- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok!
Nem rég kikértem a véleményeteket óravásárlásnál, és egy citizen echo drive 8113 lett belőle. Imádom az órát, gyönyörű, és a rádiójel vezérlést is imádom benne. Barátnőmnek is szeretnék,de értelemszerűen nőiben. 3 darab ilyet találtam citizenben,egyik sem olyan hűha, és ő is így volt ezzel. Más márkában hasonlót nem is láttam. Tudtok esetleg? (fontos lenne a rádiójel vezérlés, műholdassal az a bajom, hogy nem ér meg plusz 100 ezret, hogy jobban vegye a jelet).
Egy van,ami nagyon tetszik. Ez gyakorlatilag az én órám, más színben. Namost ez elvileg férfi óra, de elég nőies színe van, és barátnőmnek is nagyon bejött. Szerintetek ettől még érdemes megvenni neki, vagy ez női kézre túl nagy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest