Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz Rigormortiis #250598 üzenetére
A fóliát azért vedd le és állítsd be a dátumot!
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Veron
addikt
válasz Veron #250591 üzenetére
aki szeretne egy jó kis bronz szíjat a bronz Sandhurstjére, az potom 500 fontért megveheti
ez kicsit több, mint az óra árának a fele[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
bigmasterg
addikt
[link] menő ez a szíj és csat az Oris ProPilot X Calibre 400 -on. (2. és 3.videó oldalra lapozva)
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Veron #250591 üzenetére
Biztosan, puhább az acélnál. De ha bronzra vágysz, van egy 150-es hőkezelt Amfíbiám is... Az a baj(om) a bronz színnel, h nem találok színben passzoló szíjat hozzá, csak a khaki-t.
Más. Mi a bajod a 420-as tokkal? Jó méret, vízzárás stb. Vagy inkább a szerkezet taszít, meg h nincs presztízse a Vosztoknak? Sztem a werket leszámítva kiválthatja a Sandhurst-ot.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Veron
addikt
válasz 5-ös kezelő #250589 üzenetére
Szerintem jó lett.
Erősen elgondolkodtam a cserén, pedig kedvelem az Aikont.
Van bronz verzió is, ami még menőbb. Btw. bronzot lehet polírozni vagy javítani a felületét?[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
válasz bigmasterg #250585 üzenetére
Hat nem szarral gurigazott, aztan ez csak a felszin lehet, ugy, hogy a kiralyi csalad nem fogadhat el cegektol ajandekokat.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
nagyúr
válasz bigmasterg #250585 üzenetére
Bárki bármit is mondjon, de ez kurvaszép!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Ceree
senior tag
válasz ad4m1337 #250570 üzenetére
En is Klarsteint, konkretan ilyet kaptam ajandekba:
Elso dolgom volt szetszedni es kikotni a ledet, vakitott.
3 ev utan elment az egyik ekszij, a szerviz elhajtott, hogy nem arusitanak alkatreszt hozza.
Beszereztem alternativ forrasbol. Most a masik ment el (5ev).
A haloban hangos volt ejjelre, es ahogy irod, nagy is, en elrejtettem a gardrobszekrenybe, ott elfer, es nem is hallom.Nem tudom ez a tapasztalat segit-e barmiben.
Másolat_eredetije
-
Tufa_
aktív tag
válasz #14787072 #250562 üzenetére
Az egesz uralkodoi csalad nem igazan mutat orat es nem erdeklik kulonosebben ezek. Az emberek valoszinuleg rossz szajizzel gondolnanak az uralkodoi csaladra ha a herceg egy arany AP-vel vagy gyemantokkal kirakott Rolexxel mutatkozna.. Egyebkent is, valoszinu a kollekcio a kastelyokban azokbol a modellekbol all amikrol mi csak wikipedian vagy a tortenelmi konyvekben olvasunk...
-
S9
tag
Sziasztok
Egy 4R35 ös szerkezetbe mennyit kell húzni hogy teljesen fel legyen húzva ?
-
Rigormortiis
veterán
Csak megrendeltem a fentebb linkelt Lorust. Már nagyon várom
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz "_Maverick_" #250564 üzenetére
Csak remélni merem, h a műanyag alkatrészeket lehet majd évek múlva is kapni, vagy simán csereszabatos a nem műanyagos későbbi verziókkal - jó lenne órásokat is megkérdezni. Sok év múlva érintett leszek /vagy már R.I.P. /
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
LimaBravo69
tag
válasz Magnum_ #250573 üzenetére
És tényleg, ezt jól benéztem.
Nem tudom, miért kevertem össze Lazenby-t Daltonnal, szeretem a JB filmeket.
Talán azért mert régen láttam, és ő nem hagyott túl mély nyomot"The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
Magnum_
nagyúr
válasz LimaBravo69 #250572 üzenetére
Lazenby egy filmben volt Bond. A hivatkozott hsz rola szolt.
I humbly and respectfully decline™
-
LimaBravo69
tag
válasz Kbali #250554 üzenetére
Kettő volt az az egy
A "Living Daylights" (1987) és a "Licence to kill" (1989).
Tényleg nem ő volt a legemlékezetesebb Bond szerepében"The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
LimaBravo69
tag
szia,
én őket ajánlom: Bálint Órás.
Certina hivatalos forgalmazók, a szervizük szerintem az egyik legjobb. Ugyan Győrben vannak, de talán nem megoldhatatlan a távolság neked sem.Ha budapesti vagy és nem akarsz messzire menni, itt átalában a Hantos mestert szokták ajánlani.
szerk: bocsánat, ez válasz akart lenni erre, CanyonNerve kérdésére.
[ Szerkesztve ]
"The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
ad4m1337
aktív tag
Sziaaztok!
Ki melyik gyarto oraforgatojara eskuszik? Kaptam egyet ajandekba (Klarstein), de kicsit nagy darab, nem fer el szepen a polcon..
Aliexpressen a legtobbet eladott eleg kompaktnak tunik.
-
nagyúr
válasz 5-ös kezelő #250567 üzenetére
A sarki akksi boltra gondoltál?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Veron #250565 üzenetére
Régi jobb volt.
Most 38-39 mm körüli kvarcra vadászom, de nem találok olyat, ami jól néz ki, jól olvasható stb. Bár annyira nem is vadászom, inkább remélem, h belebotlok előbb-utóbb. Naponta váltogatom az óráim, de még mindig az Amfíbia 420916 ami a legjobban passzol a csuklómra. Gondoltam, h befogom a napelemes Citizen AW1620-ast mindennaposnak, de féltem az üvegét a karcolódástól - túl kéne már ezen tenni magam.
Elem témában :
Lorusban fél évet bírt az Aldi-Lidl elemkészletből berakott 621-es... Bocskai út x Fadrusz u. üzletben kaptam Seizaiken-t, megvan ezentúl a beszerzési hely, nem kell ócska elemekkel rizikóznom. Megérte a másfél óra utazást, és hazafelé elhoztam a Bajcsy boutikból a szervizelt 5-ösöm - pontosabb lett, mint új korában (köszönöm a mestereknek).39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Veron
addikt
5-ös kezelőnek soxeretettel: új CW Sandhurst
-
"_Maverick_"
kezdő
A Certina féle, műanyag alkatrészeket is tartalmazó Powermatic 80 szerkezetekkel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Ha elkopnak a műanyag alkatrészek, javítható az óra, vagy abban az esetben a teljes szerkezetet cserélni kell?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bigmasterg #250559 üzenetére
Nagyon lehetséges, hogy ez nem is epos, hanem egyenesen kínai a belsőt kivéve minden. Amúgy rettenetesen unalmas darab. Ezért kapott valaki fejlesztői, tervezői pénzt?
Átfuttattam az új laptopot, rajta a beállított honlapokat. Meglepődve tapasztaltam, hogy van brand ami lehúzta a rollót, pár (se emberhez, se névhez nem köthető) microbrand ugyan azt adja el más logóval.
A régiek közül ugye a lengyel Xicorr, a Texasi Du Frane és a Laco tetszik most nagyon.[ Szerkesztve ]
-
"_Maverick_"
kezdő
Nem erőltették meg magukat az Epos tervezői.
-
fagyalllo
őstag
-
bigmasterg
addikt
Új Epos 3504 Diver
Érdekes, nekem elsőre a számlapról a breitling superocean jutott eszembe, majd csak utána a submariner a lünettáról.Szerk.: A kék sem rossz belőle.
[ Szerkesztve ]
-
rozsgyi
tag
válasz bigmasterg #250543 üzenetére
Erről írt Dávid a multkori cikkében. Sok embernek egy darab jó órája van és az többnyire valamilyen acélszíjjas sport óra és azt veszi fel minden alkalomra. Ez lett a divat.
"The original message of a luxury sports watch on a steel bracelet was one of incredible wealth and conspicuous consumption. Today’s message is as contrary to that as it is possible to imagine: It means that I can only afford one nice watch and I expect it to do everything. I want to wear it to the office, to the pool party at the neighbors, and to the fancy gala dinner with a rented tux."
Itt a cikk:
[link] -
nagyúr
válasz Kbali #250554 üzenetére
Nem színész volt. Fotómodell. Csupán kellett a karakteres arc. A játékával nem voltak elégedettek, plusz ő sem érezte magát jól a szerepben. Van akinek ez a szerep áll, van akiről lepattan.
A szereplők közül négynek nemcsak hogy passzolt a szerep, hanem szó szerint fürödtek is a karakter jellemében.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Flex77
csendes tag
válasz Rigormortiis #250530 üzenetére
Tudom nem sokat segít, de Michael Douglas is egy Lorus-t visel az egyik legjobb film ikonikus jelenetében.
Pixel 3a
-
nagyúr
válasz bigmasterg #250547 üzenetére
Talán emlékeztek még Derrick, alias Horst Tappert-re.
Már a korai szériában a hetvenes években is rövidebb volt az órás karján az ing és zakó.
Hát igen. Konfekciónál ez nem kapható.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
aktív tag
válasz bigmasterg #250547 üzenetére
Hát igen, nem egy öltönyóra, de ekkor szokták azt mondani, hogy ha JB007-nek öltönyhöz, csokornyakkendővel jó a búvár, akkor miért ne lenne nekem is jó egy nem annyira toolwatch?
Öltönyhöz nem, de csak zakós casual dress code-hoz én is (szinte mindig) az Avengert veszem fel, az olyan csillogó Nem a mutogatás miatt, hanem az tényleg egy szép óra olyan alkalmakhoz.
Jah, és mint a képen is látszik, befér az ing alá[ Szerkesztve ]
"there are more jacks then one at the fair..."
-
bigmasterg
addikt
válasz momcrew #250545 üzenetére
Akkor jobb, ha nem vesz fel semmit.Nyilván nem arról van szó, hogy nem engedhet meg magának egy bambinot 50 és 100ezer Ft közötti összegért.
Egy ilyen Breitling fixen nem fér be az ing alá.
Ha jó az ing mérete, akkor egyik oldalon fel is gyűri az ing ujját.[ Szerkesztve ]
-
momcrew
tag
válasz bigmasterg #250543 üzenetére
És ha szerencsétlennek csak az az egy órája van?
Kedvezményes Karácsonyi Karóra Katalógus Kiárusítás a harödveröapróne
-
-
zolikaDB
veterán
válasz bigmasterg #250535 üzenetére
Milyen kézkrémet használhat az úr? Nagyon puhának tűnnek az ujjbegyei
-
5-ös kezelő
senior tag
-
Rigormortiis
veterán
válasz 5-ös kezelő #250534 üzenetére
Szeretem a nagy órákat. Van egy ennél is nagyobb Edificem és egy Gshockom is
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
arn
félisten
válasz bigmasterg #250535 üzenetére
Mindegy, az latszodik, hogy van penz statuszszimbolumokra.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
5-ös kezelő
senior tag
A márka jó, de ez nagyon nagy méretű óra /51,7 mm L2L/, próbáld fel vásárlás előtt.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
nagyúr
válasz Rigormortiis #250532 üzenetére
Kedvelt kereskedő. Így ez nem kérdés ezen a fórumon.
-
Rigormortiis
veterán
A Tutu óra megbízható bolt?
-
Szilágyi84
senior tag
Seiko almárka nem rosszak.
Nekem sok sok évvel ezelőtt még a Citizen+Seiko gyűjteményem előtt volt 2 Lorus is és már akkor se volt velük gond kb 10 éve .[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Mennyire megbízhatók a Lorus órák? Kinéztem magamnak ezt a típust, nagyon tetszik, de nem ismerem a márkát.
-
válasz bigmasterg #250524 üzenetére
Szép !
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
bigmasterg
addikt
válasz Tsebacsi #250525 üzenetére
Köszi.
Nem, ez full arany GMW-B5000GD-9ER, csak a fenti képen másképp esik rá a fény.
szerk.:
Egy pár szemet ki kellett szedni: [link]
Talán ezeken a telefonos képeken jobban látszik a színe.
De amúgy tök jó ez a végig rugós stiftes megoldás a szemek között.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bigmasterg #250524 üzenetére
De jól néz ki ez is basszus Ez egy arany-ezüst színkombó jól látom?
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
CanyonNerve
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy esetleg tudtok valami megbízható műhelyet ahová régebbi Certina DS Pilot órámat tudnám vinni egy "nagyobb" szervízre/beállításra?
Köszönöm előre is! -
Ruzcak
tag
válasz Szilágyi84 #250519 üzenetére
Szingapúri microband.
Vannak NH szerkezetes órák meg gagyibbak is.
Jókat írnak róla viszonylag ahogy nézegettem, csinálnak egy kis színt meg egyediséget a sok fekete-fehér design mellett. -
arn
félisten
A design tobb ponton hajaz a liv divereire.
-
fagyalllo
őstag
válasz Szilágyi84 #250519 üzenetére
Az előbb linkelte bigmasterg, szingapúri microbrand.
-
Sziasztok. Tudtok Budapesten olyan boltot, ahol lehet kapni nato, vászon, gumi szíjat relatív olcsón?
-
nagyúr
válasz bigmasterg #250516 üzenetére
De jól néznek ki!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
bigmasterg
addikt
Nekem meg ez a Boldr Odyssey jött szembe múltkor reklámban, bejön a tok forma, de 45,5mm-es és 235gramm a súlya, óriási...
40mm verziónak pedig már másabb egy kicsit a designja, ennek a lünettája kevésbé tetszik, sokkal generikusabb. -
rozsgyi
tag
Új kisebb (!) Bulova Lunar Pilot jövő januártól
Lehet beszerzek egy pandát a big boy mellé, bár az ára húzós (1000 dollár)
Videó, 17. perctől: [link]
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
válasz zoarden #250511 üzenetére
Szvsz a mostani seiko logo sokkal jobb, es a grand seikoen is modosithatnanak, mert ehhez az araszinthez, meg a sugallt precizitashoz abszolut nem passzol ez a fajta betutipus.
-
zoarden
tag
Néhány vintage visszatekintés alkalmával visszahozhatná a Seiko ezt a betűtípust
Talán a logót is...
Tudom a brandnek egységesnek kell maradnia.
De ez annyira jól néz ki!ELADÓ órám: https://drive.google.com/drive/folders/1PW0O3w1z3wrkQ9KJWzrldT3lQi1kzZs4?usp=sharing
-
Spíler
őstag
A Constellation nagyon szép (nekem).
Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
zsinnyegtet
aktív tag
válasz "_Maverick_" #250507 üzenetére
Köszönöm és Taylor79 neked is.
Egyetlen egy gondom van vele csupán bár biztosan csak én vagyok türelmetlen és a csuklóm is vékony de ez a kívül szövet - belül bőr szíj olyan merev mintha nem is tudom…egy HILTI szalag hajlékonyabb mint ennek a 2 anyagnak a kombója. Természetesen adok még neki időt “betörni” de lehet, hogy előbb fogom lecserélni…valami másra.[ Szerkesztve ]
A rock and roll az nem egy tánc...
-
"_Maverick_"
kezdő
válasz zsinnyegtet #250497 üzenetére
Érdekes ez a "dimenziós" számlap! Jól látom? Fekete a dátumtárcsa? Ezt valamikor a drágább órákon sem sikerül megvalósítani a gyártóknak. Nekem nagyon tetszik. Gratulálok hozzá.
-
Tufa_
aktív tag
válasz zoarden #250505 üzenetére
Valoban korabban nem volt/ nem is probaltam egyet sem, GS-eket leszamitva, de az itt megosztott pozitiv tapasztalatok es kepek utan regota gondolkoztam. Ez egy szulinapi ajandek az asszonytol, de mivel sem o, sem en nem tudtunk valasztani indiait Indiabol, abban maradtunk hogy ez legalabb kap csukloidot, es az indiai indiabol az meg O" maga.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Ceree #250487 üzenetére
Ilyen típusú Casio szerepel Lakatos Zsolt egyik videójában.
-
törölt tag
válasz zsinnyegtet #250497 üzenetére
Gratulálok! Király a dupla dátumablak. A számlap textúrája is érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest