Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:04

LOGOUT.hu

Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#200365) KelemenUhr


KelemenUhr
aktív tag


Nem tudom, kíváncsi-e valaki egy helyzetjelentésre így 2 hét után, ha igen, íme:
Továbbra is baromira tetszik, nagyon fotogén. Úgy érzem, elérkezett a bőrözős korszakom, már tervben is van egy barna vintage military jellegű szíj az egyik topictárstól. :K
A méretét még mindig szokom, de tulajdonképpen másfél évig lestem egy akkora órát, ami az én csuklómra tényleg a plafon, nem kicsi a Navigator, illetve az én csuklóméretemhez-formámhoz ez az etalon, de még kicsinek látom. Gondolkodtam rajta, hogy kúraszerűen viselek egy hétig egy 35 mm-es vintage darabot, de nem tudom letenni... :DDD
A koronazár hiánya kevésbé a vélt nagyobb biztonságérzet hiánya miatt hátrány, de a belső lünetta hajlamos elmászni, ami nem zavar, csak idegesít. :D Főleg a fotókra van rossz hatással, bár kezdem megszokni és aktívan odafigyelni.
A pontosságát nem méregettem még, illetve nem teszteltem különböző pozíciókban letéve sem, de egyelőre nem vagyok elájulva tőle, egyszer már be kellett állítanom.
A szerkezet jóval halkabb és finomabban jár, mint a Miyota, ez eleinte negatívum volt, mert én szeretem érezni az automatika mozgolódását a kezemen, de mostanra már átállítódott a kis receptoraim ingerköszöbe és ezt az órát is "érzem". :)
Összességében nem bántam meg a vételt, tart a szerelem. :K Azért ha kiadnának egy koronazáras változatot, arra lecserélném, másra jelenleg - ami beleférne a keretbe - nem.

Más: Tettem pár hevenyészett kísérletet, hogy eladjam az elődöt, ne porosodjon a fiókba, de valami rémálom a használt piac ebben az a(z) (ár)kategóriában. Mindenki csak alkudozik, féldisznóra cserélne, ígérget, hülyeségeket beszél... :( Kezdek arra jutni, hogy többet ér az időm meg a nyugalmam, játszós óra meg úgyis kell, esetleg az ünnepek környékén szabadidőmben összeügyeskednék bőrből egy ilyen "adaptert" és zsebórává transzformálnám valahogy így:

[ Szerkesztve ]

...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.