Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kerio
őstag
Én mobillal próbáltam fizetni az emailből megnyitott linken, Revolut kártyával, euróval. Beírtam az adatokat, majd azt írta, hogy “folyamatban”, tíz perc után sem változott. Kiléptem, újra megpróbáltam kifizetni, ugyanazt dobta, majd harmadszor is próbáltam volna, csak már nem élt a link, és a Steam oldalán is eltűnt az előrendelésem. Aztán egy óra múlva megint aktív lett az előrendelés, na akkor bekapcsoltam a notit, és ott a google chrome-al léptem be, majd beírtam a kártya adatokat, és el is fogadta. Meghűlt bennem a vér, mert persze az utolsó kér órám volt a rendelés leadásáig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- ASUS VivoBook Go E1504F OLED Ryzen 5 7520U 16 GB DDR5 15.6 OLED
- Szép Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i7-1265U 32/512 FHD IRIS Xe FHD
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cucuska2