- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Imádlak Bulgária
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
Megjött egy hete az utángyártott kínai tok.
Hát a gyári keményebb anyagú, erősebbnek tűnik.
Az utángyártott nem tudja amit a képen ígérnek, legalábbis az én Xiaomi 20000-es powerbankom nem fér bele. A töltő is csak kicsivel könnyebben megy bele, szóval még mindig a gyári tok az optimális.Illetve rendeltem egy olcsó TypeC-HDMI átalakítót, amiben van hely a tápnak is, hogy közben tölthető legyen a deck, valamit van rajta plusz egy hagyományos USB bemenet egérnek, pendrivenak vagy akárminek.
Ez működik, viszont még nem jöttem rá, hogy 4K TV-re rádugva hogyan lehet a játékban nagyobb felbontást állítani a deck gyárijánál. Régi címekre jó lesz nosztalgiázni, ahol van ekkora felbontás, valamint emulátorozáson is gondolkodom ha már kifogytam a mostani címekből gépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- LOQ 15IAX9E 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- P17 Gen2i 17.3" 4K IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 256GB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2