Hirdetés
- Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája

Új hozzászólás Aktív témák
- 

törölt tag
köszi, közben inkább beoperáltam a dvd-t a gépbe, és arról tettem fel, így ment elsőre. pár dolog kényelmetlen kicsit benne, de amúgy tetszik! ha elmennek valami idióta irányba a canonical-nál, akkor azt hiszem erre fogok átállni, végre rendesen működnek alatta a hardvereim (11.2 még be sem tudott bootolni).
a csomagkezelés és repók amúgy hogy működnek suse alatt? egy-egy kiadásba befagyasztják a programok adott verzióit, vagy várható, hogy kijönnek frissebbek (például OO.o 3.0, vagy újabb firefox, empathy, stb)?
meg hol lehet még jó repókat találni hozzá? pár hónapja belebotlottam egy remek listába, amin volt egy tonna hivatkozás, de most valahogy nem találom... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
 - Futás, futópályák
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Apple asztali gépek
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - World of Tanks - MMO
 - Fejhallgatós találkozó
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - További aktív témák...

- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
 - Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
 - Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest