Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Az vicces lesz ha az új GL+ Vitara lényegében gyengébb felszereltségű lesz mint az elődje, én kértem bele könyöklőt, órát, stb, tehát elég jól felszerelten, mankókerékkel, kiegészítőkkel, üzembehelyezéssel megállt 4,5m alatt, az új meg majd 5m lesz? Azért bagyon kíváncsi vagyok mi lesz vegul, mert így nem túl kecsegtető.
-
PeterPH
senior tag
Amíg meg nem jelenik a hivatalos felszereltségi lista (pl a vitara.hu-n), addig semmi sem biztos.
Elvileg az automata segélyhívó rendszert is meg kellene kapnia mindegyik, április óta típusbizonyítványt szerző autónak, így a mostantól gyártott Vitarának és S-Crossnak is. -
PeterPH
senior tag
Megbízható JAPÁN 1.0 (110 LE) és 1.4 (140 LE) BoosterJet (turbófeltöltős) motorok.
Kiterjesztett garancia a motorra, váltóra (automatára is) és a turbófeltöltőre.Külső változások:
- új első lökhárító
- új hűtőmaszk GL+ és GLX esetében
- új hátsó lámpatestek
- új krómdísz elemek
Valamint két új szín: Napszél sárga gyöngyház és márvány kék metál.Belső változások:
- puha műszerfalburkolat
- színes LCD kijelző a műszerfalon GL+-tól
- könyöktámasz GL+-tól
- új üléskárpit GL+ és GLXÚj biztonsági rendszerek GL+ 4WD és GLX verziókban
- sávelhagyásjelzés DCBS
- gyalogosfelismerés
- holttérfigyelés
- adaptív tempomatAz 1.0 BoosterJet motorhoz a kipufogógáz tisztító rendszerbe részecskeszűrő került.
-
HKorn
veterán
-
mormota50
csendes tag
Ezt a listát tegnap kaptam egy kereskedésben ( állítólag nem végleges) nagyon érdekes...
opciós az ülésfűtés, a sötétített ablakok , fűthető tükör, a telefonkihangosító kapcsoló, USB csati stb.
Lehangoló, ha ez a végleges!
Számomra egy nagyon pozítív dolog van , a GL+ szériában 16" alufelnivel jön a lista szerint, nekem ez kedvezőbb, különben is lecserélném a 17" 16" ra -
tomi5244
őstag
Nekem is bejön az S-cross, de a vitara is.
Scrossnál eddig az tetszett, hogy már GL+ esetében közel fullos autót adtak. Kulcs nélküli ajtó, ledes lámpa, esőérzékelő stb. Bár drágább is volt mint a vitara. Most lett megkavarva az árak változása miatt. Az, hogy milyen fjúcsöröket kap meg a vitara majd kiderül. A vásárlók döntő része - gondolom - GL+ verziót vette, az lesz a döntő.
-
-
-
Tamoo
nagyúr
válasz
BigBlackDog #37784 üzenetére
"Azért látok rá esélyt, hogy az S-Cross közelébe fog érni."
Ahhoz igazából szerintem nem kell sokat tenni.Nincs nagy szakadék a két autó közt.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
tomi5244 #37779 üzenetére
Nem értem az új S-Cross elejével kapcsolatban a fintorgást. Szerintem jó lett, nekem a régi ami nem tetszett. Gondolom a Vitara is kap most ledes fényszórókat stb. Felhozzák az SCross szintjére "minőségben". (Nem a beázó ajtókra gondolok.
) Utóbbi ára is biztos emelkedik.
-
tomi5244
őstag
válasz
PeterPH #37777 üzenetére
Jól látom, hogy 50e Ft difi van Vitara és Scross között?? Tény, hogy megoszlóak a vélemények a külsőt illetően, de ezek után ki az aki Vitarát vesz??
Már bocs, vitara is pöpec tudom és nem is vitatom, de az scross egy szinttel feljebb van, ami úgy látszik az áron nem nagyon érződik meg.
-
HKorn
veterán
válasz
PeterPH #37777 üzenetére
Ez tényleg jó, köszi.
Azért nem kicsit drágult az 1.6 GL+ -> 1.0 GL+ vonal, 260 ezer forint. 1.4 GL+-ról nem is beszélve.
Sőt, anno én még akcóban vettem az 1.6 GL+-t 4.14M-ért téligumi garnitúrával.
Már csak azt lenne jó tudni, hogy milyen új extrákat kapnak a felszereltségi szintek.
-
Doki16
addikt
Szerintetek elképzelhető, hogy még bárhol az országban kapható újként 1,6-os Vitara?
-
Roxbury
őstag
válasz
Motion_Blur #37771 üzenetére
Köszönöm. 🙂
-
Roxbury
őstag
válasz
szaniszlokar #37769 üzenetére
Hello. Itt. 🙂
-
Roxbury
őstag
válasz
r.levente75 #37767 üzenetére
Köszi. 🙂
-
yaneez
csendes tag
válasz
tboldi #37762 üzenetére
Én is így gondolom .
Egyébként vannak már 100e körül vagy afölött futott példányok és nem nagyon lehet hallani, olvasni róla hogy volna bármi gond is velük.
Szerintem ez egy igencsak jól sikerült blokk (1.4T), én imádom. Fogyasztásban és dinamikában is agyonveri a régi 112 lovas SX4-emet, amit szintén szerettem.
Megkapja a szükséges törődést, jó benzint és olajat időben. Így 20e km fölött egy rossz szavam nem lehet rá.
És semmi pénzért nem ülnék vissza szívó benzinesbe. -
apollo12
veterán
hali lenne egy Suzuki swift 1.25 ddis 2007 szerviz intervallumot hogy lehet resetelni ?
-
-
foxi69
tag
-
HKorn
veterán
-
Tibko8
senior tag
válasz
pető bá' #37743 üzenetére
Azt nem tudom hogy ahoz a évjáratú swifthez mennyi de nem gondolnám drágának.
Javítani nem nagy feladat. Nekem is majd apum itthon cseréli. Már egyszer a másik oldalt cserélte. Pár órás munka az egész.
Nekem kb 500-600 km óta szól. De még bírja. De héten cserélve lesz.
De mindenképpen emeld meg a kocsit és forgasd meg mind2 oldalt a kereket az a biztos. -
-
tboldi
nagyúr
válasz
dReFiX #37752 üzenetére
Szerintem vannak olyanok, akiket nem lehet sehogy eltántorítani a szívóktól, 3+7 év ide vagy oda.
---------------------------------
Más: Vitara facelift teaser
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Horgász topik
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest