- N€T0X|N: SSD cserék
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mickemoto
őstag
Köszönöm a segítséget, sajnos a linux után hiába raktam fel a win7-et, mint ahogyan mondtad nem engedte a linuxot utána bootolni.
Szóval akkor előlről kezdtem, feltettem a win7-et, egy 30GB-os elsődleges partícióra, plusz igen, ő még csinált magának egy 100MB-osat a lemez elejére.
Valamint csináltam egy 20GB-os partíciót a linuxnak(ezt nem formáztam természetesen), és az összes többi helyből egy ntfs partíciót.Linux partícionálásnál hova csatoljam majd a win7 rendszert és a nagy ntfs partíciót?
Kell külön /boot-ot is csinálni a linuxnak, vagy elég a / , a swap és a /home?
Ha csinálnék /boot-ot partícionálásnál akkor azt hova rakná?, a lemez elejére gondolom, de ott meg a win7 van
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest