Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Empsepo
senior tag
Ugyan ő is hajaz a Submariner-re, ( [link] )de azért elfogadnám...
És elérhető az ára is.
Szerintem meg kár azon viaskodni, hogy svájci-e vagy japán, mindkettőből be kell szerezni legalább egyet-egyet!
-
darvak
senior tag
válasz
TimeCenter #16291 üzenetére
Hello!
A Casio Tough Solar rendszeréről is hasonló jók mondhatók el, mint az ECO DRIVE-ról? Hozzá is van hosszútávú tapasztalatod?
-
darvak
senior tag
Szóval még 1 ilyen se játszik????
Ha már kvarc:10 év szavatosság+legpontosabb szerkezet stb...
Nyilván drága, de az most nem szempont
-
TimeCenter
tag
válasz
Kis telefonos körbejárás után a szakszerviz árak:
WDL Millenium Watch Service
TISSOT - ETA G10.211 szerkezetcsere, tömítés cserékkel, vízállóság méréssel
32400+18.000=50.400 Ft ( bruttó )CTC Citizen Szerviz
BT0078 - E310 kaliber szerkezet javítás, tömítés cserékkel, vízállóság méréssel
25000 Ft ( bruttó )A Citizen javítás szakszervizben fele annyiba kerül, mint az olcsó szerkezetcsere a Tissot szakszervizben.
-
young78
tag
válasz
Szia Béla,
elhiszem, miért ne hinném, hiszen tudom, hogy a Citizenek jó órák, ahogy a Tissot is az. Hitvitába ezért nincs értelme belemenni. Probléma mindkettővel előfordulhat, elő is fordul, bár a Citizennel az elmúlt pár évből kevesebb a tapasztalatom. -
buci30
addikt
válasz
Én köszönöm a megerősítést akkor
De azért még nézelődök. De baj ,hogy kocka van azért csak kicsik. 36x36 meg 42x38 ezek picik nekem a karomon elvesznek.
De ha tudsz segíteni ami ilyen nagy méretekkel bír, és mutatós óra akkor várom javaslataidat akár privátba is. -
seiko
senior tag
válasz
TimeCenter #16289 üzenetére
Tetszik ez a soha nem kell elemet cserélni szlogen.
Azt nem is, maximum akkumulátort, vagy kapacitort. :-OEgy kiforrott hárommutatós egyszerű kvarc szerkezetet jobb választásnak tartok, mint egy jóval bonyolultabb napfénytöltésűt.
Kvarc kronográfot viszont senkinek nem ajánlanék, bár a G10-est valóban olcsón ki lehet cserélni.
Én speciel az analóg kvarcokért sem rajongok.
Szvsz. ha már kvarc, akkor az legyen mozgó alkatrész nélküli!Kvarcban nálam a TagHeuer Microtimer a nyerő, csak annyit nem adnék érte, amennyibe kerül.
-
TimeCenter
tag
válasz
young78 #16290 üzenetére
Szia Tomi!
Te tudod, hogy nekem van egy pár órám (
), svájci is japán is. 1996-óta van Eco-Drive rádiójel vezérelt Citizenem, azóta is hibátlanul, kondenzátor csere nélkül működik. Majdnem mindennap veszi a pontosító jelet, és még mindig 10 BAR vízálló. De, ha elromlana a szivét akkor sem kellene kidobni mint egy G10.211 ETA szerkezetes óra esetében. Szerintem objektiv tények alapján mondtam véleményt.
-
young78
tag
válasz
TimeCenter #16289 üzenetére
Itt egy olyan vitába mennénk bele, amit nem lehet eldönteni. Javíthatatlan, ámde olcsón cserélhető, kontra egyedi, de drágán javítható szerkezet, Japán kontra Svájc, ez mindenkinek az egyéni preferenciája.
-
TimeCenter
tag
Miért?
A Tissot-ban egy javíthatatlan G10.211 szerkezet található, mely ha meghibásodik akkor csak cserélni lehet. Ez a tömeggyártott egyébként a Swatch kronókban is megtalálható szerkezet ( 49$ ) mennyivel jobb egy olyan különleges egyedi szerkezetnél, melyben soha sem kell elemet cserélni ( a Quadratoban min. 3-évente kell ), és a naptárt is teljesen automatikusan lépteti ( a Tissot esetében minden második hónapban léptetni kell ). Én mint szakképzett órás a javítható, kisebb gondozásigényű modellt választanám, hiszen többi tulajdonságukban tokozás ( nemesacél ), üveg (zafír ), vízállóság ( 10BAR ) megegyeznek. Mivel az aranyozás és a fekete ionizált bevonat valóban sérülékenyebb, mint a Tissot bevonat nélküli változata ezért a BT0071-09A acélszínű modellt ajánlanám helyette.
Tényleg várom az érveid.
-
bobkapus
csendes tag
Rendben, köszönöm!
Tubus-t is írtunk nekik, illetve rohr (cső) remélem érteni fogják a dolgot, hogy ne legyen dolgom még vele...
Első tapasztalatom pozitív volt Érden, de a második... Nagyon-nagyon rossz!!!Rolexnél már én is hallottam, hogy többet adnak erre a kérdésre és nagyon jónak is tartom, bár én kevésbé szeretem a Rolexet. Bár, ha sok pénzem lenne, lenne biztosan abból is egy szép darab a kollekcióban!
-
buci30
addikt
Most egy casiom van 1,5éve már, elégedett vagyok vele csak már unom
http://casio.timecenter.hu/casio+orak/edifice+multi+karorak/EF-329D-1A5.oraMérete: 50.0mm x 45.4mm x 10.6mm ( MxSZxV )
Legalább ekkora kell nekem ami jól is áll és mutat is a kezemen. -
buci30
addikt
-
seiko
senior tag
válasz
buci30 #16279 üzenetére
Ezen az órán van fekete és arany bevonat is, ha jól látom.
Ezek biztos, hogy meg fognak kopni, főleg hogy az óra szögletes.
Ez a példány ráadásul nem is kronográf, viszont a nagy dátumkijelző nekem (vaksinak) tetszik.
A rádiókontrollt, és a fénytöltést nem érdemes fő szempontnak tekinteni, egy hagyományos kvarcóra lehet ezeknél sokkal stabilabb.
Havi max. 15" eltérést simán lehet tolerálni, legalábbis a véleményem szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest