- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
antal750
aktív tag
Sziasztok 2022 1.4 gl+ man váltó vitara function temporarily disabled (cam vis) hibajelzés a kijelzőn. Később eltünt, de mi okozhatja? Azt jól gondolom hogy a kettős érzékelő lehet.?
-
SirKero
őstag
Frissül az Android Auto [link]
-
kiskun968
tag
válasz
Cunaja #64379 üzenetére
Ma reggel én is voltam a háromszögben, az Árboc utcánál. Bontott megint, átállítva a 165 csatornára rendben üzemelt, azóta a városban nem bont sehol amerre jártam, úgy néz ki nálam ez lesz a megoldás.
Nálam sincs olyan protokolbeállítás az alkalmazásban.Köszi a segítségeteket!
-
gordonfreemN
addikt
válasz
mouzrr #64385 üzenetére
Ellenkeznék, nálam nagyon úgy fest van végleges megoldás, ami ráadásul nem jár azzal a kellemetlen mellékhatással, hogy a 2-es szonda inaktív lesz. De mivel teszt alatt van, ezért még kell hozzá kis türelem, hiszen tudjuk, ebben a témában kevés 1000km hibátlanul.
A lentebb csatolt katalizátor is azt a következtetést sejteti, hogy itt a tisztító adalékok nem sokat segítenek. A katalizátorbetét el kezd égni/fogyni (például természetes módon is, meg a csipegetett olaj is ebbe az irányba tereli vagy a tökéletlen égés). A szonda meg túl érzékenyre van állítva, hiszen adtak is ki szoftver frissítést az SX4-re meg sportra. Hogy swift-re miért nem
lehet eleve kis haszonnal árulták vagy ki tudja. Ezek mellett persze lehet szonda hiba is az említett hibakód, vagy kipuf rendszer tömítetlenség, akármi.
-
mouzrr
őstag
válasz
Siriusb #64383 üzenetére
Placebonak jók az biztos. Elnézve a tapasztalatokat és a szerelőktől hallottakat, mindenki küzd ezzel a gonddal de senki se tud rá végleges, fix megoldást, akkor sem, ha az ember nem sajnálná rá a pénzt. Én csak ezért próbáltam az adalékot, illetve számos helyen olvastam hogy másoknak segített. De az is elképzelhető hogy elég a 100-as benzines magas fordulatos hajtás időnként.
-
hemaka
nagyúr
vasaló swift csomagtartó küszöb védő műanyag elemet ma ki kellett szednem, mert a kóla belefolyt a csomiba és ahogy azt kiszedtem, lógott egy csatlakozó a hátsó lámpa felőli kötegből kifelé vígan és dalolászva...
Nézem honnan csúszott ki vagy mi ez, hogy került ide, akkor látom, hogy a kiszedett műanyag elem belső felén van a helye, de onnan kifelé másfelé már nem megy vezeték meg semmi.
Ezt én újonnan vettem anno, szóval azt a gyárban nem tették össze amikor összerakták, de vajon mi lehet az?
Mert semmilyen hibajelenség nincsen, sose volt. -
Cunaja
addikt
válasz
bigdigit #64373 üzenetére
Voltam a Bermuda háromszögben és nem tünt el semmi.
A Casifi fórumán azt írják, ha kapcsolati gondok vannak, akkor az Intercept AA protocol-t kapcsoljuk ki.
Alapból nekem is ki volt kapcsolva, de most bekapcsoltam.
Az országkód US és a csatorna 149. Voltam Palotán a Régi Fóti útnál a kereszteződésben és az Árbóc utcánál is.
Sehol nem tünt el a kapcsolat. Lehetséges az AA protocol jelent valamit?
Bekapcsolása nélkül, AT 149-en, az Árbóc utcánál eltünt a kapcsolat.
Amúgy megnéztem, nem is található nálam Magyarország. Írtam a cégnek ez miatt, de nem jött még válasz. Ja és a csatornák is csak 149-ig vannak.
1-óra alatt a készülék nem melegedett, a telefon 93%-ra merült, 97%-ról. Menet közben a zene is ment a telefonról.
-
Furcsán csilingelt egy ideje az Ignis bizonyos fordulatszámokon. Elvittem ahhoz aki eddig csinálta. Mentek vele, felemelték, rángatták, pajszer, szilentek. Megállapították, hogy menjéé vele ne fülelj, de ha nem kell azonnal megveszik
szóval a gyári kipufogó halódik. A dobba össze van szakadva minden. Illetve a kormány egy érzéssel nagyobbat lóg mint kéne. De utóbbi belátható időn belül nem esik ki. A kipufogóval majd foglalkozok.
Bakker 18 éves és csak ennyi. -
mouzrr
őstag
válasz
gordonfreemN #64364 üzenetére
Köszi az infókat!
Miután töröltem a hibakódot, 100-as benzinnel teleraktam es Liquimolly katalizátor tisztítóval 4-5-ezres fordulatszámon pályáztam vele egy kicsit.
Azóta csak másfél hét telt el de 250km alatt még nem jött vissza. -
Vigneau
félisten
válasz
burgatshow #64368 üzenetére
Nem, 2017 végi gyártású, normál, GL+ 1.0 BoosterJet.
Csak Szolnokon kb. 400 (saját eladott) példányt hívnak vissza. Még 370 db hátravan a javításból. Ezek 1.0 és 1.4 BoosterJet-ek (normál és ISG).
Elvileg jövő héttől kezdik kiküldeni majd az értesítőket. Én már tárgytalannak vehetem.
-
ncc1701
veterán
Srácok, a zöld fagyálló az AG13?
-
kiskun968
tag
válasz
Cunaja #64362 üzenetére
Na a mai próba eredménye:
Magyarország 153 csatorna 5G -n az eddigi helyeken rendben működött,
Árboc utca és Esztergomi utcánál dobta a kapcsolatot.A Csömöri -út Miskolci út kereszteződésénél az Ausztria és Magyarország 149 csatin dobta, a 153 csatin nem, így azzal a beállítással mentem a Régi Fóti úti tesztre, s tovább az Árboc utcához. Nekem azóta azon van s máshol nem dobta el a kb 40-50 perces teszt alatt.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
mouzrr #64125 üzenetére
Üdv! Nem tudom látogatod-e még a fórumot, de azért leírom a tapasztalatom.
Úgy 150e km-nél kezdett nekünk is előjönni a hiba. Gyertyacsere idő is már bőven időszakos volt, igy hát elsőre ezt próbáltam. Ekkor mar a második O2 1es szonda volt bennt, abban 50e km tehát elvileg ez rendben volt. A gyertyacsere után rosszabb lett, de nem gyári gyertyák voltak, és mint köztudott, hamisítják ezerrel az iridiumgyertyákat, igy bevállaltam, rendeltem gyári suzuki dobozosat, amivel olyan gyakran dobta ismét a p0420at mint eredetileg, pár ezer km-enként a 100as benzinnel, tehát javult. 95el gyakrabban. Persze 480as 95 meg 700as 100asnál mar mi is átálltunk 95re. Mostanság már napi szinten dobta a check enginet. Szokták ilyenkor cserélni az 1es a 2es szondát, a katalizátort, ideog óráig megoldja. Láttam szétvágott katalizátort, valamelyest persze romlik az állapotuk, de az egyértelmü, hogy a rendszer túl érzékeny, ezért a hibakód ilyen hamar.
Na most úgy néz ki, magamnak sikerült megoldani oly módon,hogy az érzékelés továbbra is él, csak nem olyan érzékeny. Ha több hónapig jó lesz, akkor gondolkozom, hogy megvásárolható formában meghirdetem -
Cunaja
addikt
válasz
bigdigit #64350 üzenetére
Érdekes jelenség.
Ezeken a helyeken, valami érdekes jelenség lehet, mert ugye tudjuk jól, hogy nem a lefényképezett kamera zavarta be.
Szerintem valami titkos dolog lehet a háttérben. A 149-re, saját magam jöttem rá, de kisérlezgettem egy ideig.
Összefoglalva: egyenlőre mindegy milyet vesz az ember, de hiányzik a hosszú teszt.
Azon a melegedés és az akku merülés, illetve a stabil kapcsolat lesz a kérdés. -
ncc1701
veterán
Srácok, nézem a swift leírását, miszerint a zöld hűtőfolyadékot 40ekm, vagy 36 hónap után cserélni kell. Ezt amúgy érdemes betartani? Mert az én fejemben valami 6-8 év van hűtőfolyadékra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Ülőgarnitúra 3-2
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest