Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niczo
senior tag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Azon az accon amin ezt kaptam ott free a tf2. Ha jól sejtem akkor így jártam.
Sebaj, megyek steamgifts-re és nyerek egy pénzeset
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Parfüm topik
- Hálózati / IP kamera
- Honda topik
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Több db 512GB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest