Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Én inkább kicsit off, kicsit on szólást tennék ide.
Miért kell MINDEN usert hülyének nézni, akkor is, ha elég gyorsan kiderül, hogy legalább annyira, ha nem jobban ért hozzá, mint a boltos?Sajnos elég sokszor belefutok ilyenbe, és eléggé bosszantó, mikor percekig kell magyarázni valamit.
Legutóbbi ilyen, Canon MP520 nyomim kijelző szalagkábel hiba. Betelefonálok, és elmagyarázom, hogy ez a hiba (kijelzőt felnyitva sokszor csak fehér kép, megmozgatva a kijelzőt sercegő, karcoló hang (mint papírél az asztalon) és megjelenik vagy elmegy a kép.
Lehet e olyan cserét, hogy megrendelik előre az alkatrészt, és nem kell otthagyjam a gépet.Válasz: mit képzelek én, majd amikor idejük lesz szétszedik, és majd megrendelik, ha TÉNYLEG az a hiba, és különben is, belelátok?
Pár percet szántam arra, ki vagyok és miért tudom biztosra, hogy ez a hiba, és csak azért zavarni őket kutya kötelességük végrehajtásában mert garanciális, de feladtam, majd ha végleg beszarik, szétszedem és megcsinálom én.
--
Ok, hogy sok zero level user megy be, hogy ő már kurvára ért a gépekhez, mert egyszer sikerült összerakni egyet, és még a windózt is fel tudja tenni, tehát Ő már IT expert, de azért néha érezhetnék a különbséget

--
Én kérek elnézést, leülök magamtól...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest