Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#22292) toydog55555


toydog55555
csendes tag

Felhívnak ma mobilon:
Szija megvan még a vonalasod?
ööö meg, oké azon hílak. :F

Felhív: Szija figyeljémá, azt irja a gép, hogy valami nemzeti nyomozó iroda letiltotta, :C felhivtam az irodát és azt mondták, hogy a farmosjátékosok gépére ment rá és újra kell installálni. Ez a csuda ment rá ;]

Elmentem megnézni: Gép 5perc alatt beerőlködte a fehér hátteret, aztán a szép üzenet, semmrie nem reagál. Restart csökkentett módba, a drágája lekapcsolja a gépet, restart megint csökkentett módban, data.dat 100%-ra ráült a gépre, azt kinyírva ment, rendszervisszaállitás leszedte.
Mint kiderült, user a férjét égész nap cseszegette "mármegintpornótnézté" ;]
Gép restart, böngészőben természetesen a "delta-search" van, volt minden: "sweetim, registrybooster, etc".
User mondta, hogy nekik van jóféle vírusirtójuk: "mikroszoftszekuriti esetölsz" mondtam nekik, hogy az legikább dísz.

Volt egy laptop is, 10éves gyereké, asus K53S, Win-t nem lehet rajta újratenni mert a bolt megaszonta, hoyg csak a kalózWin7x64-el érvényes a gar :W .
Ezen a gépen is természetesen a delta csodakereső, volt rajta "babylon, uniblue, sweetim,conduit", meg mindenféle szépség, 15gb-nyi szemét ment le. Laptop megoldva .

Következő gond: router, Linksys WRT54G
Jelszó nem volt rajta, fél utca az ő netjüket fogta :C Kapott rá jelszót.
Ház körül 200m körzetben végig fogni lehet, házon belül már a másik szobában nem megy rendesen. A probléma az volt, hogy a vashálózott téglafalon keresztül nem megy a net a szomszéd házban, vajon miért :U .

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.