Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
válasz Gyöször #50367 üzenetére
Életemben nem, az első excide akkum ezért is ment tönkre, mert "gondozásmentes" volt. 2 cella szárazon küzdött a BP-i ridegtartásban, de a régi kocsiban még a hűtővizet sem mértem meg soha, ha kásásodott ráöntöttem egy flakon -72fokosat aztán majd a vízpumpa elkeveri. Volt két refaktométerem, mindkettő eltört, az első már amikor hazaértem vele a boltból, akkor elrepedt, első használatnál meleg volt még picit a víz, elpattant, a második az első használatot sértetlenül megúszta, majd a második alkalommal már törötten jött elő a szekrényből... na ekkor döntöttem el h erre pont nincsen szükség. A régi kocsinál mindig kiszívtam úgy 8-12 dl-t a kiegyenlítőből és felöntöttem készre kevert -37fokossal, minden télen a benzinkúton megmérettem a fickóval egy százasért.
Akkut sosem töltök, kukázom őket. Azért tölti az autó is, ha nem tudja feltölteni akkor vagy veszek egy új generátort, vagy egy új akkut. Minden akkucserénél megmérem a töltőfeszt alapjáraton meg emelve is és annyi. 5 évet ridegtartásban is kiszolgálnak nálam az akkuk, ha leszívná valami egy hét alatt, akkor morcos lennék."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Star Citizen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.