Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Syl: UPS - te áldott!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Passziviti
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
ha már annyit beszéltünk róla, rálestem már erre a "zúgásra" . Ha ez bármit is számít hangtechnikus (is) vagyok szóval nagyjából van róla fogalmam mit kéne hallanom.
na most én vagy kifogtam egy jó példányt vagy nem tudom, de egy olyan szintű minimális inkább súgás van mint zaj (mint a régebbi analog erősítők háttérzaja) van, ami szerintem kicsit sem zavaró.
Nem tudom a többi is ilyen e, mert ha igen akkor ez szerintem nagyon fel van fujva a dolog.
Hirtelen nem volt másom, egy AKG agybadugós fülessel teszteltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG STRIX G531
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch8 40mm, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cucuska2