Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz Mercutio_ #32919 üzenetére
Te frissen mosott hajjal mész fodrászhoz? Tudtommal a frissen mosott haj is ellensége a fodrásznak, mert túl könnyű, nincs súlya, nehéz vágni. Mosás után egy nappal már vállalható. Több fodrász is megerősíti.
Ezzel persze nem akarok párhuzamot húzni az ITs szakembernek adott gépekkel, mert az ha úgy alakul, legyen csak kitakarítva, nem kell várni az első porrétegre, mert akkor könnyebb szerelni.
(#32924) macilaci78:
Ahogy Hofi mondta a beteg és orvos közötti párbeszédet:
- Az a lényeg, hogy egészség legyen dokikám!
- Igen, meg beteg![ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
TA68
őstag
-
válasz Mercutio_ #33559 üzenetére
Úgyúgy! Legalább biztos, hogy nem tud akkorát odab@szni, ami árt is a billzetnek. Esetleg lehet két reklám ,az egyikben valami koszos/kormos kigyúrt férfiállat félmeztelenül a gamergirl-öknek, a másikban valami megfelelően felszerelt néni pár cm2 textilben megszeretgeti a cuccost. Viszont ezennel megfogadom, hogy joystick reklámra nem adok tippeket.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
wolfman
veterán
válasz Mercutio_ #33557 üzenetére
Gamerbuster néven kellene készíteni vasember mintára klaviatúrát. A durva játékosok ellen, akik szét akarják verni. A bill felöltözteti magát nagyobb göncbe és addig veri a gamert, még meg nem nyugszik. Ha kell, rárobbantja a széket a pi..ájára! Lenne hozzá egy a szoba menyezet közelében lebegő egysége, ami rálövi a plusz pajzsot a billentyűzetre. Mi sem egyszerűbb.
-
-
-
-
ViZion
félisten
válasz Mercutio_ #33749 üzenetére
+1 kivéve az SSD-t: V300-at ne ajánljuk már, mer' hát nah. Szar. Az elsők jók voltak, utána variáltak vmit és nem ajánlott már.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Utka
aktív tag
válasz Mercutio_ #34141 üzenetére
>> K.anyázásnál pl. megkérdezed, hogy "Azt tudod, hogy ez mit jelent?" <<
A múlt század 60-as éveiben történt egy 4 év körüli fiatalemberrel, a... khm... (villanykörtés szmájli)! negatív stílusértékű kifejezések tömkelegének használatakor szülők rákérdeztek:
- Azt tudod, hogy ez mit jelent?
- PERSZE! A Görbic - aki kocsis és fanyar entelektüel volt - szokta ezt mondani, ha a lovak nem arra húztak, amerre ő akarta.tehát a helyes szülői magatartás:
Ha valami negatív helyzet adódik, akkor Pl. az alábbi indulatos kifejezést kell alkalmazni:
Hijnye, hogy az a repedt fülű tejescsuporra száradt galagonyalekvárjá!!Szerk.: Off
[ Szerkesztve ]
Víg napot polgártárs! Nem értek a lovakhoz.
-
ViZion
félisten
válasz Mercutio_ #34301 üzenetére
hááát, a titkárnők (a big bossnak van, nekem nincs) nálunk is szépek. Ééés ennyi. Épp beszéltük valamelyik nap, h inkább lenne kicsit ronda, de okosabb...
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
_Karesz_
tag
válasz Mercutio_ #34436 üzenetére
Óóóó nem! A helyi kapitányságon belefutottam a volt szomszédba, aki nyomozóként átkérte ott helyben a papírjaimat és felvázolta a helyzetet. Lehet kérelmezni, hogy a bíróság/ügyészség járjon el helyetted, hogy ne kelljen menni, de ezt a bíró dönti el, hogy elfogadja és általában nem fogadja el. Tehát megtettem a vallomásom, átadtam a levelezésünket kinyomtatva bizonyíték gyanánt majd lemondtam a pénzemről, hogy ne kelljen utazgatnom még emiatt sehova. A végén pedig megkaptam a határozatot, hogy a drága hölgy inkább leüli, nem tud miből visszafizetni azoknak sem, akik elmentek a tárgyalásra.
[ Szerkesztve ]
-
ricshard444
veterán
válasz Mercutio_ #34453 üzenetére
Hát nekem valamelyik nap jött egy ilyen, itt neten:
Szia!
Szükségem lenne egy ilyen Asus fejhallgatóra, nagyon tetszik, de semmi jót nem olvasok róla, így nem tetszene, de megvenném, szóval megveszem, kipróbálom és visszaadom neked, mert kell, de mégsem, így oké a vásárlás?
Bogozgattam a mondatot pár percig, majd reagáltam rá, nem pozitívat. 60.000-s fülest kipróbálni, aztán azért visszaküldeni nekem, mert nem tetszik a hangzása /amit a neten olvasott, hogy nem tetszik másoknak.../ elég visszaélős kategória. Persze, ha nem árulta volna el a tervét és mondott volna valami ürügyet a visszavásárlásra, akkor még esetleg, de nem is próbálkozott.
Vannak dolgok...
-
_Karesz_
tag
válasz Mercutio_ #34483 üzenetére
Szűk 200 km-re vagyok az említett PC-től, sajnos ettől többre jelenleg nem futja, hazudni meg nem akarok. Viszont legközelebb, ha otthon leszek, megnézem, mind a két tápegység pontos márkáját, típusát és gyári cikkszámát is.
Sőt, amire válaszoltam, ott a "normális" jelző aztán igen nagyon konkretizálja, hogy milyen tápról is beszélünk.
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz Mercutio_ #34529 üzenetére
Hidd el, hogy jól láthatóan ott volt a microsd, egy csomagolást se készítenek úgy, hogy az adapter kint van, a microsd meg eldugva 4 lap mögé 3x csomagolva.
A bliszterben egymás mellett annak. Kibontod, jé, mi a szar ez? erre van írva 32gb (az adapterre nyilván nem)
Jéé, még illik is ebbe a résbe, bedugom.
vagy épp RTFM, mert van mellé manualElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-
pw12345
aktív tag
válasz Mercutio_ #34684 üzenetére
Az egy dolog, hogy képzed magad, (főleg, ha megteheted, hogy munkaidőben, sokan nem tehetik meg ezt) ki nem? A legtöbb helyen alapból elvárás és szervezik is, mindig jön új
termék, program stb. Csak, amikor alapból 2 vagy több ember helyett gályázol, mert skót a munkáltató többet alkalmazni, vagy nem is talál, mert márt kint güriznek nyugaton, mellette még nyelvet tanulsz, meg egyéb képzést is szervezel magadnak + külön pénzhajtási elfoglaltságok, meg még némi egyéb képzés, meg még üvölt a gyerek (ha akadt rá időd/energiád hogy csinálj), ha látod közben egyáltalán a családot. Na az le tud amortizálni rövid időn belül. És, akkor a hajadra kenheted a megszerzett tudástArról nem beszélve, hogy többször volt már ilyen magát munkaidőben, munka helyett önképző "kollégám",
aki helyett vagy a többiek végezték a melót, vagy, a kieső tevékenysége miatt tolódott, leállt a többi folyamat is. (És vajon kit b-tak le miatta?...)[ Szerkesztve ]
-
cbmfan
őstag
válasz Mercutio_ #34713 üzenetére
ugyan, ha nyom nélkül csinálod tehetsz rá bármit. mozigépben lévő R7 250 hangos hűtését lecseréltem előző 5670 nagy passzív bordájára, gyári meg ment dobozába.
kétlem, hogy rá tudnád tenni ezt a hűtést arra némi átalakítás nélkül, de tehetsz egy próbát
[ Szerkesztve ]
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
wolfman
veterán
válasz Mercutio_ #34783 üzenetére
Ánem. New year, new way. Már régen nem volt kritikus gép nálam. Egyik kollégámnak szereltem legutóbb gépet, az nagyon régi volt, probléma nem volt vele, csak egy olyan Seasonic tápot vettem bele amin nem volt 4 tűs CPU csati, házi barkácsolással megoldva meg fullon pörgött folyton a ventije, így vettem bele egy FSP-t, mert mikor mondtam kollégának a dolgot, kifizette szó nélkül, hogy az előzőt meg tartsam meg nyugodtan magamnak.
Most 3db Logitech MX1000 van porondon szerelni mikrokapcsolóval, meg csavarmenetet kell rá faragjak egyikre, de ezeket öröm megreparálni. A szopóálarcom egyelőre el van pakolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD RYZEN 5 3600 - 2027.01.02-ig garis
- AMD Ryzen 5 5600G AM4 BOX új,bontatlan 3év garival eladó!
- HP ProBook 640 G2 14 Fhd i5-6300U/8GB/128GB SATA SSD/RW/webcam garanciás
- Apple Imac 19,2/A2116 16 Gb ram, 1 Tb hdd, 32 Gb ssd, rádiós perifériák, Radeon rx 460
- Thermaltake 430W Munich 80 plus bronze tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest