Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
5-ös kezelő #192796 üzenetére
Köszi
Ezzel már akkor is szemeztél, mikor én a Classicát megvettem
Szép óra nagyon, láttam róla videókat, azokon mégjobban mutat !
futizoli : Ja, értem
akkor úgy kérdezem, hogy mihhez vetted ?
-
Kinézek ma. Röviden beszámolok, hogy mi is van a fronton.
Vannak-e nepperek, biztos lesz egy pár sötét lény is, illetve van-e olyan akinek az arca miatt nehezen ment a megközelítés a duplaszéles ajtón is. Falbontás eddig még nem volt, de ez lehet, hogy most változik talán. -
törölt tag
válasz
futizoli #192790 üzenetére
Köszönöm ! Nekem nem volt még mesh szíjam, idegenkedtem is tőle picit, de kifejezetten kényelmesnek mondanám. Állítható, nem a levagdosós féle.
Milyet rendeltél ?Polarstar : köszönöm ! Nem megyek, sajnos elég messze lekom és 1 napom rámenne, amit jelenleg nem tudok rászánni.
Solaire : köszönöm ! Szivem szerint vennék még egyet más színben is
Sungoo : miért haragszol a meshre ennyire ?
-
Mykeee0923
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #192787 üzenetére
Nagy gratt hozzá.. rá is lesek az óra ékszeredre. Ezek szerint nem vagy mai darab te sem, fórum cimborám
-
5-ös kezelő
senior tag
Gondolom az a neve, vagy SeaGull 3600, de most nem túrom fel az emlékeimet.
5s alatt simán, és azt is tudom kompenzálni letevés módjával, és a felhúzás gyakoriságával /kétnaponta, naponta, vagy megvárva a lejárat (58óra) közeli időpontot - akkor kezd el szemmel láthatóan belassulni. Ha a klón ilyen szépen működik, akkor az eredetije mennyire jó lehet. Persze nem divat már a felhúzós óra, de megvan a varázsa számomra. Nemsokára visszaér két szovjet kézihúzósom is a kötelező szervizről, már alig várom. 40 éves az első újonnan kapott karórám. -
SÖ
addikt
válasz
5-ös kezelő #192784 üzenetére
Unitas. Mit értesz pontosság alatt per nap? Amúgy biztos nem ST36 van benne?
Annyira egyszerű szerkezet, még is legendás -
5-ös kezelő
senior tag
Már van, behívtak dolgozni, kevés a dolgozó még mindig. Különben is, mire felkelek, már pakolnak össze az árusok. Ilyen a délutánosok élete.
Barbár módon beragasztottam a Parnis "Radiomir" drót tokfüleit a tokba, miután sikeresen elnyírtam a mütyür csavarok meneteit. 22-es kétrészes szövetszíj lett rátéve, és nem is olyan rossz optikailag /a gyári 26-os/.
Hogy miért nem a kínai topikba írom ezt? Mert ez a 6497-es klón szerkezet kiérdemelte a pontosságával és eddigi megbízható működésével, hogy rendes órák között is megemlítsék. Kifejezetten szép és jó az egész óra, a hülye tokfülek ellenére is. Nagyon szeretem, és leolvasni sem gond. -
mbela69
csendes tag
szia,
én a watcgecko-tól vettem, aminek a stiftkiszedő vége 1mm körül van. gond nélkül belefért a fém óraszíj lehajtott füle melletti kis lyukba.itt pedig magyar beszerzésű bergeon.
http://www.oratechnika.hu/termek/231/bergeon-rugosful-szerelo-6767.html(kb ennyi volt a watchgecko-s is, mindkettő minőségi darab. itt a fórumon óva intettek az olcsó változatoktól)
fagyálló.
tudsz adni egy linket a fenti kinetic-hez. (az a gond a te tevékenységeddel, hogy bepakolgatsz itt jobbnál jobb és szebbnél szebb órákat, amivel én úgy járok, hogy hiába örülök az új snzf-nek, máris kezd villogni az agyamban a must have jelzés:-)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest