Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Elvileg mindkettőt jelentheti, mert létezik magyar dobozos angol nyelvű játék is. Van néhány nyelvre lokalizált változata is. Pl Francia, Német, Kóreai stb.
Vigyázni kell, hogy europai angol, vagy amerikai angol, mert jelenleg nincs átjárás a kettő között.
Ha magyar boltban veszed meg, 99%, hogy Európai Angolt kapsz, ha azt írják, hogy angol. Internetes vásárlásoknál kell erre jobban figyelni.
-
KrAt
veterán
Ha az SC2-nél (dobozos) írják, hogy angol vagy nem, az mit jelent? A doboz nyelvét? Vagy a játékot?
-
Winner_hun
félisten
PvZ, sikerült cannonnal leszedni az expjén, aztán jött ő is, az én expem is bukó volt. Majd nagyon jókor sikerült megindulni, plusz 1-2 perccel később indulok akkor szerintem csúnya vége lett volna számomra.
[Replay] -
rt06
veterán
ra tudna valaki nezni, hogy megy-e a ts szerverem (pontosabban azt tudom, hogy megy, csak elerheto-e kivulrol)? ts.jmk.hu
-
kovsol
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
épp kaját gyártok
de majd ha végeztem a főzéssel felnézek b.netre -
ÁdiBá
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Valakinek lenne kedve pár parti játékhoz?!

-
Winner_hun
félisten
1v1 / több vé több?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jól gondoltam, utólag jöttek ki az ellenfél kilépése után.
-
Formaster
addikt
De azért ez olyan szánalkodó nem?
Ha már nincs fantázia egy nickhez, akkor mit akar a játéktól? 
-
Formaster
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Idra már eu accal is tolja? Nem kihívás már az NA neki.

-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
A T ellenste a P-től a halu képességet?

Egyébként ha elhagyja a játékot, akkor asszem minden építés, trainelés megszünik. A Z-nél legalább is vissza vonásra kerülnek az éppen épített épületek.
üdv, föccer
-
Formaster
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az szép
Ezt elküldeném a blizznek 
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Úgy néznek ki mint ha valami pálya ellenségek lennének, mint a kis apróbb bogarak, szörnyek a mapon.
-
kovsol
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nekem ma ilyen lazulós nap lesz. Most jöttem meg az edzésről, kondiztam egyet, meg futottam fél órát, majd bicikliztem a városban
Innentől fogva szerintem benti program lesz a nap többi részében (főzés/game/film). Holnap meg megyek úszni/strandolni. -
kovsol
titán
Délután esetleg várható valami team mókázás ?
-
rt06
veterán
válasz
kovsol
üzenetére
csak totozok, mert a blizzard steamer-evel sosem foglalkoztam, de az mpq (ez gyakorlatilag egy titkositott/tomoritett kontener, amiben sok kisebb file van - ilyen mpq file tobbek kozt a replay file is) file-ok mar regota tudnak olyat, hogy lehet beloluk torolni, lehet hozzajuk hozzaadni
ahhoz viszont, hogy ez akozben is megtortenhezzen, hogy a jatek fut, es hasznalja a file-t, valoszinuleg modositani kell valamit, es ehhez at kell alakitani a jatek tobb gigas mpq file-jait
erre teljesen jogos a tobb tiz perces becsleses igen, az arcade mar olyan rendszeru, mint a wow es a dio, hogy keveske letoltes utan mar indithato a jatek
-
kovsol
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mit takar ez, hogy optimalizálni akarja az SC2 -t ?
-
Carasc0
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az a baj hogy csak hamarosan!

-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
Eyesis
őstag
Ez most így eléggé megéri! Aki eddig gondolkozott rajta, most mindenképp érdemes megvennie.
http://starcraft2.hu/2012/07/27/starcraft-2-wings-of-liberty-szulinapi-akcio/
StarCraft 2 alapjáték + ajándék SteelSeries egérpad most csak 7490 forint!
-
Carasc0
őstag
Üdv All!
Fatális dolgot fedeztem fel! Wikin fenn van a Piercing the Shroud map térképei, megjelenítve az összes 13 weapon pickup-ot. Az alapján Hard fokozaton felszedtem az összeset és cseszte megadni az ide tartozó achievementet. Mekkora faxság már! HELP.

Mindig azt írja hogy 12-t találtam meg a 13-ból!
-
LinogeOW
aktív tag
Lassan jön a PvP GSL döntő !

-
BeLucZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem hogy erősebbek voltak, hanem gyengébbek
)
mondom én meg 1 srác voltunk goldosok, és 1 silver és 1 bronz, ellenünk meg 4 master, néztem én is hogy favored ellenfél ok, de ennyire
na mind1 túlléptem már rajta, megszoktam már hogy késő este, esetleg éjjel sokkal brutálabb ellenfeleket kapok ladderen mint nap közben, vszinű a kevesebb aktív játékos is szerepet játszhat ebben, vagy lehet annyira felment az mmr-em hogy ugy gondolta a blizz most jól megkapom a magamét 
-
BeLucZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
de ne haragudj már de a goldos ellen top master kb olyan mint én játszanék egy olyannal aki most ismerkedik a játékkal, nem azt mondom, adjon favored ellen feleket de max platinumig, de ne top mastert, az ellen szinte esélytelen nyerni ha csak le nem dobja a net

-
Formaster
addikt
TvZ... Jaj szegény terran
Alaposan elláttam a baját xD http://drop.sc/227039 -
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
No, akkor ez jó hír. Viszont ha hányon béta, akkor reális esély van az év végi kiadásnak.

üdv, föccer
-
xavix13
őstag
Egyébként a Hots Bétával csak az játszhat majd akinek megvan a WoL vagy bármilyen Blizzard játék? Vagy lesz belőle nyílt béta is?
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
The Heidelberg Cement Group's Internet use policy
restricts access to this web page at this time
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Még alig kezdték el csöpögtetni a marketing anyagot róla. Szerintem idén nem lesz béta, max nagyon karácsony előtti napokban, hogy beszedjenek egy kis elővételi pénzt a néptől, ezzel is elszedve a konkurens fejlesztőktől egy kis pénzt.
Sittes: Olyan szerintem nem is volt ;p [Troll off]
üdv, föccer
-
sith7
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem, .... megvárják, amíg lecseng a Diablo3 őrület .....

-
Formaster
addikt
válasz
szilva01
üzenetére
Jobb lenne mindig bronzban? Amíg nem játszol jobbak ellen, addig fejlődésben sem leszel érdekelt, mert elpötyögsz a "hú de szép ez a supply depot" típusú játékosok ellen.
Egyébként hogy gondolják néhányan, hogy anélkül válthatnának ligát, hogy megverjenek magasabb rangú ellent? Vagy ha jo a bronz, akkor Föccer megmondta a tutit, lépj ki úgy 8-10-szer és máris jönnek a noob-ok.
Amúgy meg tessék letörölni a habot a szájról, mert szerintem Föccer sem látja jónéven a "kiba***ttul" és egyéb kúltúrfakasztó barlangrajzokat.

-
Winner_hun
félisten
9. szezonnal vajon jön hots béta?

-
szilva01
őstag
válasz
BeLucZ
üzenetére
Nekem is ez vette el a kedven a játéktól :\ Bronz ligában vagyok, nagyon jól ment a többi bronzos ellen aztán elkezdett silverekkel összedobálni, itt már néha kikaptam, aztán összedobott 1-2 golddal itt már nem nyertem semmit majd amiután már nem volt akaraterőm megnyomni a find match gombot, top dia esélyem sem volt... Szar az egész ahogy van.
-
Formaster
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
GL HF!
-
Winner_hun
félisten
No netproblémák remélhetőleg már nem lesznek, most lett bekötve optika, szakadozó kábel helló

-
Formaster
addikt
válasz
BeLucZ
üzenetére
Nyugodj bele, nem lehet minden háborút megnyerni O_o
3 kezemen nem tudom megszámolni, hány full masteros teamet láttam már azonnal kilépni a placement gameből. Tehát ők bronzra utaznak, full master csapatként.
Na, ez szerinted milyen? Egyébként, ha mastert kapsz nézd a jó oldalát, tanulhatsz végre valamit.

-
BeLucZ
addikt
Kibaszottul fel tud húzni a match making rendszer, komolyan mondom nem értem mi a fenének ad masteres ellenfeleket goldos ellen, mi értelme???
rakás szar a match making, nem értem minek kell törekedni az 50% winratiora, nagyon durván felhúztam magam most, persze hogy nyernek baszki 4 dia meg master a silver gold ellen, köszönjük blizzard, GGnem vágom miért nem ligán belüli ellenfeleket ad csak, ha pl valaki 4 v 4 ben goldos akkor kibaszott goldosokat adjon ellenfélnek, ne top 10 mastert öcsém, semmi értelme az egésznek, nagyon jani a gyerek hogy el tud bennünket verni, nincs élete kb
de legalább sc2ben jóbocs volt egy bronzos csapattársam is, hát ez hihetetlen, mind a 4 ellenfél master diás nálunk silver bronz gold gold, meg vannak azért az arányok

-
execute93
őstag
http://sc2replays.jmk.hu/index.php?mod=replay&replay=732
CTmOsTeN VS BBQ
Mosten top 25 mester
-
föccer
nagyúr
válasz
föccer
üzenetére
UP!
Nehogymán 1v1eznem kelljen....
Elvertem 2 P-t. favoredek voltak, de hát hogy is mondjam...Az egyik 1 base forge + 6 gw-t tolt. A másik már durvábban tolta, csinált dtket és prismmel dropolta. Csak kár, hogy addigra már volt 4 bázisom meg 12 winfesztorom meg 30 roachom.
200-nál nekiugrottam, de lemaradtam az overseerek így a dt-k megedték a sereget. Nem baj, rátenyereltem a R gombra +50 roach -> win 
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Teamplay valaki? Kb 3 hete nem játszottam, szóval papírligára készüljetek.

Uhh, most nézem, hogy valami pach is van... :-/

üdv, föccer
-
adrian360
őstag
http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/Point_Defense_Drone
roach-ot nem lövi ki...
-
zuzu000
őstag
A Raven Point Defense Drone-ja lelövi a queen lövedékét?
Eddig ugye a 3-as rangel "karmolt", de már tüskéket lő.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Projektor topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- GLS
- LG LCD és LED TV-k
- Fotók, videók mobillal
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Extraflame pellet kályha
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de majd ha végeztem a főzéssel felnézek b.netre

Ha már nincs fantázia egy nickhez, akkor mit akar a játéktól?