelet, miszerint a bankom megtagadta a pénz összegnek a levonását, hibás adatok miatt. Február elején kaptam 1 telefon hívást, MCB Zrt pénz behajtó cégtől, hogy a nem fizetett törlesztő részletek miatt fizessem ki a büntetést, ami 10500 ft. Jó rendben, nem szórakozok, lenyelem ezt a békát, kifizetem, inkább most fizetek 10K-t, mint majd 1 hónap múlva 20-30-at.
Ez után át mentem a bankomba ismét, és megcsináltuk újra, helyes adatokkal a beszedési megbízást.
Pénteken kaptam 1 újabb telefonhívást, ugyan úgy az MCB Zrt-től, hogy még mindig nem fizettem ki az elmaradásom, és amennyiben ezt nem is teszem meg 20.-áig, újabb büntetést róhatnak a nyakamba.Kérdem én, miért engem baszogatnak a balf@sz bankom miatt? Miért velem fizettetnek ki mindent, amikor én úgy érzem, minden tőlem telhetőt megtettem, és a szerződésben leírtaknak megfelelően mindent megtettem?
A 3 havi összeg, az a 60K forint ott van a bankkártyámon, csak le kéne vonni, de csak szívóznak.
Szerintetek mit tudok tenni?
Ma átmegyek ismét a bankba, és megkérdezem ezeket tőlük is újra.
Amúgy Cetelem bankról van szó, rajtuk keresztül vettem a tv-t. -
juliabrilke
veterán
válasz
freemanone #13862 üzenetére
Akkor mázlink volt, mert mi jegyet se tudtunk venni elővárosi vonatra és persze pénztár akkor szieszta miatt nem volt.
De megértette, hogy vegyen nekünk jegyet speciális kártyával az automatából és még útba is tudott igazítani.
Persze azért egy olcsó GPS azért jó szolgálatot tett, mert nagyobb városokban azért el lehet bőven tévedni. -
Rellind
senior tag
válasz
Dare2Live #13861 üzenetére
Jól hangzik
Mi a a csizma sarkantyújához megyünk, kocsival (1400km). Már nagyon várom
Az tuti, hogy bevásárolok a kávékbólKöszönöm az infokat.
Más:
Véletlenül nincs valakinek Speedshophoz törzsvásárlói kódja? Vagy tudna segíteni nekem rendelni ? Bár nem tudom mennyi kedvezményt ad, de van a rendelésnél egy olyan opció. -
freemanone
addikt
válasz
juliabrilke #13860 üzenetére
Áhh...! Olaszok meg spanyolok csak túristaövezetben beszélnek (gagyognak) angolul, esetleg németül, de azt mégkevésbé, illetve a francia még előfordul. Viszont amint kiteszed a lábadat "vidék" felé, már a két kezedet összeteheted, ha valaki tudja mit jelent a yes/no.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Rellind #13858 üzenetére
Igen bár nagyon segítőkészek, de 10 emberből ~1tud kommunikációképesen angolul.
Ha Nápoly akkor Sorrento, Capri, amalfi... imo kötelező. Mi Nápolyba repültünk huzos volt repjegy odavissza 38K, onnan mentünk vonattal Sorrentoba, előre ledumáltuk a szállást ez is drága volt 25eur de Vezuvval szemben és reggeli is jó volt. Aztán véginéztünk kb mindent. Ha mégegyszer megkérném a feleségem kezét tuti ott lenne.
Olyan 350eurból jött ki 4(5)nap cakkpakkAztán volt 1hetes Dél Olasz családi 4fős körünk is. Bariba repjegy odavissza 19K, kocsibérlés+benzin ~1hétre 130eur/fő, szállás előre beszélve vagy booking.comról 12-25eur között. Utvonalról, látnivalókról persze nagyjáboli terv volt. Pizza 6-10euro környékén, rendes főfogás esetén 15euroba belefértem, de sokszor főztünk magunknak. Ja és a legutolsó benzinkúton 1euroért olyan kávét adnak ami MOon kávéházban 600Ft felett indul. Én napi 5-6kávét simán letoltam.
400eur környéke lett a vége/kopf.
Észak Olaszo nekem annyira nem jön be, más a mentlitás, sokkal drágább, sokkal inkább "Németország mint Olaszország". Ettől még fantasztikus Toscana... csak az a Déli hangulat... Dolce Vita.
hirtelen ennyi.
-
siti
őstag
válasz
Rellind #13852 üzenetére
dél olaszország iszonyat jó hely lesz. Nápolytól délre értem. Turista már nincs sok arrafelé, olaszon kívül csak a mutogatást beszélik, nyugodtabb élet tempó, hosszabb szieszta és bár messze van, olcsóbb. észak olaszban a legolcsóbb sima sajtos pizza került annyiba, mint délen a legdrágább tejszínes csoda.Ion tenger bár sziklás strandos, nagyon szép tiszta. Mi kempingekben sátoroztunk, mindegyik jó volt.
-
-
Hogyan értékelj az új Hardveraprón?
Meglepően sokan írtak, hogy nem tudják hogy kell értékelni, így ennek is meg kellett születnie
-
-
Rellind
senior tag
És az olaszokkal mi a helyzet? Mi dél-olaszországba megyünk
Valaki járt arra? -
-
D.Orion
veterán
válasz
sandor906 #13847 üzenetére
Ha nem sértetlenek az érmék illetve a bankók, akkor sajnos szinte alig érnek valamit. Az ezüst pénz még viszonylag sokat érne. 1930 és 1950 közötti időszakból meg se tudom számolni, hogy hány sérült illetve szakadt bankóm van. Prohardveren is van numizmatikai fórum, ott nyugodtan érdeklődhetsz korrektek nagyon, csak ne úgy írd be, hogy el akarod adni, hanem csak érdeklődnél mégis mennyi lehet az annyi.
-
sandor906
tag
Új kérdés!
Gyűjt közületek valaki régi pénzérmét, papírpénzt. Ha igen akkor tennék fel néhány képet. Van néhány 1900 körüli ezüst Ferenc Józska, egy zsák 1-2 alupengő, kb 350 db papírpengő 1930 és 1950 közöttről. Orosz vaspénzek a II VH. idejéből. Voltam már velük numizmatikusnál, de az volt az érzésem, hogy jól le akart húzni. -
törölt tag
válasz
sandor906 #13845 üzenetére
Tegnap volt egy jó cikk a totalcaron.
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2014/02/14/ha_csoro_vagy_tole_veszel_autot/
Hátha kell neki.
-
sandor906
tag
Miellőtt kiröhögnétek, egy kis segítséget kérnék agy autó beárazásához.
Most nem röhögni: 1996-os, Bordó LADA kombi 1500-ös 5 sebességes kb 120000 km. lejárt műszaki, 4 éve nem ment 50 m-nél többet, vegyesen garázsban és udvaron tartva. Nem makulátlan, de egy hete kb 5 perc alatt elindítva, igaz a vízpumpa csapágy bele is halt. Van hozza téli gumi szett felnin, plusz egyéb alkatrészek. -
törölt tag
juliabrilke eljössz és elviszed nekem nem kell.
Ha Napfénysüti is igényt tart egy üvegre akkor csak 1et kapsz.
Happy hour van. -
justflash
aktív tag
válasz
juliabrilke #13839 üzenetére
Ötezerért. Üvegenként. Mert rendes.
-
Mirman
őstag
Sziasztok , van egy eladó Samsung Galaxy S2-őm, , akit érdekel keressen privátban vagy telefonon.
-
törölt tag
válasz
juliabrilke #13833 üzenetére
Két üveggel vihetsz, bár nem görög hanem németbe gyártották.
-
ajani
aktív tag
Tudtok olcsón, jó, új 32 gigás SSD-t? (10k körül)
-
törölt tag
válasz
juliabrilke #13827 üzenetére
Ouzó
Itt áll a plocon már két éve vagy 5 liter ehte görög lötty. Ihatatlan.
A pálinkánál nincsen jobb.justflash ha wisky akkor Jack Daniels Single Barrel.
-
justflash
aktív tag
válasz
juliabrilke #13830 üzenetére
Elb*sszák a piákat is amúgy, mint a cigit. Egyedül a Jim Beam maradt iható, régen imádtam a Red Labelt, most meg már hányás az íze. Pont tegnap tárgyaltuk meg a Pincében a tulajjal.
-
justflash
aktív tag
válasz
juliabrilke #13827 üzenetére
Egyiket se szeretem.
Egyébként mi erre más szót használunk.
(#13826) MunezXBK:Atom meleg maximum nyáron van, laza 10fok lesz állítólag.
(#13828) gyenge47: "Faterom néz rá hülyén, rendőr még hülyébben, aztán odébbálltak."
-
gyenge47
aktív tag
válasz
justflash #13821 üzenetére
Mi lakókocsival mentünk a famíliával, kaptunk egy durrdefektet.
Az autópályán.
Egy hídon.
1+1 sávon.
Belső oldalon.Nu mind1, lehúzódtunk, kerékcsere, persze pótkerék rossz méretben volt csak, emelőnk meg nem igazán passzolt, de egy magyar család végül megállt a renault-val, abba meg ilyen trapéz emelő van, sikerült vele végül megemelni azt a szart, kerék lekap, jön a rendőr.
Mit csinál? Meglátja nincs kerék, naná, hogy elkezdett minket leküldeni a hídról. Faterom néz rá hülyén, rendőr még hülyébben, aztán odébbálltak. Talán 2005ben volt, szóval lehet, hogy azóta fejlődtek valamelyst.Persze szálláshelyen rájöttünk, hogy lakókocsi mind a 4 sarkán van kitámasztó amivel fel lehetett volna emelni az autót annyira amennyire kell.
Viszont ami szimpatikus volt, hogy a sztrádán baromi nagy vihar, rendőrautó beállt a kocsisor elé és 100as tempóval vezette a népet több 100 km-en keresztül. Ott már nyugat van ilyen téren.
-
justflash
aktív tag
válasz
juliabrilke #13824 üzenetére
Neked meg pláne nem, mindig csak innál.
-
justflash
aktív tag
válasz
MunezXBK #13820 üzenetére
Nekem nincs bajom velük, voltam már arra fuvarban nem egyszer. Rendőrök például sokkal normálisabbak, itthon többször akartak lehúzni. Gyorshajtással elkaptak 1x, meg se büntettek csak figyelmeztettek pedig jogos lett volna, 90-es táblánál 110 körül mentem, mikor meglátta a srác hogy futár vagyok csak vigyorgott azt mondta hogy legközelebb lassabban. Ja és tudott angolul.
Boltban is normálisak voltak, igazából semmi extra sutyerákságot nem vettem észre.
-
justflash
aktív tag
válasz
juliabrilke #13818 üzenetére
DVD??? Piratebay-t nem tetszik ismerni?
Amúgy igen, kocsival mennénk.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
juliabrilke #13813 üzenetére
1 liter evo-val?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
juliabrilke #13810 üzenetére
1x se voltam és nem is fogok menni. Annyira unszimpi egy nép.
-
pd
tag
válasz
sandor906 #13805 üzenetére
Köszi az infót! Sajnos tegnap is ugyanezt mutatta a készletinfójuk, mégis amikor felhívtam őket, nem tudták megmondani, mikor vehetem át. Lehet, hogy a CPU-hűtő lassította az átvételt, de végül is lényegtelen, mert ha az egyiket megrendelem máshol, akkor már a másikat is, a szállítást úgyis csak egyszer kell kifizetni (és mindegyik olcsóbb a PCX-ben és az iPONban is).
-
justflash
aktív tag
Adriára jár valaki? Nyáron le akarok ugrani, kéne pár infó szállással kapcsolatban.
-
sedo
tag
válasz
madarasz92 #13799 üzenetére
Nekem is ilyen házam van, fekete, ablak nélküli. Csendesebb mint egy sima átlagos ház, de ennél azért jóval jobban hangszigeteltek is vannak. Érdekes módon például még a régi antec solo házam is sokkal halkabb volt. Az viszont kétségtelen, hogy kiemelkedően jól megoldható a szellőztetése a hangszigetelt házakhoz képest. Nekem a táp rögzítése nem tetszett ebben, szilikon alátéttel megtoldottam a rögzítésnél meg az alátámasztásnál is, így már jobb.
Egyébként nekem volt szerencsém látni fehérben, mivel én is arra pályáztam, de élőben (szerintem) sokkal szebb a fekete. Szürke ajtósat nem láttam élőben, de nekem az már a képeken sem tetszettKorábban is volt fehér, viszonylag jobb fajta gépházam, de az is inkább csak képen nézett ki jól sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest