Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vakablak93
    őstag

Én csak kipróbáltam a játékot és 1060-as vga-val is játszható volt 1080p felbontáson és lehetett volna még butítani a grafikát. Ez meg csak 800p kijelző, 800p és low szerintem játszható szint aki erre vágyik.
    Szerintem a legtöbb játék elmegy rajta csak látványvilágban nem kell magas szintre rakni a lécet.

Én a kijelző, meg a fizikai összeszerelés minőségére leszek kíváncsi, remélem a kapkodásban normális minőségellenőrzésre is jut idő, elég komplett szerkezet sok helyen csúszhat be hiba. Az alaplap, cpu+hűtés kb a legegyszerűbb része kivitelezés szempontjából. De ha behal a kontroller mint nintendo switchen az gáz. Vagy alacsony fényerős kijelző és még sorolhatnám. Jóval nehezebb egy ilyen gépet összerakni mint egy asztali konzolt.

Igen, hát reménykedjünk.
    Őszintén szerintem valszeg az lesz hogy egyes játékok tök jól mások meg switch szinten ha menni fognak( arra én azt mondom nem megy).
    Ez a cucc világokra van egy 1060-tól.

Ne értsetek félre, nekem is tetszik és a várható teljesítmennyel is elegedett vagyok én is foglaltam. ;)
    De az összes gamaplay amit ezzel az eszközzel láthattunk, éppen a jobban optimalizált játékokra szorítkozik.

Ezért gondolom csupán hogy lesznek még meglepetesek, ennyi az egész..

Ebben egyetertünk, én is remélem hogy jól kitalált és nem kínai gagyi hatasú cucc lesz mint a switch.
    A hűtésre én is kíváncsi leszek, ha nekiállna trottyolni mint a mai gémer laposok jó része akkor fújhatjuk.....

De komolyan remélem hogy nektek lesz igazatok :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák