- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
Downsampling #13878 üzenetére
Szia, elképzelhető. Alá láttam elég jól és a motortakaró burkolat is olajos volt de csak az utas oldali részen. Nem mondom hogy tócsa volt, de 1-2 deci biztosan. Lehet onnan van, lehet nem, passzolom. Felülről nem láttam a motort. Nekem nagyon úgy tűnt hogy abból az autóból van a folyadék. A futómű elemek korrodáltak voltak - de azt megint nem láttam elég jól hogy felületi csak vagy sem. Tréleren azért állhat hogy ne kelljen parkolási díjat fizetni rá (Németország) mert közterület - bár nem tudom az itteni szabályokat még - és nem volt rajta rendszám. Láttam benne fantáziát a motorja miatt, viszont elég betegágy szagú és nem is ismerek senkit itt aki megnézné velem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest