Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• genndy

addikt

válasz Micsurin #4188 üzenetére

Gyors XP:
    A játékban az XP-t nem befolyásolja a nehézségi szint. Az csak a megölt ellenfél szintjétől függ. Az ellenséget viszont nyilván a legkönnyebb fokozaton a legkönnyebb megölni, úgy kell bele a legkevesebb golyó, meg ő is akkor sebez rajtunk a legkevesebbet (ha jól tudom 1,5x (amit mi sebzünk) és 0,5x (amit ő sebez rajtunk) ilyenkor a szorzó). A rendszereknél jelzi, hogy abban a rendszerben mennyi az ellenfelek/lények átlagos szintje.
    Tehát legjobb módszer: keresni egy viszonylag közeli, magas szintű rendszert, ott leszállni egy bolygóra, és legkönnyebb fokozaton megölni mindent és mindenkit aki ellenség. Meg persze akár a magas szintű békés állatokat is. Egy bolygón több helyen is le lehet szállni, illetve fel lehet deríteni a leszállási zónát kalóz/spacerek által elfoglalt bázisokért, stb. Ömlik majd az XP.
    Pro tipp: az ellenfelek által dobott loot viszont függ a nehézségi fokozattól. Ha van egy bázis, amiben van egy zárt épület (tehát ami töltőképernyős!), belépés előtt beállítani very hardot, belépni, akkor generálja le az ellenfeleket, de a nehézség miatt jó loottal, aztán az első találkozás előtt még gyorsan visszaállítani very easyre. Ez akkor könnyű gyors XP-t és még jó (narancs, lila) lootot is jelent).

Jó ruha:
    Az elején a Lodgeban a pincében van egy Master lockos tároló, ott van a Mark I szkafander. Elvileg van egy picurka rés az üvegek között elöl, tehát be lehet látni a próbababára, és kivehető lockpick nélkül. Nekem éppen nem sikerült, úgyhogy kinyitottam a lockot amikor már megvolt a 4. szint zárnyitásból, de az biztos hogy azóta abban a ruhában vagyok, mert jobban nem is láttam.

Új hozzászólás Aktív témák