- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
válasz
flexxx2 #41294 üzenetére
Csak azt tudom javasolni, tanulj meg olvasni. Ha kell, a sorok között is. Nem arra írtam, hogy "ha nem vagyok valamiben biztos", akkor odaírom a "szerintem"-et, hanem ha kényes a téma. De mindegyik hsz magánvéleménynek számít, így oda sem kell írnom, érted?
Dzsana konkrétan azt kérdezte, hogy aranytokos, vagy réz-e az órám? Tehát ő azt feltételezte, hogy egy Seamaster mindkettő lehet. És bár látta alulról a fémszínű tokfüleket (mert arra a képre kérdezett, nem a korábbiakra), mégsem röhögtem ki, hogy nem látja. Én mégsem kötöttem bele. Én nem... -
Dzsana
senior tag
válasz
Mariner #41292 üzenetére
Ez rendben van, de ha már külön rákérdez ott alul az érdeklődő, akkor egy százezres óránál csak vallja már be, hogy patinás a számlap körben, a 2-es és a 5-ös index környékén is, illetve a 6-os indextől sugárirányban a közepe felé! Nem mindenki pesti ám, és ha valaki ezért elutazik több száz km-et, azzal szemben azért ezt még sem nevezném korrektnek.
-
flexxx2
őstag
válasz
ronin s8 #41293 üzenetére
A kérdés pontos volt. De Te nem pontosan válaszoltál, és mellé tettél egy fölényeskedő megjegyzést. Ez a múltad alapján elég már nekem is, másoknak is. Pénteken írtad hogy odaírod ha valamiben nem vagy biztos akkor "szerintem" -el kezded. Hát visszanéztem, ilyen szót te nem használtál. Mondom majd mostantól. Hát nem. Azt hogy "tévedtem", azt se használtad még.
-
ronin s8
senior tag
válasz
flexxx2 #41279 üzenetére
Te sem először kötsz belém. Tanulj meg olvasni, ne csak szelektíve.
Mire is kérdezett rá Dzsana...? Melyik órát kérdezte, hogy réztokos-e? . ...Na ugye!Ha ilyen okoskodó macskajancsi vagy, neked jut az a feladat, hogy keress egy réztokos Seamaster-t. Dzsana hálás lesz...
-
Mariner
tag
válasz
Dzsana #41278 üzenetére
Elképzelhető, hogy ő mást ért makulátlan alatt. Egy sokéves óránál, ha nincsen megkarcolódva, lepattanva a lap, ráadásul mindene épnek, jól olvashatónak tűnik, számára már makulátlan. Egy nagyfelbontású képen olyan dolgokat is észrevesz az ember amit szabad szemmel nem. Az eladó egyébként teljesen korrekt, tisztességes ember. Ha valami nem kóser akkor nem muszály átvenni az órát, és mivel csak személyes átvétel van nála, ha nem tetszik akkor nem veszed át és kész. Azt a Doxa zsebest ami annyira tetszett, tőle vettem, amikor a Kandóra jártam, mivel a suli mellett 100-200m-el van az ószeresüzlete.
-
flexxx2
őstag
válasz
phranxinatra #41282 üzenetére
Ijesztő. Jó hogy a szerkezeten bukik. A gravírozás is durva, de lehet az eredeti alkatrész
Vagy ennyire könnyű lenne hamisítani, mert ez védelmi elem is nem csak szépsége miatt van?
-
ronin s8
senior tag
válasz
Empsepo #41286 üzenetére
A személyeskedésre gondolsz, amit Dzsana művel? Beszarok...
Hanyadszor esik már nekem??
Mikor láttad, hogy valakinek nekimentem volna, mint ő?A szerinted "tök érdekes" részét meg lehet vitatni, nem szentírás, és én is tévedhetek. De ha valaki elakad a témában, és hírtelen nincs kéznél a bizonyíték, ne essen már neki a másiknak!
Idézd légyszí azt a hsz-emet, ami szerinted itt nem megy el...
-
Empsepo
senior tag
válasz
ronin s8 #41276 üzenetére
Ne haragudj, hogy megjegyzést írok, de én pl. semmilyen más fórumot nem követek csak ezt, és bizony az a stílus amit Te képviselsz, itt nem megszokott.
Ugyanakkor tök érdekes dolgokat írsz, látszik hogy otthon vagy a témában, ez a része hibátlan.
Inkább ezt erőltesd, szívesen fogadjuk.
(#41277) csabulaxi
Szerintem Seiko folyamatosan itt van valahol.
-
csabulaxi
senior tag
Szeretem az Omegákat, de ez a mutató?!
Omega Seamaster Aqua Terra and the Rolex MilgaussEz a hátlap meg nagyon .... szexi.
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
WiZARD #41264 üzenetére
http://www.rwgforum.net/topic/156184-ceramic-planet-ocean-review-42mm-and-45mm-pic-heavy/
Itt pl. ijesztő a hasonlóság az eredeti, meg a hamis közt. Legalábbis amíg meg nem fordítod...Egyre jobban kezdem értékelni a zafír hátlapot, pedig amikor először láttam anno, nagyon sikítoztam ellene.
-
Dzsana
senior tag
válasz
phranxinatra #41280 üzenetére
Azon elgondolkodtál-e, hogy ez miért van így? Ne is válaszolj, kár bele menni!
Ez az Omega a Te érdekeltségi köreidbe tartozik?
-
phranxinatra
aktív tag
-
Dzsana
senior tag
válasz
Dr.Zoo #41259 üzenetére
Csabi, hagyd, ne menjünk bele, teljesen felesleges, mindenki tudja ezt, majd megoldódik ez is!
Más. Zoli, itt egy hasonló példa, bár ez nem replika, sőt, arany óra. Éppen ezért bosszantó, és nem is értem, hogy meghirdeti, mint makulátlant, a leírásba is oda írja, hogy hibátlan számlapos, sőt, még egy érdeklődő is rákérdezett, s neki is azt írja, hogy hibátlan. Vagy csak az én monitorommal, szememmel van baj?
-
csabulaxi
senior tag
válasz
ronin s8 #41276 üzenetére
Azért itt kellemesebb. (volt)
Nem tudom miért nem lehet beismerni, ha hibázik valaki, főleg ha előbb gépel, mint gondolkodik.
Minden fórumon találni ilyen megmondó embert, aki a végsőkig védi az "igazát" és egy nagy kamu spirálba tekergődzik.SEIKOra szívesen vissza cserélnélek.
-
ronin s8
senior tag
válasz
Dzsana #41275 üzenetére
Bocs, de hol volt itt a beszólás...? A Tissot-ra érted? Az egyszerűen tény. Nehogy má' magadra vedd a dolgot! Mi vagy Te, a Tissot fizetett ügynöke?? A Tissot az Omega alatt volt már jó régóta, ezt kár vitatni. Ma meg teljesen egyértelmű, hogy hova teszik. Ettől még tudjuk, hogy fénykorában szép és jó órák kerültek ki a cégtől, ezt én sem vitattam. De milyen má' hogy állandóan kikelsz magadból, ha leírom a nevét?? Aztán meg előjössz ezzel az "indexes stílussal" , meg elkezdesz személyeskedni
Az itt lévők egy része ott is jelen van, Te is szoktad nézegetni, akkor meg mit akarsz??
-
Dzsana
senior tag
válasz
ronin s8 #41261 üzenetére
Idézlek, "Réztokos Omega azért 1960-ban már elég nagy kókányság lett volna,"
Szó nem volt Seamasterről, és bezony, mind 60-as évekbeli Omegák voltak, azok, amelyekkel réz tokban találkoztam. Cal. 601,es, Cal. 265-ös, de még volt egy Seamaster is. Otthoni gépen meg is van a fényképe. Olyan határozottsággal tudsz állítani dolgokat, amiről csak sejtésed van, hogy elhiszi az ember!
Na, de én nem vitatkozom Veled, felesleges. -
Empsepo
senior tag
válasz
Dr.Zoo #41259 üzenetére
Az a kettes mennyire igénytelen már.
A hármassal engem lehet zavarba hoznának.
Most mondjátok meg, Wizard egy vagyont fizetett az Omegéárt, amikor már 20-25 ezerért tudott volna szerezni...
(#41251) ronin s8
Nagyon szép ez az Omega!
Hol van rajta a pötty?
Én nem találtam.
(#41264) WiZARD
Melyik ez a fórum?
-
WiZARD
addikt
válasz
Dzsana #41260 üzenetére
tegnap valahogy egy
replikahamisítvány fórumra tévedtem, egyes óráknál ijesztető mennyire jó gagyik vannak, kevés órát mernék megvenni idegentől ezek után...
250-300$ körüli árakon adják-veszik ezeket a jobb minőségű gagyikat.(aztán lehet hogy élőben könnyebben felismerni a gagyit, de itt képen, eredeti mellé rakva is van 1-2 egész jó, és azt írják hogy tényleg jó minőségűnek tűnnek)
-
Dzsana
senior tag
-
ronin s8
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eredeti játékok OFF topik
- Óvodások homokozója
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest