- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valójában az akksi lesz a döntő pont, mert ha ennek is ilyen gyenge lesz mint a Decké, akkor kell a fenének.
Viszont az, hogy minden más értéke szinte a duplája a Decknek, ugyanakkora méretben, az nagyon jól hangzik. Meg hát valljuk be, a Deck egy 1 éves hardver, legalábbis a megjelenése óta, a számítástechnikában ez rengeteg idő.Az is tetszik az Allyban, hogy natívban futtat Win11-et, eddig a Decknél pont az volt a bajom, hogy rengeteget kellett pöcsölni vele ha rá akartam varázsolni egy Epic Launchert vagy egy Battlenetet, itt a Win11 miatt csak installálni kell őket és működnek is.
Végül pedig mivel Asus ROG, nekem még soha nem volt bajom ezzel a márkával, az asztali PC-ben is egy ROG gamer alaplap van, tökéletesen teszi a dolgát.
Játszani meg ugyanazt fogom rajta amit eddig, csak ez most kibővülne azokkal a címekkel, amiket eddig nem tudtam a Decken elindítani, mert macerás összehozni, vagy hosszú percekig kell pöcsölni vele mire sikerül, amihez se kedvem, se energiám nincs. Windows alatt meg minden megy.
Most részemről perpill minden az Ally mellett szól, egyedül az akksi idő az, ami döntő lesz az ügyben. Ha legalább a dupláját tudná hozni, amit most hoz egy Deck, engem ennyivel már megvettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- bambano: Bambanő háza tája
- Videó stream letöltése
- Disney+
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lexus, Toyota topik
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy ruhás topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Asus Tuf A15 Ryzen 5 7535HS 16gb ddr5 512ssd RTX 3050 FHD 144Hz Garancia
- ROG Strix G713RW 17.3" FHD IPS Ryzen 9 6900HX RTX 3070Ti 32GB 1TB NVMe gar
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 16 2.5K OLED Ultra 7 255HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2