Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#38788) opr


opr
veterán

Hat, ezert most kapni fogok, de en elolvastam azt a nem kicsit elfogult melyvizi sjw cikket, meg megneztem a csoka nyilatkozatait, es a kovetkezo jott le:
- Emberunk azt mondja, hogy aranyaiban a nok kozott kevesebb a hozzaerto/muszaki erdeklodesu, mint a ferfiak kozott (ez konkretan egy teny)
- Emberunk azt mondja, hogy a nok kozott kevesebb a muszaki vegzettsegu, mint a ferfiak kozott (szinten, ez is egy teny, es konkretan a fentiekbol kovetkezik, nem valami fals baromsagbol, miszerint a nok kevesbe lennenek intelligensebbek)
- Emberunk ezert csinal egy boltot, ahol a hozza nem erto nokkel is szepen, normalisan bannak, nem oltjak le/oktatjak ki oket, sot, egyenesen batoritjak oket a mindegy milyen kerdes feltevesere

Namost, az en szememben ezzel konkretan semmilyen szinten semmi baj nincs.
Aki szerint az, hogy valaki megnezi a szamokat, es a tenyek alapjan hoz uzleti dontest SJW-sipitozast erdemel, az sipitozzon, max ki lesz rohogve.

Ha azt mondta volna, hogy minden no hulye, csinaltam mar nekik egy megfelelo szintu boltot, akkor jogos lenne a felhaborodas. Igy nem az, igy csak vihar a biliben.
Vagy ujabban valamilyen fals korrektsegerzet miatt konkretan tiltott olyan uzleti dontest hozni, ami direktben celoz statisztika szerint atlagos noket/ferfiakat?

[ Szerkesztve ]

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.