Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
Nálam ugyanez megy netszolgáltatóval, elment a net, idehaza megnéztem amit tudtam, felhívtam őket, ellenőrizzék már ott is. Hát nem, előtte szépen végigcsináltunk 25 perc alapozást, komolyan, jóformán arra is rákérdeztek be van-e kapcsolva a gépem. De amikor már tűzfal lelövés, ping, modemállítás, minden vacak megvolt, akkor viszont elhitte legalább, hogy náluk van hiba, meg is javult 1 órán belül. Valahol megértem, mert tartok tőle rengetegen telefonálnak, akiknél a macska kihúzta a kábelt, vagy a számteches szomszéd elállított valamit, hogy gyorsabb legyen...
Ilyenkor azzal kell kezdened, ki vagy... akármennyire is bizarr.
Jópár éve volt egy vírus, ami a címjegyzékből választott áldozatott, meg feladót is, de a kódban valahogy benne hagyta az eredeti címet. Elkezdett befutni néhány szigorúan bizalmas céges marketingterv, meg hasonlók. Megnéztem a rejtett címet, ugyanaz a cég, honlapjukon telefonszám kint, felhívtam őket, hogy talán nem jó ez így senkinek sem. Iszonyat magasról kikérték maguknak, és elkezdtek oktatni, hogy a feladó az hamis, mert a csúnya vírusok már csak ilyenek. Aztán bemutatkoztam. Akkor kissé elcsendesültek, és közölték, hogy megnézik a rendszert. Hamar kiderült, hogy a főnök gépén csücsült pár vírus a jóféle cicis oldalaknak hála.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Mazda topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- HP 65W töltő eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő