Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mvkly
senior tag
Még egy kérdés:
Saját leszállón építgetem a hajómat, a legtöbb (szint alapján) elérhető alkatrészt listázza. Amiket viszont csak külsős technikusnál rakathatnék föl, azokat hogyan lehet betallózni az én builderembe? Ha egyszer megvettem, akkor bekerül oda is? Vagy ezekért mindig utazgatni kell?---------
Űrben úszva 'Q'-t (open quick keys) hosszan nyomva külső free look-ban lehet nézegetni a hajót reptében. Irányítani nem lehet, csak bambulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12)+ajádnék gyári ASUS táska!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One X - 1TB SSD - 2 KONTROLLER
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest