Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKaresz45

senior tag

válasz danih #2920 üzenetére

Kicsit utána olvastam a témának, úgyhogy kiegészíteném az előző hozzászólásomat a Gothic 3-ról. A Steam verzió miatt valószínű, hogy nekem csak a hivatalos Gothic patchek voltak meg. Ezekből az utolsó az 1.0.9-es. Viszont elvileg több bugfix jött a community patchekben, ezekkel azt írják, hogy sokkal jobb. Ezekből az utolsó 1.74-es. Elvileg kijavítottak sok mindent, átírták a harcrendszert. Azt hiszem, hogy érdemes kipróbálni, így lehet, hogy már játszható.

A Forsaken Gods kiegészítő Enhanced Editionje már hivatalosan is át van írva az 1.74-es rajongói patch alapján, az ottani harcrendszert alkalmazza. Mindenképpen ki fogom próbálni, most megjött hozzá a kedvem. Aztán lehet, hogy elmegy majd megint. :)

Milyen netbook? Az Intel GMA elég gyenge, de azért a Gothic 2 régi játék, vinnie kell(ene).

@unrealnoise: Nekem is azzal van bajom, hogy betelt a meghajtó, amit a Steam-re szántam, viszont minden további játékot is oda akar rakni, a saját mappáján belülre. Én is nagyon örülnék neki, ha játékonként meg lehetne adni, hogy hova akarom telepíteni. Erre eddig nem találtam lehetőséget.

Új hozzászólás Aktív témák