Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sytex

tag

válasz Intelligencs #15862 üzenetére

Lehet hogy kevés rajta a jack dugó, de tegyük fel besz*rik, jó nem tudom hogy örök garis-e, nem vagyok ciscos, de tegyük fel a fele ennyibe kerülő ilyen ami nem örök garis beszarik. Én / bárki kicserél benne 3000HUF értékben alkatrészt, és nem kell 500.000USD ért újat venni. Azért jól esik a vállonveregetés, és a hóvégi/negyedévi/karácsonyi prémium ami ezért jár.
    Oké ez most sarkos példa volt, mert szerintem cserealkatrészt se lehetne szerezni bele :)

De akkor most egy kis feladvány az 'informatikus' szó meghatározásához. Én amivel foglalkozom a cégnél:
    Hálózatot fejlesztek/üzemeltetek (nem UTP kábelt rángatok gyárcsarnokokban), több település között L1, L2 és L3 rétegekben. több száz végpontal.
    AVR-ekre fejlesztek: kapcsrajz-nyákterv-nyákgyártás-beforrasztás-programozás-élesztés.
    6db Linux szervert üzemeltetek, 30 és 600 felhasználó között per szerver.
    Szomszéd által áthozott 'Lassú a vindózom, csináljvelevalamit, nekedcsak10perc' c. megkeresésektől hányok.
    Ha már a forrasztás a fő téma akkor alaplapban kondicsere, álmomból felébresztve, hátratett kézzel sima ügy :)

Én informatikusnak vallom magam. Valaki megmondja miért nem vagyok az? :)

Új hozzászólás Aktív témák