Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Szerintem a fenti vidi kamu, ha kínaiaknak közük van valamihez akkor az átbaszásra mindig jó esély van..
Számos oka van annak amiért a handheld és az x86 PC nem vagy csak nagyon kissé összeegyeztethető fogalmak és hogy miért nem voltak az eddigi kísérletek sikeresek.
Ezeknek a handheld gépeknek még most a Deck esetén is a desktop rendszer kívánta rengeteg teljesítmény az achilles sarkuk.
A deck az első aminek értelmes teljesítménye van, de még ezzel is lesznek gondok..
Nekem elég lesz, sőt nagyon tetszik hogy mit fog bírni
, pedig az én várakozásaim jóval lejjebb vannak mint amit egyesek vizionálnak.
És ez nem is fog megoldódni ameddig a fogyasztásnak meg akkuidőnek alárendelve a dolgot igp-ben gondolkodnak.Ennek okán hihetetlen gyorsan avulnak, és lenyegében a játtszható játékok sora a megjelenésük előttre korlátozódik.
Ha valaki újabbakkal akar majd játszani a Deck-el én kb 1-1,5 évre tippelem ameddig elégséges lesz, aztán vége.....Bezzeg egy switch - bár nem tartom
sokra
- azt a gagyit amivel megjelent ma is hozza.
Azt is megkockáztatom hogy a Deck előbb fog kiöregedni mint a switch...Ezen felül további komoly probléma a desktop oprendszerek felülete...
Ezek bárhogy is nézzük perifériás kezelést feltételeznek, ezzel szemben ezeknek konzol szerű kezelőeszközeik vannak joystick stb..
A Valvenak kőkeményen kell dolgozia ha azt akarják hogy a Seam OS-al ez tényleg használhato legyen...
További probléma hogy ez PC-s gamereknek való a desktop mellé, de valljuk be ők pont nem kontrollerrel akarnak szenvedni javarészt....🙃Sok próbálkozást megnéztem magam is, de örülök hogy nem vettem egyet sem, pedig sokra mondtam azt hogy tetszik..
Nálam ez a Deck lesz az első amire azt mondom hogy hajlandó vagyok pénzt adni mert tetszik és életképesnek látom
De itt is kérdéses hogy a Valve sikerrel jár-e egy tapikijelző+joy-al vezérelhető oprendszer kapcsán.Összessegében szerintem érthető hogy eddig nem terjedtek el, és szerintem már nem is fognak.
De egy Razer cucctól nem is várnám el soha hogy megváltsa a világot.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OLED TV topic
- Android játékok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Spórolós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- ASUS VivoBook Go E1504F OLED Ryzen 5 7520U 16 GB DDR5 15.6 OLED
- Szép Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i7-1265U 32/512 FHD IRIS Xe FHD
- IT Megoldások és szolgáltatások
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, pedig az én várakozásaim jóval lejjebb vannak mint amit egyesek vizionálnak.
Cucuska2