Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
válasz h1n1_900 #7748 üzenetére
Dehogyis az enyém. (Nem olvastad a kép felett a szöveget? )
Amit linkeltem, ahhoz itt található több kép.Érdekes egyébként, hogy mióta megvan (tavaly december) még egy darab képet se csináltam róla semmivel. Illetve de, amikor lefénykpeztem milyen hangkeltők mennek a műszerfal alá gyárilag.
Hétvégén majd bepótolom ezt is
Meló után vár rám megint 1,5 óra út Debrecenbe, iddogálunk majd a barátokkal.[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Davidof92
senior tag
válasz h1n1_900 #7861 üzenetére
az se rossz frankeinstein szuzka, egyik volt osztálytársaméknak volt 2es golft gti-jük, vagyis félig az volt, a hátulja sima golf volt mert az eredetit elvitte a vonat
Tegnap láttam egy modot teamsewiften, a csávó hengerenkénti befecskendezősre csinálta meg az ezrest, de nem a szívócsőbe hanem a szelep fölött közvetlenül vannak az injektorok, a hengerfejbe. Ha megoldja, hogy közvetlenül a hengerbe menjen, megcsinálja azt amit az alfa csinált: JTS motor! [link] itt a link hozzá
-
Davidof92
senior tag
válasz h1n1_900 #7880 üzenetére
lejárt a mod idő. Bent volt faluba a 80 meg fura volt ennyire hallani motort pörgetni, dízelünk van az meg ugye 3500-nál váltás van(na meg nyomaték hogy megy is). Szokni kell a sportosabb vezetést. A tied 1.3-as, annak hosszabb a váltója, ennek 100 körül vége van, 80-nál is 5k fölött pörgött kicsivel. Ajánlom nézd meg ezt: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest