Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
evo87 #138428 üzenetére
Ha keskenyedő szabású, és nem túl vastag szíj, akkor igen. Ha olcsóbb szíjon akarod kipróbálni, az általam favorizált eladót ajánlom. Én is 22-es H szíjat raktam a Certinára.
Cha:b : Lehet, csak többet hordod és rendesen fel tudja húzni magát. Nekem a DS P80és a Caimano is napi pár mp-en belül van alapból, gyönyörű képe van Horometeren.
Szbalogh : Akkor Amfíbia mutatót is vállalsz? Fehérre szeretném. Bár most nem kéne piszkálni, sikerült pontosra belőni /+-3 s/d/.
-
karesz501
senior tag
válasz
evo87 #138428 üzenetére
De, simán! Nekem most egy 24mm -es van a 22-es SEIKO-mon, keress vissza és képet is látsz róla.... 23mm -es szíjat nem nagyon találsz majd, de keresni érdemes...
Én itt vettem szíjakat a Blancpain -emhez, mert a gyári gumi nem az igazi....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest