Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SityiSXT

őstag

A kollégára szaktudásáról annyit, hogy ő már 15 éve van a cégnél; annyit bőven tud, hogy guuljon a szekér, de új dolgokat nem nagyon tanult, amíg én nem jöttem. Nincs vele gond, bírom a pasast, jól kijövünk egymással - szerintem csak a nagyfőnök teszi az agyát.
    Nem először dobja el ami ötletet feldobok, de ez most szíven ütött, mert ha valamire büszke vagyok informatikai imsereteiből, az pont a gépépítés és bővítés-fejlesztés. Legyen meg az egy évem itt, hogy valahogy kinézzen az önéletrajzomban, aztán januártól nézelődök.
    Amúgy nem tudom, mit hisztiznek a recepciósok: ezek a gépek így, ennyit és ilyen módon használva ennyit bírnak. Nem fagynak, nem problémáznak, csak egy-egy teljesen kommersz kék címkés WD vinyótól ennyi telik. Ezért is bátorkodtam SSD-t javasolni, mivel a +4 GB RAM eleve marhaság 32 bites Windows mellett (most már be is lett bizonyítva, mert a Microsoft hivatalos oldalán lévő adatlapnak sem feltétlenül kell hinni ezekszerint), meg azt 20 perc alatt átklónozható, míg a nulláról fetelepíteni egy 64 bites Windowst a többi programmal azért eltart pár órácskát - meg aztán az sincs garantálva, hogy a telefonközpontos program pöcc-röff megy vagy beáll hisztizni.
    A gari meg igazából nem érdekes: errefelé a HP nagyon rugalmasan áll az üzleti ügyfelekhez - tegnap jelentettem náluk, hogy két gépben megpusztult a HDD, pár órával később felhívtak, és egy kis kérdezősködés után küldték a cserealkatrészt, ami ma délelőtt landolt az asztalomon. Szóval a gari miatt nem kell fájjon a fejem.

Új hozzászólás Aktív témák