Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mizsala
tag
válasz
hucsikoi #30560 üzenetére
Próbáld meg a kodolányit, én lehúztam ott 1 évet amikor Fehérvárra "költöztem", bár náluk is ritkán van hely.
Úgyanígy mentem, hogy amíg találok albit, addig meghúzom ott magam. Aztán lett belőle 1 év
A munkásszállónál tuti jobb, gondolom egy kicsit drágább is, de albinál olcsóbb: http://www.kodolanyiapartman.hu/arlista -
Mizsala
tag
Csütörtökön kb délután 3-körül megyek a balatonszemesi fesztiválra kocsival. Ha valaki(valakinek az ismerőse) akarna csatlakozni, akkor keressen bátran. Gondolom mégis csak jobb mint vonatozni a balcsi partján 1 millió megállóval
-
Mizsala
tag
Valaki tudja esetleg, hogy a burger king-nél lévő újonnan épített kézi autómosó használható már?
-
Mizsala
tag
Tud valaki ajánlani valami "sportos" kocsmát Fehérváron? Szombaton a BL döntőt jó lenne megnézni sörözgetés közben, de nem rémlik, hogy találtam volna már olyan kocsmát, ahol mondjuk van kivetítő és pár TV is.
-
Mizsala
tag
válasz
justflash #14778 üzenetére
Köszi előre is!
Nekem a lényeg az lenne, hogy még gombot se kelljen nyomogatni rajta, tehát úgy lehessen beállítani, hogy ha csörög, akkor a flip nyitásával vegye fel, majd összecsukásnál a flip zárásával bontsa a vonalat.
Ha ezt tudja, akkor mindenképpen tedd el pls
Vagy ma 2-körül érte tudok menni bárhová, ha addigra felébredsz. -
Mizsala
tag
válasz
justflash #14746 üzenetére
Hát nem
Ma megfordultam 3 lakatosnál, igazából egyik sem tudott konkrét ajánlatot adni, pedig úgy kértem, hogy valami hasraütés szerű összeget kérnék, tisztában vagyok vele, hogy az változhat bőven a munkaórák száma függvényében, csak valamivel nagyjából tudjak kalkulálni. Gyakorlatilag mindegyik azt mondta, hogy miért akarok én most hozzányúlni, várjam meg amíg rendesen megeszi a rozsda és akkor kell megcsinálni az egészet. Nos, ott sem ezt akartam hallani, mert én már látom a rozsdát és ez nem jó
Sebaj, közben ma beszéltem egy ezer éve nem látott ismerősömmel, aki lakatos és fényez is, úgyhogy hétvégére megbeszéltem vele egy találkát, csak ahhoz utazni kell 250km-t, de hátha vele előrébb jutok. Így meg is van a hétvégi kirándulóprogram -
Mizsala
tag
Sziasztok! Tudtok ajánlani Fehérváron lakatost, akinél tudnék árajánlatot kérni hátsó ív cserélésre és egy kis ajtó alsó részének rohadás kijavítására?
Gugli dob néhány szakembert, de első sorban olyan érdekelne, akinek ismeritek a munkáját és megbízható.
Egyébként műszakin átmegy az autó rohadó hátsóívvel? Mert ugye nem veszélyes, csak optikai hibaMondjuk engem annyira zavar, hogy úgyis megcsináltatom...
-
Mizsala
tag
Tudja valaki, hogy esetleg húroznak-e squash ütőt a városban valahol?
-
Mizsala
tag
És ha már feljött az autótéma...
Ismer valaki a városban olyan helyet, ahol foglalkoznak autóhifivel?
Nekem a gyári fejegységemhez kellene egy mélynyomót hozzászerelni(kábelezéssel, és még cuccot sem választottam ki). Nem kell az über minőség, tekintve hogy úgyis süket vagyok mint az állat, csak az kell hogy valami morogjon
Mivel egészen pici csomagtartóm van, és fúrni faragni is a lehető legkevésbé szeretném a verdát, így valami nagyon minimál megoldásra gondolok, pl egy pici aktív mélyládára. Nincs szükségem rá hogy üvöltetni tudjam... -
Mizsala
tag
válasz
cannibal #12180 üzenetére
Hááát, nekem fontos lenne az írható felület az ajtón. Mondjuk nyilván azt is össze tudnám dobni, ha lenne bármiféle szerszámom hozzá
Egyébként az új ára 10k, gondolom ha megveszem a bútorlapokat, zsanérokat stb, akkor sem jönnék ki sokkal olcsóbban.
Eddig Dunaújvárosban találtam használtan 10k-ért márkás táblával. De hátha akad helyben is valakinek
Egyébként sokan megveszik, aztán ugye "minden csoda 3 napig tart" alapon nem használják soha többé, na én erre hajtok -
Mizsala
tag
Vennék darts szekrényt, valami ilyesmit:
Ha valakinek van otthon elfekvőben keressen! Nem fontos a tábla benne(mert az van), elég a szekrény is. Jó ár esetén érdekel táblával is -
Mizsala
tag
Nekem Philips, és ugyanez a jelenség. Azzal megspékelve, hogy folyamat cserélgetik a csatornákat is, úgyértem egyszer van másszor nincs. Van olyan HD csatorna aminek annyira gyenge a jele, hogy csak szakadozottan jön.
Én is 2 hetente nyomok full csatorna újratelepítéstÉs ha megnézed pontosan a frekvenciákat, látszik, hogy egy picit mindig más mint 2 héttel azelőtt. Hihetetlen ez a digi...
-
Mizsala
tag
Ma elszállt a kocsimba a fűtés...
Tudtok esetleg ajánlani valami szakit fehérváron akiről van tapasztalat hogy ért a fűtésrendszerekhez? Ahogy néztem rajzokat a bmwfans.info-n kb 1 millió hibalehetőség van a rendszerben... -
Mizsala
tag
Sziasztok, egy kis segítséget kérnék. Van nálam egy használt Dell Vostro 2520 laptop. Valószínűleg eladó lesz:
Core i3 2328M 2.2Ghz
4gb DDR3 1600Mhz
500gb vinyó
HD Graphics 4000 shared memory
kb 10 hónapos garis a gép.Viszont az árát nem nagyon tudom magamban belőni. Tudnátok tippet adni mennyibe kerülhet?
-
Mizsala
tag
Még mindig van nálam jó néhány bontatlan BCI24-es szines és fekete Canon tintapatron. Ha valakinek szüksége van rá jelezze, jelszó: egy sörért egy marékkal
-
Mizsala
tag
Kellene nekem nyers CD egy hengerrel (10-20-30-50db tökmindegy, amilyen kiszerelésben van). Foglalkozik vele valaki? Természetesen nem a "média marktban árulnak" dolog érdekelne
Kocsiba kellene már frissíteni a zenei repertoárt, és csak CD-t olvas a kicsike.
Ha valakinek van pár darab elfekvőben otthon, úgy is érdekelne a dolog, ha szabadulni akar tőle sör/csoki fejében. -
Mizsala
tag
válasz
Napfénysüti #10479 üzenetére
Hát az ilyen nyilván akkor jó, ha valami társasággal kiül az ember és főzőcskézés közben átiszogatja az egész napot. Gondolom Siti így volt kint
Egyébként csinálhatnánk egyszer egy ilyen topic-os összeröffenést egy ilyen eseményre. Úgyértem topic-ként nevezve egy csapattal. Legalább ismerkednénk egy kicsit, úgyis még csak baromi kevés emberrel találkoztam innen -
Mizsala
tag
Nem pörög a topic
Nem volt valami meccs mostanában? -
Mizsala
tag
Van egy laposom, aminek a kijelzőjén a háttérvilágítás csak az egyik oldalon világít. Foglalkozik valaki ilyen javítással vagy kijelzőcserével? Egy használt kijelző tökéletes lenne bele, tekintve hogy a lapos vagy 30k-t ér.
-
Mizsala
tag
Bontatlan BCI 24-es Canon tintapatronjaim vannak, vegyesen szines és fekete. Ha valakinek jó a nyomtatójába, jelentkezzen, 1 sörért adok egy marékkal
-
Mizsala
tag
Sziasztok! Tud valaki esetleg laptopokat olcsóbban beszerezni a bruttó bolti áraknál? Csak új és garis termék érdekelne. Ilyesmi kategóriára gondolok: [link]
-
Mizsala
tag
Tud valaki tanácsot adni, hogy hol kapok jó görög dinnyét a városban? Talán az Agárdra vezető úton az autópályahídnál érdemes próbálkoznom?
-
Mizsala
tag
Útlevél emlékeim szerint 5 évre 7k, 10 évre 14k, de ez sem friss adat, lehet változott azóta. Illetve van olyan, hogy extra sürgős opció, persze aranyárban
-
Mizsala
tag
válasz
Pancsermeste #9089 üzenetére
Fecskeparton 2 hete költöztem ki motorostárs garázsából. Ha neked az nincs messze, akkor tudok adni telszámot, hátha még nem talált másik motorost a helyemre.
-
Mizsala
tag
Hi! Tud most valaki kiadó szobát Fehérváron? Egy ismerősömről van szó, itt dolgozik és SOS kellene neki egy szoba pár napon belül, akár hosszútávra is. De ha csak néhány hétre van valahol az is jó lehet, addig csak talál valamit hosszabbtávra. Jelezzetek priviben légyszi ha tudtok valamit. Köszi!
-
Mizsala
tag
Nem tudom, hogy van-e költségvonzata, de szerintem mindenképpen érdemes feljelentést tenni. A rendőrség vissza fog kérni a parkolóba, hogy állj ugyanoda, körbefotózzák a verdát és az esetleges térfigyelő kamerákat vissza fogják nézni. Aztán vagy szerencséd van vagy nem...
-
Mizsala
tag
Protekciós volt a szomszéd
-
Mizsala
tag
Haveromnál felszabadult egy motoros hely egy garázsban a fecskeparton, ha valakit érdekel szóljon!
-
Mizsala
tag
válasz
Napfénysüti #8419 üzenetére
Nekem is az lett a vége, mert eléggé el volt rohadva
Mondta, hogy 10 centis darabot kell cserélni vagy az egész csövet. 2k volt a különbség, úgyhogy az egész csövet cseréltettem -
Mizsala
tag
Úgy néz ki elrepedt a kipufogóm, meg kellene hegeszteni
Tudtok valakit ajánlani Fehérváron, hogy hová érdemes vinni a gépet? -
Mizsala
tag
Melyik az az elektronikai bolt amit szoktatok ajánlgatni? Ha jól emlékszem a plázával szembe a tescos üzletház utánra szoktátok mondani. Van valami honlapjuk? Vagy mi az üzlet neve?
Vagy nem jól emlékszem és másik bolt az?Konkrétan hobbi elektronikai cuccokra lenne szükségem.
-
-
Mizsala
tag
Nem bánnám, ha frankó kétirányú bringaút lenne, tuti többet bringáznék a tóra. Amúgy is iszonyat durva volt már a bringaút a vasúti hídtól befelé Agárd irányába a part mentén, ha jól emlékszem az is le volt zárva, mintha ott is csinálnának valamit.
Az a rész annyira puklis, annyira elhanyagolt, hogy esélytelen gurulni rajta. -
Mizsala
tag
Nincs valakinek infója, hogy miért van feldúrva a 7-esnek a Fehérvár és a Velencei tó közötti szakasza? Gondoltam 4 sávosra gyúrnak, de amit kavicsoznak mellé, az kevésnek tünik +1 sávnak oldalanként. Ahhoz, hogy csak "rázókövet" tegyenek az út mellé, úgy meg szélesnek tünik. Esetleg rendesen 2 oldalas bringautat akarnak?
-
Mizsala
tag
Tudja valaki, hogy hol lehet Fehérváron squash ütőt venni? A hervist és a dechatlont ismerem, a nagyáruházi minőségek(tesco, auchan stb) nem érdekelnek.
Sajnos a héten megadta magát az ütőm végleg, úgyhogy jövőhétre vehetek egy másikat
Eddig 180g-os fejnehéz wilsont használtam, talán egy kicsit mennék most már lentebb súlyban, 140-160g körülre. -
Mizsala
tag
válasz
MunezXBK #7922 üzenetére
Van a skyfol fóliás a berényi úton, amit már említett MunezXBK. Úgy emlékszem az akku-csavar melletti udvarba kell bemenni egészen "mélyre", de ott már ki van táblázva hogy hova kell bemenni és belül hol van. Nála láttam nagyon sokféle fóliát, érdemes lehet megkérdezni. Ha gondolod van telefonszámon amin eléred. De talán ki is tudod guglizni.
Szerk: amúgy ezek legálisan felrakhatóak a lámpabúrákra? Úgyértem nem csesztet érte a rendőr?
-
Mizsala
tag
Ismerősöm keresne asztali gépet 12-15k körüli összegért. Van valakinek ilyesmi gépe eladó? PM please.
-
Mizsala
tag
válasz
superTibcsi #7737 üzenetére
Én már próbáltam egy párszor pl motoron gázbowdent javítani, de soha nem volt tartós. Nem járnál jobban egy belevaló bontott bowdennel?
-
Mizsala
tag
Más téma: gyűjti valaki/valakinek a gyereke a spáros óceán mániás matricákat? Hirtelen csak egy csomag akadt a kezembe, de biztosan van még több is csak keresnem kell. Szívesen odaadnám.
-
Mizsala
tag
válasz
Napfénysüti #7703 üzenetére
Természetesen nagyon szívesen megmondom, ha valaki rákérdez.
De ezért a pénzért aki gumit vesz, ne várjon túl sokat tőle. Új ára 40/db alatt nincs, szóval nyolcada áron adom
Ha nem sajnálnám a verdát, akkor ökörködésre pont jók lettek volna.
No, csak annyit beszéltünk róla, hogy beleírom a hirdetésbe hogy 10+ évesek. Mert pontosan nem emlékszek rá mennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kutya topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gaming notebook topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
Állásajánlatok