Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• quailstorm

félisten

válasz ViZion #29993 üzenetére

Mo-ról valóban eltűntek, de a piacról nem. Épp mostanság néztem. gémer táp
    "Prémium" alaplapok.

Suliban próbálok tapasztalatot szerezni, meg hogy tudjunk dolgozni a gépen, munkakörülményt teremteni. Én vagyok az rgazda 3, gimnazistaként heti 2-3 órában tolom a suli szekerét. Találtunk viszont egy Tomato dobozt. De csak egy van belőle. Tudjátok mit jelent ez? Bizony ez volt valamikor a szerver. Ha nem lesz mit csinálni akkor megkeressük hova lett a tartalma.

Amúgy Szegeden hirdetem magam, házhoz nem megyek és relatíve kivédett leírással. Egyetlen ember jelentkezett eddig érdemben, német tanárnő, nem ért hozzá, de nem is buta, két lapos rendbevágása 5k HUF. Nekem megérte...
    Abból is megtanultam mi a helyzet a különböző UEFI verziókkal, min megy a 8.1 és min indul a 7 is. Mert ez ám egy fasza most divatos HP Baytrail volt legacy mode és UEFI CSM nélkül. Kénytelen voltam kipofozni a rajta lévő 8.1-et, ami mellesleg legális volt. De inkább a warez 7 kellett volna :U
    Másik az sima ügy volt, Intel HD2000 nem tudom melyik szériás, talán Sandys volt az a lapos és Samsung.

Teló ügyben meg szó szerint ilyen utolsó menedékként mindenféle lehetetlen baromsággal keresnek. Ha egyszer mobilbótból egy ügyfelet nem halászok el a majdnemfőnöktől, akkor még ennyi se lett volna. De a vége már annak is sok befürdés volt. Annyira rossz állapotból kellett volna visszahozni telókat, hogy lehetetlen meg anyagilag nem éri meg. Egy ideje nem volt itt. Mondjuk abba az is beletartozik hogy a Sygicék megkergültek.

Új hozzászólás Aktív témák