Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
Digestive #211510 üzenetére
nekem a Seiko Premier sorozata csalódás volt élőben, messze nem olyan minőségérzetű, mint ahova be van árazva. Nekem kicsit játékórának tűnik,nagyon ki van cifrázva, de egy picit elnagyolt, művi élőben. Nézz meg mondjuk egy cocktail time vagy belépő presage modellt, azok sokkal minőségibbnek tűnnek.
a fém szíj gyűjteni fogja a mikrokarcokat, ha egész nap az asztalon csiszatolod, nekem is gyűjti a diashield ellenére is. a tok általában csak akkor lesz karcos, ha odavered valamihez, de az a selyemfényűn vagy bevonatolton is meglátszik.
szerintem az üveg hátlaphoz csak akkor ragaszkodj, ha valami dekoráltabb szerkezet van alatta, mert mondjuk a 4r36 rotorja sem egy csoda, meg a szerkezet is csak egy tisztes iparosmunka, teszi a dolgát, de nézegetni nagyon nem kell. különben is, az első időkben érdekes lesz, de csak reggel-este felvételnél és lerakásnál nézed, akkor is kb egy hónapig, aztán elmúlik a varázsa (legalábbis annyira mindenképp, hogy nem fogod napi szinten nézni). szóval ezzel nem szűkíteném a lehetőségeket, sok jó óra eshet ki emiatt,
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest