Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mizsala
tag
Sziasztok!
Téli gumi vásárlásán gondolkodom felnivel együtt. Tudtok esetleg ajánlani Fehérváron olyan helyeket ahol érdemes utánaérdeklődnöm? Főként olyan gumist keresnék, aki megbízható, be tudja ezeket szerezni és futómű ellenőrzéssel/állítással is foglalkozik.
Köszi előre is!
-
Mizsala
tag
Hi!
Lenne egy eladó chopperem: http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vt_600_c_shadow-6260379
Ha valaki szeretne így a szezon végén motort venni, vagy már gondol a következő szezonra, annak csak annyit tudok mondani, hogy hajrá Hirdessétek az igét! Köszi.[ Szerkesztve ]
-
Mizsala
tag
Sziasztok!
Úgy hallottam, hogy Agárdon van egy autószerelő srác, aki nagyon profi BMW javításban. Sajnos nincs hozzá kontaktom. Nem ismeri esetleg valaki? Vagy valakinek az ismerőse nem hordja hozzá az autóját?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Mizsala
tag
válasz MunezXBK #367 üzenetére
Sajnos nem tudok róla semmit, csak úgy hallottam, hogy Agárdra érdemes vinni ehhez a sráchoz.
De a lényeg, hogy megoldódni látszik a dolog, van Fehérváron is egy szerelő srác, aki rá van állva a BMW-kre, meg is szereztem a számát(bár ki van kapcsolva, de hát hosszú hétvége van! ), úgyhogy először helyben próbálkozok.Dodi72: ha esetleg nem érem el jövőhéten munkanapokon a srácot, akkor kereslek.
Köszönöm szépen a segítségeteket! -
Mizsala
tag
válasz Napfénysüti #689 üzenetére
Nem tudom, még soha nem voltam bent, csak a debreceniben. De ahogy rémlik, mindenféle játék van.
Olyan 20-30% kedvezményt tudok intézni, persze csak ha nem nagy tételben akarsz legóvárat építeniSzerk: most néztem meg, van lego is: http://www.regiojatek.hu/
[ Szerkesztve ]
-
Mizsala
tag
válasz Napfénysüti #724 üzenetére
Ok, megmondod majd milyen készlet és megmondom mennyiért tudjuk onnan kihozni.
Aztán annyira nem vagyok ám tisztában a LEGO árakkal, még lehet hogy úgy is olcsóbb netről megrendelni -
Mizsala
tag
Sziasztok!
Csütörtökön este megyek BP-re, majd pénteken onnan Szolnokra a 4-es úton. Vasárnap Szolnok-Kecskemét-Dunaföldvár(vagy újváros)-Fehérvár útvonalon vissza.
Ha valakit érdekel fuvar írjon rám(személy vagy csomag). -
Mizsala
tag
válasz Gaaabeeesz #1843 üzenetére
Én e36 BMW-hez használom ezt a kábelt, gyakorlatilag tök ugyanaz mint a bmw inpa kábele, csak 1 láb van benne fordítva kötve és tizede annyiba kerül
Nem forrasztottam át a lábat, így csak olvasni tudok mindent meg hibakódot törölni, de programozni nem lehet pl az ECU-t, ahhoz forrasztani kellene az egyik lábat.
Szóval nálam elérte célját: hibakódolvasás és törlés óóóócccsóóóón (persze nem a hozzá adott csájna szoftvert használom, mert az semmire nem való)
Köszi mégegyszer Fecogame! -
Mizsala
tag
válasz Gaaabeeesz #2787 üzenetére
Húú ez nagyon durva, brutális tükörjég lett az egész város. Én most értem haza, köfémről a bregyóra, de volt vagy 40 perc az út. Mindenki 10-20km/h közlekedik(jobb esetben), volt hogy a lámpa zöldre váltott és egy autó se ment át, mert az első nem tudott elindulni.
Nekem sem volt leányálom hátsókerekes autóval 10 éves tapasztalattal ilyet még nem láttam... -
Mizsala
tag
válasz don_peter #2969 üzenetére
Én is úgy voltam ezzel, hogy egyszer látni kell, de az az egy alkalom pont elég volt
Mi is 2 kocsival mentünk, rémálom volt lerakni a gépeket, egy közeli mélygarázsban találtunk külön szinteken 1-1 helyet kb fél óra kocsikázás után, 4 vagy 5 eur/óra volt.
Ha jól emlékszem tavaly a puncs 6 euróba került, ami tartalmazta a bögre árát(máshogy meg se lehetett venni), majd ha visszavitted kaptál érte 2 eurót. (de amúgy baromi jól néznek ki azok a bögrék és totál megérnek 2 eurót )
Van egyébként mindenhol fincsi gesztenye csillagászati áron, és tényleg több magyar szót hallhatsz mint bárhol máshol külföldön -
Mizsala
tag
Tudnátok ajánlani boltot, ahol férfi karórát érdemes nézni olyan 8-10k környékén? (esetleg max 15k)
Vagy valaki foglalkozik órákkal? -
Mizsala
tag
MMC / SD / SDHC kártyát keresek olcsón, 2GB mérettől, sebesség mindegy. Jelige: ócccsón
Akinek van eladó dobjon privit légyszi. Köszi -
Mizsala
tag
Nincs valakinek eladó asztali gépe 15-20k közötti értékben? (monitor, bill, egér nem kell hozzá)
-
Mizsala
tag
válasz Pancsermeste #3078 üzenetére
Ment a repü
-
Mizsala
tag
válasz Napfénysüti #3162 üzenetére
Hi, most láttam egy tesconál parkoló autón a hirdetést, hogy fényezés nélküli javítás, bár fogalmam sincs hogyan csinálják: [link]
Egy telefont esetleg megér, hogy mennyiért vállalják is mi a technika. -
Mizsala
tag
Sziasztok! Valaki foglalkozik Fehérvár vagy környékén telefon "okosítással"? Ööö nemtom hogy írjam burkoltabban, de ne csak egy színű simkártya mennyen bele (nokia)
Tippeket privátba légyszi. Köszi. -
Mizsala
tag
Hi, van valakinek TV-je eladó? CRT is tökéletes lenne, a lényeg hogy minél olcsóbban minél nagyobbat (15-20k a lélektani határ)
Köszi! -
Mizsala
tag
Lenne 2db Hankook Optimo K715 R13 155/80-as nyári gumim. Dot száma 0311, tehát 2011-es gumik, 1 szezont futottak az öreg autómon, kb 4-5ezer km lehet bennük. Szilikonozva vannak garázsban tárolva, zsír újnak néznek ki, szerintem még semmit nem kopott a futófelülete, kérésre küldök képet. 2 acélfelnin vannak, akár azt is odaadom vele(mondjuk utánfutó gyártáshoz is tökéletes ).
Olvad a hó, ha valakit érdekel szóljon, olcsón megszámítjuk -
Mizsala
tag
Az alábbi blaupunkt autó hangszóróm lenne eladó: [link]
Dobozában, hibátlanul, gari már nincs rá, vegyétek, vigyétek! -
Mizsala
tag
Tudtok ajánlani kulcsmásolót, ahol immobilizer-es BMW kulcsomat le tudják másolni?
Olyan durva dolog esett meg velem, hogy már csak nevetni tudok rajta 1 éve vettem az autómat, 4db gyári kulcsal. Sok sok bmw volt ott akkor. Elhoztam az autót és mindvégig csak a benne lévő kulcsal használtam, a maradék 3-at ami egy csomón volt eredetileg is, felakasztottam a falra. Ma megesett, hogy az emeleten maradt a kulcs, én meg lusta voltam felmenni érte és leakasztottam a pótkulcsot. Láss csodát, egyik sem nyitotta az autómat! Egy másik BMW tartalék kulccsomóját kaptam meg a vásárláskor :S Természetesen németből behozott autóról van szó, így esélytelennek látom előkeríteni a kulcsait. Persze ha valakinek van valami ötlete/mondanivalója, az ne tartsa magában Most nevessek vagy sírjak? -
Mizsala
tag
Köszi a tippet, holnap fel is hívom őket!
Ha jutok valamire ezzel az immo kulcsmásolással kapcsolatban, akkor majd írok a tapasztalatról, mert ahogy látom az autós fórumokon is nagy a sötétség ebben az ügyben. Mindenféle verziókról beszélnek: lehet/nemlehet, így-úgy, transpondert lehet átprogramozni vagy nem lehet másik autó kulcsáról stb stb.
-
Mizsala
tag
válasz #00809728 #4813 üzenetére
Nekem megvan Hegének a száma, de még eszembe se jutott hogy felhívjam, köszi a tippet!
A gáz utcai kulcsmásoló nem jött be, sajnos nincs ilyen kulcsuk és rendelni sem tudnakDodi, ha Feb 16-ig nem intéződik el, akkor szólj és szivesen elhozom neked. Ha szeretnéd szólok a kecsói haveromnak, hogy vegye meg neked, nehogy addig eladja másnak. (ahogy látom nem csillagászati áron van)
-
Mizsala
tag
Nincs valakinek egy eladó íróasztala? Vagy számítógép asztal szerűsége? 2-3- fiók lenne a követelmény, meg hogy elé tudjak ülni
-
Mizsala
tag
Sziasztok! Azt esetleg tudja valaki, hogy ha járművet szeretnék eladni egy külföldinek, akkor ahhoz kell 2 nyelvű adásvételi? (Azt tudom, hogy behozatalkor a vámkezeléshez és forgalomba állításhoz 2 nyelvű kell.)
Ugye nekem be kell vinnem egy példányt az adásvételiből az okmányirodába, gondolom mindegy hogy kinek adtam el, csak a lényeg hogy lekerüljön a nevemről és jelen esetben mindegy is, hogy most 2 nyelvű-e vagy sem. (bár magyar törvényeknél a fene se tudja ) Jól gondolom? Van valakinek ötlete vagy tapasztalata ezzel kapcsolatban? Köszi! -
Mizsala
tag
Fecó, téged még Debrecenben is ismernek az antennáidról: [link]
-
Mizsala
tag
válasz Motion_Blur #6481 üzenetére
Nagyon jó kérdés! Remélem valaki tud is válaszolni rá.
Régebben szerettem a német étteremben lévő steak-et. árához képest jó volt. Mostanában viszont nagyon felemelték, így csak sört iszok ott (az sem olcsó ) -
Mizsala
tag
válasz chatran #6553 üzenetére
Általában ajándékboltokban lehet ilyet kapni, ha akarod gravíroznak rá. Nyilván ez nem a legolcsóbb megoldás, arra ott a vatera és társai
De ha minőségi cuccot akarsz és nem a legolcsóbbat, akkor a plázában van egy öreg, késeket árul meg ilyesmit. Én nála szoktam a zippo gyújtóhoz mindent venni. Nem mondom 100%-ra, hogy láttam ilyet, de szerintem van nála.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest