- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség pár dologban...

Suse (K) 11.3-t feltuszkoltam a dell mini 10v-re megnézni az új felületet, de 3 dolgot nem tudok megoldani...
1. az alap driver-rel nem ment a wifi, így ndiswrapper van, de indulásnál természetesen nem tölti be...egy opensuse leírás alapján az /etc/init.d/boot.ini fájlba ha beírom szépen lefut bootnál...na ez nem történik meg...hová kéne írnom?
2. boot-nál a fényerőt feltolja max-ra...ötletem sincs hol keressem ezt a beállítást...
3. Synaptic-kal be lehet állítani valahol, hogy ha kétszer rákoppintok a touchpad-ra kattintásnak vegye? touchpad-del egybefüggő gombok vannak a kicsikén és minősíthetetlenül kezeli jelenleg a rendszer...

Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB - Kártyafüggetlen, Fehér - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- GIGA AKCIÓ!!! 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest