Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BAti77
aktív tag
-
BAti77
aktív tag
válasz simon7012 #80828 üzenetére
Ezek nem konkrét modellek, hanem órás weboldalak...
Ha megmutatnád mely órák tetszenek típus szerint, talán véleményt is kapnál róla...(#80830) fiktív1
Ez igaz a gyári fémszíjnál, de ha pl. bőrt teszel rá már csak úgy éred el ezt a hatást, ha darabolod, az meg szerintem nem az igazi...(#80878) trassher
Egy ekkora (44 mm) méretű tokra szerintem kell a minimum 22-24 mm-es szíjméret. A 20-ast a 39-41mm-es óráknál tartom ideálisnak...(#80907) vadászcsiga
Ez például teljesen a sajátjuk...intruder77, jeneyakos
Nagyon szép órák! Grat mindkettőtöknek!(#81028) RCTiv
Csodálatos darab! Én most várom, remélem az idén még megjön...
Ja' és nem dohányzom..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz simon7012 #81007 üzenetére
" A jó óra ismérve?" Olyan legyen, ami tetszik neked. Ha a pénztárcád engedi, legyen vízálló min. 50/100m-ig, zafírüveg, acél tok vagy jó minőségű titánium, jól leolvasható számlap. Ha nem akarsz foglalkozni az órával, jobb a quartz. Ha nem gond a rendszeres, kb. 5 évenkénti tisztítás/kenés költsége, nem zavar naponta 5 mp. pontatlanság, a nagyobb súly, és nem teszed ki hirtelen gyorsulásnak az órát / vigyázni tudsz rá /,akkor a mechanikust javasolnám; lehetőleg kézzel húzható és mp. stoppos szerkezetet. Vehetsz bátran japánt /Seiko, Orient/, ha presztízs óra kell, német vagy svájci a következő lépcső. ETA szerkezetek jól beváltak. Nekem ez jut eszembe a jó óráról.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
g0n21
senior tag
válasz simon7012 #81627 üzenetére
mindig leteszem, zavar éjszaka, meg elindul a stopper, meg beleverem a székbe..
Viszont ahogy kilépek az ajtón, meztelennek érzem magam nélküle. Volt már, hogy hazamentem a munkahelyemről, mert nem volt rajtam óra. Felvettem egyet, visszamentem, és minden jó voltKronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
KelemenUhr
aktív tag
Utcán én is meztelennek érzem magam nélkül, sőt, annyira nem vagyok szégyellős, szóval ez rosszabb érzés. Estére leteszem, mert a kezem a fejem alatt van, szóval nyom, de van, mikor rajtam marad. (hullafáradtan, félrészegen stb. nem zavar )
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
Zozzer888
addikt
Régen mindig órában aludtam, aztán volt egy kis óramentes időszakom (kb 1 év? vagy fél?) mikor "visszatértem" onnan fogva csak akkor volt rajtam óra ha elmegyek valahová. Itthon zavar, olyan mintha cipőben mászkálnék itthon, de amint kilépek az ajtón, vagy beülök az autóba, szintén olyan mintha nem lenne rajtam cipő... szóval óra nélkül én se megyek sehová.
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
5-ös kezelő
senior tag
Órában alszom, de gondosan kiválasztom, melyikben - késés behozása, pontosítás, járatás miatt. Nappal is rosszul érzem magam, ha nincs rajtam óra, és a quartz is rosszabb érzés, mint a mecha. Rengeteget nézem a számlapot és a mutató mozgását. Zuhanynál leveszem, mert azt olvastam, a sampon nem tesz jót a gumitömítéseknek.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Dzsana
senior tag
-
BAti77
aktív tag
-
GSpecter
tag
-
Ereshkigal
őstag
válasz simon7012 #82248 üzenetére
Én igen. A konyhánkban van egy kínai falióra, amit a párom szüleitől kaptunk. Pár hónap múlva megdöglött a szerkezet, ki akartam vágni az egészet, de hát nem lehet, mert emlék. Belenéztem, kb. műanyag volt benne minden. Úgyhogy venni kellett egy új szerkezetet, viszont a cserét a másodpercmutató megsínylette, kicsit meggörbült... de legalább egyedi!
Más.
Laikus vagyok, de nem gondoltam, hogy ennyire. Ma egy ismerősöm linkelt egy zsebórát, kérdezte, mit szólok hozzá, mert öltönyhöz akarná venni. Nézem, "quartz" felirat. -
Zozzer888
addikt
-
fagyalllo
őstag
válasz simon7012 #86523 üzenetére
Nemrég olvastam valami Seiko órához mellékelt leírásban, hogy azt a típust nem szabad kihúzott koronával tárolni, mert sokkal gyorsabban merül az elem.
Új kvarcokat viszont sokszor egy kis távtartó tarja kihúzva a koronát, szóval típusfüggő lehet.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest