Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
v2izzy
üzenetére
nem csak a gyozelmek szamat kell(ene) nezni, hanem az mmr ertekek kulonbseget is (ez uye rejtett, ezert a felteteles mod)
minel magasabb az ellenfel mmr erteke, s minel alacsonyabb a tied, annal nagyobb ertekben no a nyertes jatszma utan, vagy csokken vesztes jatszma utan a sajat mmr-ed
es a besorolas ezen ertek alapjan tortenikszoval lehet amikor eppen jatszol, a jatek tud neked ugy ellenfelet valogatni (mert sokan vannak online azon ertek korul), hogy nem lenyeges a kulonbseg, igy a novekves lassabb
ha stabilan hozod ezt a szintet, annyit tudok en is mondani csak, hogy legy turelmes, idovel fel fog dobni platinaba (en ugy vettem eszre, hogy viszonylag jo jel, ha egyre surubben dobal favored ellenfelet, de lehet, tevedek, eleg kicsi a minta, ami alapjan ezt mondom)
-
Winner_hun
félisten
válasz
v2izzy
üzenetére
Én is vertem a platinákat egy ideig, aztán hétvégén olyan loss sorozatom lett hogy ihajj. Bár a legutolsó meccset nem tudom hogy milyen ellen nyomtam, elszállt a netem (majdnem az összes meccsen bejött a surrender, de szerencsére nem vágott ki)
Valami gond van a vonallal, remélem hamar eljutnak odáig hogy megoldják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest