Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Űrhajózás 2023 - Összefoglaló írás
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Ubulhun #222348 üzenetére
Többivel nekem sem volt gondom, a réztokos parancsnokik sem áztak be egy hátlap lemosástól /mástól sem/. User error volt valószínűleg, mert a gyárban szorosra csavarták. Én viszont már kétszer csereberéltem a szerkezeteket ebben a K35 tokban, és bár erősen meghúztam, de nem eléggé. Kicsit durvának tűnik érzetre a hátlap menete, ez tévesztett meg nyomatékilag. De majd bekopik, ha sokat nyitogatom.
Remélem, minden jól alakul és egy darabig nem kell piszkálnom, látszólag rendben van kívül-belül.
-
Ubulhun
tag
válasz
5-ös kezelő #222326 üzenetére
Köszi!
Tkp. kicsit későn ért volna a figyelmeztetés; én minden ellenőrzés nélkül - bár némiképpen kis aggodalommal szívemben - tegnap alaposan megfürdettem. Hála Istennek semmi negatívumot nem tapasztaltam. -
jozs6200ax
aktív tag
válasz
SH4D0W2011 #222343 üzenetére
Fél éve büszke tulajdonosa vagyok egynek , nem fogod megbánni
-
fagyalllo
őstag
válasz
SH4D0W2011 #222343 üzenetére
vario.sg kicsit olcsóbb, illetve aliexpressen találsz sokkal olcsóbbakat is.
-
SH4D0W2011
őstag
No megrendeltem a GW-M5610-es G-Shock-ot, köszönet még egyszer SOAD19 fórumtársnak az akció tippért!
Nézelődtem szíj témában, és legtöbbször a JaysAndKays NATO átalakító és szíj került elő, viszont semmi helyet nem találok, ahol kapni lehetne. Esetleg ez jó lehet szerintetek, vagy valami más helyette?
-
@mriya@
őstag
válasz
pulutodurumo #222332 üzenetére
Tudom ám, csak mint ÚJ Dákó tulajdonos korrigáltam. 😎
-
@mriya@
őstag
válasz
pulutodurumo #222327 üzenetére
A RÉGI Dacia!
-
pulutodurumo
őstag
válasz
5-ös kezelő #222326 üzenetére
A Vosztok az új Dacia.
-
5-ös kezelő
senior tag
Újonc Vosztokosok, figyelem!
Strandolás előtt tömítéseket ellenőrizni célszerű! Tegnap az újonnan befogott órámat megmostam, hátlapnál beázott. Szerencsére hamar észrevettem a párát a plexi alatt, és szétkaptam - remélhetőleg nem károsodott. Rá volt húzva a hátlap, de elég nyers volt a kidolgozása a menetnek. Kiszellőzés után szilikonzsír a tömítésekre és menetekre, ráhúztam a hátlapot teljesen, pohár vízben áztatás, lötykölés, vízsugár /üres tokkal/. Így már nem párásodott, száraz maradt belül. Szóval nem árt az óvatosság új óráknál sem. -
Empsepo
senior tag
Piros vasárnap: [kép]
( Bocs a sz@r képért, bla bla. )
-
-
-
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő #222304 üzenetére
Ahhha, szal fólia van rajta... éreztem, hogy valami nem stimmel azzal a Vostokkal.
Bár jobban megnézve a képet, látszik is a fólia körvonala.
Egyéb:
Casio EFV-120BL-1A
Valószínűleg sosem vettem volna ilyen órát... talán a szörnyű gyári kép miatt, talán a bőrszíj stílusa miatt, amit hirtelen csak a Kék Osztriga Bárba tudnék elképzelni... nem tudom. De már-már ajándék áron jött szembe, szal gondoltam, miért ne, nincs veszítenivalóm.
Az a helyzet, hogy élőben nagyon bejön, és egy szíjcsere után (pont volt itthon elfekvőben egy kék/türkiz gumi) nagyon jó nyári óra lett belőle, szerintem sokat dobott rajta ez a kis szín.
A lünettéja eszméletlen jó, sokkal jobb ezt forgatni, mint pl. a Mako 3-ét. A countdown felirat lehetne kisebb, vagy el is hagyhatták volna... lehetett volna inkább piros 15 és 0 között, a felirat helyén meg lehetne fehér számozás. Ennek ellenére nagyon jó kis óra, részemről ajánlott!Csak kicsit hangosan ketyeg, de úgyis tv mellett alszom el.
-
törölt tag
-
dzsi23
addikt
válasz
Veron #222306 üzenetére
Persze, hogy rossz példa, pont rossz példaként hoztam fel. De a többi is rossz példa lenne. A Traskának jelenleg 2 óráját látom a honlapjukon, de a legtöbb márkának ennél jóval több van, és minden márkának vannak jobb és gyengébb modelljeik is, felesleges lenne átlagolni, mert csak félrevezetné az embereket. Ennek ellenére kering sok "piramis" a neten, de max. arra jók, hogy megmosolyogtassák az embert, vagy felhúzzák.
-
-
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
dzsi23 #222279 üzenetére
Én sok mindent szoktam találni, néha még azt is, amiért feltúrom a lakást.
- Ahhoz képest, h kitámasztás nélkül, reszketeg kézzel csináltam egy kb. húsz éves géppel, tényleg jó lett.
Pár napig biztosan a felsőt fogom hordani, belopta magát a szívembe. Talán még a fóliát is leszedem róla / kap új védőfóliát a plexi, megjött amcsiból végre /. -
dzsi23
addikt
válasz
Veron #222301 üzenetére
Szerintem nem lehet. De nem csak microbrandek esetén, hanem nagy gyártók esetén sem. Összehasonlítani csak konkrét modelleket szabad, és azokat is csak akkor, ha hasonló stílusúak. Ott van pl. a Seiko, aminek 40 ezertől 20 millióig (vagy még drágábban is) vannak órái; hogy hasonlítsuk bármihez? Ha pl. azt kérdezed, hogy SKX007 vagy Traska Freediver, akkor én az utóbbira szavazok, de egy sumo vagy samurai esetén már nem biztos. Vagy egy sbdc051-gyel szemben már inkább a Seiko. De az meg már drágább, a Traskának meg talán nincs is olyan drága búvárja.
-
fagyalllo
őstag
Jópofa Alba Fusion női órák: [link]
-
Veron
addikt
Azon gondolkodtam, hogy a jobb microbrandek, mint a Smiths, Geckota, Zelos, Traska minősége vajon hol helyezhető el a skálán összevetve a nagyobb gyártókkal. Lehet ilyen összehasonlítást tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Projektor topic
- Drón topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Analóg fényképezés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest