Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Empsepo
senior tag
Elmesélek egy érdekes és tanulságos történetet, talán van közöttünk olyan, aki annyi idős, mint én voltam akkor ( 20 körül ).
Szóval ez több, mint 10 éve történt, a Nemzeti Sport aktuális számában szóróanyag volt olvasható, miszerint a Vajdahunyad várában hatalmas " órásbörze ", eredeti svájci órák elképesztő árengedménnyel kaphatók.
Én akkor még nem figyeltem annyira az órákat, nem voltam tisztában a márkákkal, de semmilyen szinten.
Volt ( van ) egy nagyszerű Q&Q órám és annyi.
A lényeg, hogy kinéztem magamnak egy Rousseau Raymond ( !!!! ) típusú órát, ami szerintük 45ezret ért, de akkor és ott 9ezerért elvihető volt.
Megvettem.
Azt figyeltem, hogy voltak akik ötösével vitték az órákat és a katalógus szerint volt olyan aminek az akciós ára is 20ezer fölött volt!
Az egész egy nagy átvágás volt.
Kínai, elemes szerkezeteket tettek az amúgy szépen kivitelezett tokba.
Nem hittem volna, hogy ilyen országos méretű csalást meg tudnak oldani, ráadásul az NS bevonásával. ( Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ezen kívül az újságnak ehhez bármi köze is lett volna. )
Hát ennyi. Figyelni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest