Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
genndy
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Gyors XP:
A játékban az XP-t nem befolyásolja a nehézségi szint. Az csak a megölt ellenfél szintjétől függ. Az ellenséget viszont nyilván a legkönnyebb fokozaton a legkönnyebb megölni, úgy kell bele a legkevesebb golyó, meg ő is akkor sebez rajtunk a legkevesebbet (ha jól tudom 1,5x (amit mi sebzünk) és 0,5x (amit ő sebez rajtunk) ilyenkor a szorzó). A rendszereknél jelzi, hogy abban a rendszerben mennyi az ellenfelek/lények átlagos szintje.
Tehát legjobb módszer: keresni egy viszonylag közeli, magas szintű rendszert, ott leszállni egy bolygóra, és legkönnyebb fokozaton megölni mindent és mindenkit aki ellenség. Meg persze akár a magas szintű békés állatokat is. Egy bolygón több helyen is le lehet szállni, illetve fel lehet deríteni a leszállási zónát kalóz/spacerek által elfoglalt bázisokért, stb. Ömlik majd az XP.
Pro tipp: az ellenfelek által dobott loot viszont függ a nehézségi fokozattól. Ha van egy bázis, amiben van egy zárt épület (tehát ami töltőképernyős!), belépés előtt beállítani very hardot, belépni, akkor generálja le az ellenfeleket, de a nehézség miatt jó loottal, aztán az első találkozás előtt még gyorsan visszaállítani very easyre. Ez akkor könnyű gyors XP-t és még jó (narancs, lila) lootot is jelent).Jó ruha:
Az elején a Lodgeban a pincében van egy Master lockos tároló, ott van a Mark I szkafander. Elvileg van egy picurka rés az üvegek között elöl, tehát be lehet látni a próbababára, és kivehető lockpick nélkül. Nekem éppen nem sikerült, úgyhogy kinyitottam a lockot amikor már megvolt a 4. szint zárnyitásból, de az biztos hogy azóta abban a ruhában vagyok, mert jobban nem is láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Alienware 17r4 olvass
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest