Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
driv4r
aktív tag
válasz
margithid #277256 üzenetére
'Ha PONTOS óra kell, akkor kvarc. (szerintem)'
'de fogadjuk el, hogy nem az óra funkció a fontos egy drága órában hanem a presztizs.'
Illő tisztelettel, de ezt én nem szeretném elfogadni.
Ilyen formában ez egy mérhetetlenül leegyszerűsítő, bináris megközelítés: vagy az 'óra funkció', vagy a 'presztízs' a fontos egy (drága) órában. Kismillió egyéb szempont létezhet, hogy mitől fontos valakinek egy óra, akár drága, akár olcsó. Nálam pl. pont a 'presztízs' lenne az utolsó, mert az mindig a mások szempontja, előtte meg van ezer másik, azok meg az én saját szempontjaim, és nehogy már mondjuk másoknak a 'presztízsről' alkotott, jellemzően elég béna és ködös elképzelései legyenek számomra mérvadók. Vagy ahogy itt a topikban szokták mondogatni a veteránok: magamnak veszek órát, nem másoknak.
Amúgy písz meg minden, próbáltam semlegesen fogalmazni, nem akarok meddő vitákat, de ez valahogy kikívánkozott.
* dzsi előzött, lassú voltam, nem ittam elég kávét ma még:)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest